Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
May3 spune:
urzici
aveti mila
de Paste o sa mai fie urzici?
intreba cineva de ficat.
ficatul nu e bun din cauza vitaminei A care face rau la bebe, la sist nervos parca.
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
darisa spune:
e vineri!!!!
abia astept sa scap de la servici! la 17 rup poarta!
am mancat mici cu cartofi prajiti! muahaha! gretzos de bun!
Vis-a vis de mancat eu am o regula de baza: in fiecare zi 5 fructe sau legume nepregatite termic(crude). Apa cat de multa, cereale intergrale, un iaurt sau branza, nuci si seminte. In ceea ce priveste carnea sunt dezastru, as putea trai oricand fara, incerc pe cat posibil sa mananc dar nu-mi prea iese.
Oricum ultimul stres al meu este luatul in greutate: cu Alex am luat de la 52 de kile la 63 kile si a avut la nastere 4200 si 60 de cm iar apoi am slabit atat de tare cu alptatul si restul ca la un moment dat ma simteam prost de cat imi zicea lumea ca sunt prea slaba.
Sper ca de tura asta sa raman macar cu 2 kile in plus! si alea sa fie doar la bust!hahaha
anilana : ce bine se potrivesc datele tale cu ale mele, si eu am un baietel de 2,8 luni si DPN e 12 octombrie. sarcina usoara! eu inca ma minunez cat de diferita e sarcina asta de prima. Cu alex nu am avut greturi deloc, nici crampe nici sangerari iar burta s-a vazut abia la 5 luni jumate. Acum am avut crampe groaznice in saptamana 5 si 6, sangerari negre si puruzive la 6 saptamani, greturi care vad ca s-au mai ameliorat iar burta deja mi se vede.
Abia astept sa stiu ce va fi. Dar urmatorul eco il am abia in aprilie asa ca...rabdare!
Va pup!
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Fetelor voi mai aveti dureri ca la menstruatie?????Eu da, din cand in cand. Rachel mie mi-a zis la 17 sapt ptr triplu. Sa fie prea tarziu? 15+si mami de Razvan 7 anisori |
Si eu am dureri in fiecare zi ca la ciclu, dar cred ca sunt normale. Oricum nu sunt prea placute dar merita
15+
seidana spune:
citat din mesajul lui bujo Micki eu din cate stiu n-ai voie sa ai nicio zi fara plata ca se considera intrerupere de la cotizarea la sanatate. Cand eram insarcinata cu Filip mi-am luat o zi fara plata si apoi am aranjat sa o treaca altfel ca sa nu pierd indemnizatia. bujo mami de Filip si 15+ cu |
e vb de o luna sau o zi? eu am citit ca daca intr-o luna obtii vn supus impozitului pe venit , in mod fractionar, acea luna se considera 1 luna cotizatie...
O sa mai caut sursa de unde am citit.. acu vad ca e valabil Concediu fara plata doar daca e vb de pregatire profesionala.. mai citesc
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
Zubi... eu beau lapte cam 500 ml pe zi, iaurt iar vreo 500 , branza am rarit-o.. fruste mere , banane.. si cam atat.. in schimb am inceput sa ma dau pe ridichi , ceapa verde si rosii, varza si salata
Dr mea a zis mai bine sa imi iau calciul si vitaminele din alimente decat sa iau pastile.. si mi-ie una mi-i se pare corect...
Prefer sa nu iau vitamine prenatale daca reusesc sa mananc cat de cat coresc si nu am carente..
Oricum organismul cere ce nu avem..
miki_ispas spune:
Uof sper sa nu fie probleme...o sa ma interesez si eu la resurse umane saprtamana vitoare sa vedem ce putem rezolva si daca ma afecteaza in vreun fel,o sa va spun si voua ca sa invatati si voi din experienta mea.
fetelor am o stare f aiurea...mi-e sooomn in ultimul hal de somn si ma doare capul de mai bine nu l-as avea,sincer va invidiez pe cele care stati cumintele acasa si va odhniti.
si eu imi fac griji pt mai tarziu pt ca am de parcurs vreo 60 de km pana la serv plus 60 pana acasa,nici nu vreau sa ma gandesc la vara ce o sa fie pe capul meu.si mai ales ca eu sunt singura pe postul meu sper sa imi angajeze si mie repede un ajutor.
seidana spune:
citat din mesajul lui NataliaS Salutare burticoaselor! Seidana - voi naste cel mai probabil la Stanca , cu Dr. Diculescu Doru...sper sa nu plece in concediu taman atunci! Bebele meu misca cand are chef, dar l-am simtit, saptamana asta din ce in ce mai clar...N-am nici cea mai vaga idee cum sa-i punem numele...n-am certitudinea ca e fetita...habar n-am de ce... Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 16 sapt + cu Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Nati normal ca ai burtica mai mare, ai si 17 s si 2 fete cucuiete.. nu ne faci poza?
Te-am intrebat de stanca pt ca la un mom data aveam impresia ca voiai sa nasti la Gynia..
Si eu cred ca am simtit aseara piticul.. mama zicea initial ca nu se poate dar dupa ce i-am explicat ce si cum.. a ramas incantata