Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
racheel spune:
Zubi s apregatesti mielul de Paste ai incurcat colegele.Oanaiasi este bine si alaturi de noi iar Ioana _iasi a pierdut bebicul si acum este din nou
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
ce mult ma bucur pentru ioana ... super veste.
apropo de ce ziceai tu camady despre faptul ca il simteai seara dupa dus - nu tin minte daca v-am zis in primele saptamani de sarcina aveam "alergie" la dus . cand dadeam drumu la dus aveam ca o senzatie de claustrofobie - respiram greu, eram super agitata.. nu stiu de la ce faceam asa. :)) si tot apropo de apa o cunostinta imi povestea ca pe cand era bebe ei in burta se speria bebe cand dadea drumu la apa de la robinet sau la cada, la dus. :)))) tresarea in burtica. mititelul...
Lori 17+
GORGY spune:
Buna fetelor, va pe toate, si bine ai venit Anilansa, iti doresc sarcina usoara si fara greturi!
Rachell, ma bucur pentru tine, cred ca ai niste emotii pana ajungi la dr...sa ne anunti si pe noi daca e pasa sau...ii vezi puta
Lore, trebuie sa ai rabdare cu proiectul asta, toti au trecut prin asta, se chinuie atat de mult, dar pana la urma totul e bine cand se termina cu bine, ce fericire sa aveti casa voastra si mai ales in momentul de fata, cand asteptati bebelinu
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar ce mult ma bucur pentru ioana ... super veste. apropo de ce ziceai tu camady despre faptul ca il simteai seara dupa dus - nu tin minte daca v-am zis in primele saptamani de sarcina aveam "alergie" la dus . cand dadeam drumu la dus aveam ca o senzatie de claustrofobie - respiram greu, eram super agitata.. nu stiu de la ce faceam asa. :)) si tot apropo de apa o cunostinta imi povestea ca pe cand era bebe ei in burta se speria bebe cand dadea drumu la apa de la robinet sau la cada, la dus. :)))) tresarea in burtica. mititelul... Lori 17+ |
ce fain... mie de cand cu bebe nu imi place in incaperile mici, de ex la baia mica la serv , daca intru in baie simt ca ma strenge cineva de gat, daca dau drumul la apa sa curga ma linistesc si imi vad de treaba.. asta de cand cu bebe.. la 8 luni nu mi-a placea nici in ap. si o sa poftesc casa.. cu gradina.
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
zubi spune:
Racheel, pai am citit prea multe de azi dim..prea multe nume:(, pana m-am ametit
Voi va alimentati asa ca la carte? adik de ex, beti un l de lapte pe zi? sau mancati multe multe fructe? ca eu nu prea, mananc normal asa, da, mananc intradevar mai multe fructe ca inainte,dar nu asa exagerat,adik vreo 2-3 pe zi??????si laptic hm..nu prea..la cateva zile, mai bag si iaurt...si eram ingrijorata,ca paote nu ii dau lui bebe ce ii trebuie
Zubi, mami15+
arcenciel spune:
Nu te supi pe mine dar nu e cam multa cafea? tu stii cel mai bine insa expresso si 2 la filtru.. eu am limitat la una si una decaf.. inainte beam ca 3 .. daca as putea renunta si la pepsi...
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
[/quote]
Am citit ceva despre un studiu facut pe maimute, unde se stabilea o legatura intre mortalitatea in utero si consumul exagerat de cofeina.
La oameni niste cercetatori danezi au stabilit ca in cazul unui consum excesiv (mai mult de 4 cesti de cafea / zi, pana la 7-8), riscul de mortalitate in utero e de 2 ori mai mare decat pentru celelalte mame (bautoare moderate de cafea sau nebautoare )
Pentru cele care beau cafea inainte de sarcina, sevrajul brusc (ca in cazul meu) poate fi mai daunator decat consumul de 3 cesti de cafea pe zi...
+ 14
loredanar spune:
zubi eu am citit pe ici pe colo ca nu e chiar indicat sa bei zilnic si in cantitati mari lapte, acum stii cum e numai un doctor iti poate spune cum e bine. nasa mea cat a fost insarcinata se forta sa bea cat mai mult lapte, bea si 2 L pe zi... fetita a facut intoleranta la lactoza la 1 luna de la nastere. nu stiu daca e neaparat legat de faptul ca a baut ea mult lapte in sarcina, dar raman la parerea mea ca ce-i mult strica.
eu de regula beau la micul dejun lapte, dar numai o cana cu paine,unt, magiun, halva d-astea. daca e sa zic ca mananc dintr-un aliment mai mult ca inainte as zice ca am crescut cantitatea de carne.
Lori 17+