Aspirante optimiste >20 ani (655)
Raspunsuri - Pagina 6
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madabout2003 Monimersi! Tu si Lorena cand va testati? MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
eu cred ca in jurul datei de 25.03. iar Lore cred ca in jurul datei de 29.03. daca nu ma insel
dar eu nu cred ca am prins ceva
In curand burtica
Monique77 spune:
citat din mesajul lui nouasnrs La mine totul e ok, toate analizele sunt bine doar endometrul si spermograma |
adica ti-ai facut mycoplasma si ureaplasma si au iesit negative analizele?
In curand burtica
Monique77 spune:
citat din mesajul lui elena.togan Eu luna asta mi-am propus sa nu mai testez ovulatia si sa las lucrurile un pic de la sine. E adevarat ca ne-am propus sa prestam din 2 in 2 zile, uneori chiar la 3 zile pana aproape de menstra urmatoare...Eu lunile trecute mi-am facut teste si nu aratau cum trebuie...De regula ovulam mai tarziu decat se pozitivau ele,asa ca renunt, cel putin pentru moment la ele. Urmeaza sa fac si eu secretie de col si vaginala. Sper sa fie ok Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
elena,
din momentul in care testul se pozitiveazanu inseamna ca si ovulezi - ovulatia se produce intr-un interval de 12-36 ore,
mi-a explicat chiar acum 2 saptamani doctorita mea, ca tot asa ziceam
In curand burtica
Ela82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
ha, cat de tare.... eu am avut programare la 17:30 era langa mine o fgata blonduta cu ochi albastri. tu ai fost? cat de tareeee apoi au mai venit 2 fete - din tulcea parca au zis ca au venit tu cand ai fost programata? In curand burtica |
AAA, dupa ora programarii probabil ai fost la cabinetul particular. Eu am fost la Giulesti, la Stat si am avut programarea dimineata, am intrat pe la 9 jumatate. Am fost amandoua pe mana lui alaltaieri, dar in locuri diferite
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
Ela82 spune:
Nu imi raspunde si mie cineva la ce am intrebat mai devreme?
Si anume, daca v-ati confruntat vreodata cu dureri de san incepute inainte de ovulatie si din ce cauza se intampla asta?
Si inca ceva: voi dupa cat stati cu picioarele in sus (in cazul meu cu fundul in sus, ca am uter retrovers)? In cat timp ajung gigeii sus, la locul de intalnire? Eu dupa ce ma ridic din pat (cam la 45-50 de min de la actul sexual) imi ies toti din fofo si parca ma gandesc ca nici nu au avut timp sa ajunga unde trebuie.
corina_s spune:
pup fetele
am intrat un pic sa va citesc
Ela, eu sunt z 13, am obs aseara mucus specific..dar testul de ovulatie de azi de negativ clar..de abia se vede a 2 liniuta
tu cum esti?
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sarah199065
moni,sper ca ai inteles ca glumeam...sa nu avem vorbe la proces.. 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
In curand burtica
Ela82 spune:
citat din mesajul lui corina_s pup fetele am intrat un pic sa va citesc Ela, eu sunt z 13, am obs aseara mucus specific..dar testul de ovulatie de azi de negativ clar..de abia se vede a 2 liniuta tu cum esti? http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
Corina, eu am numarat gresit zilele trecute, sunt in ziua 14, nu 13, insa si eu sunt la fel ca tine: mucus incepand de ieri si test de ovulatie negativ tot ieri. Ma gandeam nici sa nu mai fac unul azi, ca probabil e cam devreme, eu ovuland de obicei prin zilele 18-20. Pe mine au inceput sa ma doara si sanii de ieri, ceea ce e cam ciudat, pentru ca eu stiu ca sanii ar trebui sa doara si sa se umfle dupa ovulatie, nu inainte...
Cu toate ca testul de ovulatie de ieri a fost negativ, noi am inceput activitatea de ieri si ma gandeam sa se intample din doua in doua zile pana aproape de ziua ovulatiei si o data pe zi timp de 3 zile la ovulatie.
Poate ne da si noua Doamne Doamne un bebeeeeee!
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ela82
AAA, dupa ora programarii probabil ai fost la cabinetul particular. Eu am fost la Giulesti, la Stat si am avut programarea dimineata, am intrat pe la 9 jumatate. Am fost amandoua pe mana lui alaltaieri, dar in locuri diferite Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand |
aaa, clar
In curand burtica
elenusht spune:
Ela82 Si eu am uterul retrovers. Sa inteleg ca e indicat sa stai pe burta dupa? Eu stateam mai mult pe spate si stau cam 20 min, maxim 30 minute...Ideea e ca ceea ce se prelinge nu sunt gigeii (cel putin nu toti) ci lichidul seminal. Am citit undeva ca cei mai multi spermatozoizi sunt cei de la primul jet . De unde stii ca se sta pe burta in cazul uterului retrovers?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!