Aspirante optimiste >20 ani (655)
Raspunsuri - Pagina 7
corina_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela82
Corina, eu am numarat gresit zilele trecute, sunt in ziua 14, nu 13, insa si eu sunt la fel ca tine: mucus incepand de ieri si test de ovulatie negativ tot ieri. Ma gandeam nici sa nu mai fac unul azi, ca probabil e cam devreme, eu ovuland de obicei prin zilele 18-20. Pe mine au inceput sa ma doara si sanii de ieri, ceea ce e cam ciudat, pentru ca eu stiu ca sanii ar trebui sa doara si sa se umfle dupa ovulatie, nu inainte... Cu toate ca testul de ovulatie de ieri a fost negativ, noi am inceput activitatea de ieri si ma gandeam sa se intample din doua in doua zile pana aproape de ziua ovulatiei si o data pe zi timp de 3 zile la ovulatie. Poate ne da si noua Doamne Doamne un bebeeeeee! Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand |
sa ne DD la toate
si eu am zis ca incepem..tot asa din 2 in zile..si la ov zilnic..la mine de obicei se pozitivau testele de ovulatie incepand cu z 19..si activitate intensa atunci
eu alte simptome nu am..nici dureri de san..
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Nu imi raspunde si mie cineva la ce am intrebat mai devreme? Si anume, daca v-ati confruntat vreodata cu dureri de san incepute inainte de ovulatie si din ce cauza se intampla asta? Si inca ceva: voi dupa cat stati cu picioarele in sus (in cazul meu cu fundul in sus, ca am uter retrovers)? In cat timp ajung gigeii sus, la locul de intalnire? Eu dupa ce ma ridic din pat (cam la 45-50 de min de la actul sexual) imi ies toti din fofo si parca ma gandesc ca nici nu au avut timp sa ajunga unde trebuie. Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand |
Ela,
eu dureri de sani incep sa am la ovulatie sau putin putin inainte de ovulatie si dupa aceasta. ma mai lasa, ma mai iau...
cu picioarele-n sus, pe pereti, stau jumatate de ora. se spune ca au timp saajunga in tot intervalul asta
cand te ridici iti curge doar lichidul in care au fost transportati, asa cum vin ei ambalati. dar iese doar lichidul nu si ei
asta daca ai facut jap dupa dulap in perioada optima atunci cand colul este deschis si absoarbe tot
cand colul este inchis, adica dupa, sau inainte de ovu' abia atunci sunt sanse sa iasa cam tot. (in primul rand colul e inchis, in al doilea rand calitatea mucusului nostru nu ii permite acestuia sa fie bun conductor spre caile fericirii, la ovul). mucusul cel mai bun e cel de densitatea albusului de ou si usor lipicios, ca sa prinda tot
In curand burtica
Monique77 spune:
citat din mesajul lui elena.togan Ela82 Si eu am uterul retrovers. Sa inteleg ca e indicat sa stai pe burta dupa? Eu stateam mai mult pe spate si stau cam 20 min, maxim 30 minute...Ideea e ca ceea ce se prelinge nu sunt gigeii (cel putin nu toti) ci lichidul seminal. Am citit undeva ca cei mai multi spermatozoizi sunt cei de la primul jet . De unde stii ca se sta pe burta in cazul uterului retrovers? Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
aaaaa, si mie mi-a zis ca am uter usor retrovers.
adica am stat pe spate cu picioarele in sus degeaba??? morrr de ciuda
In curand burtica
corina_s spune:
eu nu observ de fiecare data mucusul...oare nu e mereu
monica, mai ai o sapt si ne anunti testul pozitiv
si vine si lorena pe urma?
se mai testeaza cineva mai devreme?..sa ne pregatim galeria cum se cuvine
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
lilimara spune:
Si eu ma testez cam intr-o saptamana.UM a fost pe 27 feb..chiar de ziua mea ..sper sa fie cu ochi
Ela82 spune:
Fetelor, cele cu uterul retrovers, la noi uterul este aszat diferit fata de cel normal, cautati pe google imagini si veti vedea. Si veti si intelege de ce trebuie sa stam cu fundul in sus, cu o perna sub burta.
Si e recomandat ca actul sexual sa fie pe la spate, nu normal, pe mine m-a sfatuit alaltaieri si doctorul Puia sa fac asa.
Si cele care ati stat cu picioarele in sus si nu cu fundul, nu cred ca asti stat degeaba, pentru ca pana la urma gravitatia face ca spermatozoizii sa se duca spre fundul uterului, fie ca stai cu fundul in sus, fie cu picioarele in sus.
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
Monique77 spune:
citat din mesajul lui corina_s eu nu observ de fiecare data mucusul...oare nu e mereu monica, mai ai o sapt si ne anunti testul pozitiv si vine si lorena pe urma? se mai testeaza cineva mai devreme?..sa ne pregatim galeria cum se cuvine http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
ahhh
ce bine-ar fi
sa anunt testul pozitiv
sa ai gura aurita!!!!
si dupa da, vine si Lore
In curand burtica
lucianamoga spune:
Fetelor va urez un weekend frumos , si sa ne citim luni cu vesti bune
Va pe toate
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Ela82 Fetelor, cele cu uterul retrovers, la noi uterul este aszat diferit fata de cel normal, cautati pe google imagini si veti vedea. Si veti si intelege de ce trebuie sa stam cu fundul in sus, cu o perna sub burta. Si e recomandat ca actul sexual sa fie pe la spate, nu normal, pe mine m-a sfatuit alaltaieri si doctorul Puia sa fac asa. Si cele care ati stat cu picioarele in sus si nu cu fundul, nu cred ca asti stat degeaba, pentru ca pana la urma gravitatia face ca spermatozoizii sa se duca spre fundul uterului, fie ca stai cu fundul in sus, fie cu picioarele in sus. Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand |
deci asa nu
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Fetelor va urez un weekend frumos , si sa ne citim luni cu vesti bune Va pe toate Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Luci un weekend frumos si tie
sa ne auzim cu vesti bune
In curand burtica