Aspirante optimiste >20 ani (655)
Raspunsuri - Pagina 8
sarah199065 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
deci asa nu anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
ce tare ai fost,ancuta!!!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Ela82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Fetelor, cele cu uterul retrovers, la noi uterul este aszat diferit fata de cel normal, cautati pe google imagini si veti vedea. Si veti si intelege de ce trebuie sa stam cu fundul in sus, cu o perna sub burta. Si e recomandat ca actul sexual sa fie pe la spate, nu normal, pe mine m-a sfatuit alaltaieri si doctorul Puia sa fac asa. Si cele care ati stat cu picioarele in sus si nu cu fundul, nu cred ca asti stat degeaba, pentru ca pana la urma gravitatia face ca spermatozoizii sa se duca spre fundul uterului, fie ca stai cu fundul in sus, fie cu picioarele in sus. Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand |
Ce exprimare la mine , de parca asa ar fi normal si asa anormal .
Ehhh, dar se intelege, nu?
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
Monique77 spune:
fetelor eu am o nelamurire
daca se spune ca ovulul fecundat se fixeaza pe endometru cam in ziua 5-8, cand avem si niste dureri, intepaturi etc., de ce ne mai doare burta inainte de menstra ca si cum ar veni?
adica am auzit la gravidute care si-au exprimat parerile aici, ca povesteau ca le doare burta ca la menstra si nu inteleg de ce....
deci ma doare cand se implanteaza - intre ziua 5-8, ok, am inteles
dar de ce pe unele le mai doare si inainte de menstra...???...desi menstra nu mai vine pt. ca au ramas insarcinate?...???...
stie cineva raspunsul?
In curand burtica
lorena_86 spune:
buna fetelor
am ajuns si eu
moni, pt ca bebe isi face loc acolo iar uterul primeste mesaje hormonle sa se mareasca....e normal sa doara burtica (dar nu foarte tare) toata perioada sarcinii
eu pe 27 as face test, atunci e ziua sotului
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela82
Ce exprimare la mine , de parca asa ar fi normal si asa anormal . Ehhh, dar se intelege, nu? Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand |
daaaaaaaa se intelege,jap jap pe la spate
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
lorena_86 spune:
eu am avut intepaturi azi pe mijloc
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lilimara spune:
Din cate imi amintesc eu durerile de burta sunt normale cel putin in primele luni de sarcina,eu le-am avut cam pana in luna a 4-a.Important este de urmarit sa nu fie contractii ale uterului atunci trebuie avizat doctorul.
madabout2003 spune:
Am o intrebare intrebatoare .. despre mucus... de 3 zile e cam lipicios si cam albus de ou (prima oara cand observ asa, ma rog si prima oara cand ma "explorez"'). Iar mai devreme am observat niste firicele de sange intr_un mucus ca albusul.., e semn de ovulatie? Aseara testul de ovu era f negativ...
Si noi luna asta avem patternul: o zi da o zi nu pana la ovulatie si apoi zilnic (sau de 2 ori pe zi)
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
lorena_86 spune:
mada, se poate sa fie ovulatie...
eu nu mai am incredere deloc in testele de ovulatie....la mine au fost pozitive vreo 3 zile la rand....o aberatie....
tu presteaza acolo cat mai mult.....
legat de mucus ....ce zici tu ala e semn de ovulatie, acum patrund cel mai bine gigeii ca e colul deschis si lubrifiat de secretiile tale lipicioase
de doua ori pe zi nu iti recomand dar o data e super ok
nu sunt de acord cu prestatul la doua zile....eu am incercat ambele metode si am ramas din prima luna cu prestat in fiecare zi la ambele sarcini iar in vara cand am prestat din doua in doua zile nu am mai ramas
madabout2003 spune:
Mersi Lore, nici eu nu prea am incredere in testele de ovu, luna trecuta mai stii ca va ziceam ca mi'au iesit pozitive 4 zile la rand ... De asta imi iau si temperatura luna asta, sa am o a doua confirmare.
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07