Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
arcenciel spune:
Ca sa ii raspund lui Zubi:
mai mult calciu decat in lapte gasesti in branzeturi... poti sa mananci branza, iaurturi... oricum organismul o sa iti ceara ce ai nevoie... de aici si poftele.
Insa e bine sa iei si suplimente de sarcina: vitamine, sau cpmplexe de viatamine speciale de sarcina.
La fel si cu fructele...
arcenciel spune:
Apropos de pofte: mi-e pofta de urzici. Azi cand termin la servici ma duc sa imi culeg!!!
Probabil sa am nevoie de fier!!!
Chiar, era cineva care zicea ca ne e bine sa mancam mult ficat. De ce oare?
May3 spune:
Neatza!
zubi, bine ca ai rezolvat!
ce ma bucur pt ioana iasi!
poate si georgi prinde asa repede bebel nou
alinosa - cred ca ti-am pocit numele, bine ai venit
stiu cum e cu greturi. din pacate avem ghinionul sa-l avem.
eu deja nu mai beau nimic si nici nu mai mananc seara si tot degeaba...
vars saliva...
ma tot gandesc la scurgerea care o aveam inainte de hemoragie.
era cam galbuie.
ma gandesc sa nu am ceva candida si poate de la asta sa fi facut hemoragie...
cand i-am spus la moasa ca-i galbuie a zis: eehhh e naturalll
dar am tot citit si am gasit ca scurgerea normala e alba...
acum n-o mai am sau nu se vede ca tot mai am pete de sange vechi. mi-a zis la gineco sa ma astept sa mai imi curga ca a ramas prin vagin de la sangerare...
of... maine merg iar la eco.
sper sa fie bine. am un morcov mareeeee bine infipt in partile moi
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
bujo spune:
Micki eu din cate stiu n-ai voie sa ai nicio zi fara plata ca se considera intrerupere de la cotizarea la sanatate. Cand eram insarcinata cu Filip mi-am luat o zi fara plata si apoi am aranjat sa o treaca altfel ca sa nu pierd indemnizatia.
bujo mami de Filip si 15+ cu
arcenciel spune:
Despre vopsit:
La prima sarcina m-am vopsit in fiecare luna, acum ma vospesc (sunt carunta, la 5 saptamani e o catastrofa daca nu ma colorez), nuantatorul nu prinde...
daca ati stii toate substantele chimice care le ingeram din fructe si legume (insecticide, etc...) din produsele alimenatare prelucrate si din produsele cosmetice (creme de zi, pasta de dinti), din detergenti, produse de curatat, etc.;. v-ati speria!!!
Nu traim intr-o bula sterila si nici copiii nostri nu traiesc si nu vor trai asa...
bujo spune:
Revin, am citit sa se acorda si in cazul in care mama "se afla in perioada de intrerupere temporara a activitatii, din initiativa angajatorului, fara incetarea raporturilor de munca, pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare". Banuiesc ca nu ai fost in fara plata ca asa ai vrut tu.
bujo mami de Filip si 15+ cu
racheel spune:
arcenciel asa ziceam si eu.Nu pot sa stau cu parul alb.la 20 se saptamani o sa ma vopsec cu vopsea fara amoniac.
Zubi eu lapte nu beau nu=mi place imi vine sa de la el, iautruri naturale nu-mi plac aceeasi senzazie si nici fructele ca le {vom].Ieri am mancat struguri si m-au luat durerile de burta... si am facut d..... .
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
NataliaS spune:
Salutare burticoaselor!
MatzaR - ai o burticutza dragiutza - asa e si a mea...poate putin mai mare...deh e-a treia oara cand se face mare
Racheel - vopseste-te mami cu incredere!!! Cu vopsea fara amoniac. Eu la fiecare sarcina m-am vopsit la 1,5-2 luni si dr mi-a zis ca e ok; ca e mult mai important sa fie mama linistita, sa se simta frumoasa, ingrijita decat sa stea frustrata ca nu are voie aia si aia si aia...pana la urma nu e o boala si absorbtia la nivelul pielii e minima. Recomand cu caldura vopseaua de la Revlon fara amoniac (prinde firele albe 100%).
Seidana - voi naste cel mai probabil la Stanca , cu Dr. Diculescu Doru...sper sa nu plece in concediu taman atunci!
Bebele meu misca cand are chef, dar l-am simtit, saptamana asta din ce in ce mai clar...N-am nici cea mai vaga idee cum sa-i punem numele...n-am certitudinea ca e fetita...habar n-am de ce...
Zubi - ma bucur sa aud ca esti bine si ai scapat de vita de sefa ta (scuze pentru apelativ...dar altul nu mi-a venit)
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 16 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
arcenciel spune:
May, au am avut o micoza ianainte de sarcina, care a revenit a cum vreo 3 saptamani... Doctorita mea mi-a dat acelas tratament: 2 ovule de pus in vain la distanta de 7 zile si o crema pentru uz extern... Daca e asa ceva, trebuie sa te tratezi... Insa scurgerile erau albe, cu aspect de lapte prins...
May3 spune:
merci :)
eu i-am zis ginecoloagei si a zis ca dupa ce-mi trece de tot sangerarea asta si imi reapare secretia sa merg sa fac test.
dar am uitat s-o intreb daca asta ar putea fi o cauza a hemoragiei.
ca am citit pe net ca poti avea hemoragie si de la infectii vaginale sau urinare.
urina mi-a testat-o si n-am infectie...
pfff, mi-am luat Un veac de singuratate in engleza sa ma apuc sa citesc cu ocazia asta in engleza literatura, ca vroiam sa incep de mai demult, daca tot sunt arestata la pat, si mie imi sta capul numai la hemoragii si prostii
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii