picior stramb la bebe

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna Yula

Astazi am facut radiografia-un adevarat incubo!Daca nu s-a agitat si a urlat mai ceva ca in perioada in care ii punea ghipsul. Acum sa vedem cand ajungem la ortoped sa ne zica ce si cum. Nu prea am inteles mare lucru din scrisoarea pe care ne-au dat-o. O sa ne lamureasca medicul . Joi dupa terape mergem si la ortoped si vedem ce hotaraste.
Te tin la curent
O seara buna !

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Aaaaaa
Eu am crezut ca va v-a spune pe loc...vizita cand o ave-ti?
O seara placuta si pupicei

Mergi la inceput

Joi cum terminam terapia trecem si pe la medicul ortoped sa ne explice termenii. Noi am facut radiografia intr-un corp de cladire vecin cu spitalul ...care apartine oricum spitalului respectiv.
Termenii din scrisoarea pe care ne-au dat-o sunt medicali si nu prea am inteles mare lucru.
O sa ne lamureasca medicul .
Lui Rares cum ii mai merge . Nu stiu daca ti-am spus acum ceva vreme ca Giuliano a inceput sa mearga de-a busilea . Acum a inceput sa se ridice de fund in sus , in picioare cu manutele sprijinite pe podea ...e de coma
Va dorim o seara buna !

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Buna Anne
Atunci astept vesti joi...
Noi cam batem pasul pe loc,nu a progresat cu nimic in ultimul timp,nu mers in patru labe,nu ridicat in patut....
A avut o tentativa inainte de ai lasa patut jos si atat,poate ca e prea inalt si nu se poate apuca,patutul fiind din acela stil tarc cu plasa....poate daca era din lemn sar fii putut agata de barele alea,da asa....nu stiu ce sa mai spun.
Mama imi spune-a ca e prea grasut si poate si asta e unul din motive .

Bravo,Giuli esti flacau mare,parca il si vad cu funduletul in sus ,ce scumpic trebuie sa fie...

O seara placuta si numai bine.
Pupici lui Giuliano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cretuana spune:

Buna fetelor!Vreau sa va zic ca i-am pus baietelului meu orteza cu ghetele Ponsetti dar nu le accepta sub nici o forma.Poate cineva sa-mi dea vreun sfat cu ce as putea sa-l determin sa le poarte?

Mergi la inceput

Buna ,

Nu stiu ce sfat sa-ti dau . Noi avem ghetuta ortopedica Bebax-are si el perioada cand nu vrea cu nici un chip sa-l tina mai mult de 2-3 ore consecutiv dar eu mai compensez si pe timpul zilei. In mod normal noi trebuie sa folosim proteza doar pe timp de noapte .
Sincera sa fiu nu stiu cum este cu orteza. Ce varsta are ? De obicei cand sunt mai micuti sunt mai maleabili dar perioada de acomodare este destul de dificila.
Numai bine !!

Mergi la inceput

Buna
De acceptat nu le v-a accepta sub nici o forma la inceput.Noi purtam aceste ghetute din martie anul acesta,la doar o luna jumate de la nastere.Dupa prima noapte cu ele am spus ca renunt la ele si merg sa ii puna gips iar.....dar banuiesc ca ai citit in postarile mai vechi...
Nu am renuntat deloc si nu ne-am dat batuti ,i le-am pus si pe carne vie cu urlete si plansete pentru ca era spre binele lui.Penru ca asa trebuia.Nici macar o ora nu l-am lasat fara ele ,inafara de ora in care trebuia sa stea fara....

Te sfatuiesc sa te inarmezi cu multa putere sufleteasca si sa nu renunti la ele.Mai bine v-a chinui-ti acum o perioada scurta de timp decat sa se chinuie el toata viata ca nu a fost facut tratamentul bine.

Acum baiatul meu le accepta fara nici o problema,ca si cum ar face parte din vestimentatia lui,din corpul lui,nu stiu cum sa ma exprim....

Cat are baietelul tau?Ceva detalii despre tratament as vrea sa aflu daca n te superi....cum au fost piciorusele si cum au evoluat...

Multa bafta la purtat ghetutele si multa putere tie sa poti sa fii in stare sa nu cedezi la plansetele lui.

Pupici la pici si o seara placuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yula94

Buna
De acceptat nu le v-a accepta sub nici o forma la inceput.Noi purtam aceste ghetute din martie anul acesta,la doar o luna jumate de la nastere.Dupa prima noapte cu ele am spus ca renunt la ele si merg sa ii puna gips iar.....dar banuiesc ca ai citit in postarile mai vechi...
Nu am renuntat deloc si nu ne-am dat batuti ,i le-am pus si pe carne vie cu urlete si plansete pentru ca era spre binele lui.Penru ca asa trebuia.Nici macar o ora nu l-am lasat fara ele ,inafara de ora in care trebuia sa stea fara....

Te sfatuiesc sa te inarmezi cu multa putere sufleteasca si sa nu renunti la ele.Mai bine v-a chinui-ti acum o perioada scurta de timp decat sa se chinuie el toata viata ca nu a fost facut tratamentul bine.

Acum baiatul meu le accepta fara nici o problema,ca si cum ar face parte din vestimentatia lui,din corpul lui,nu stiu cum sa ma exprim....

Cat are baietelul tau?Ceva detalii despre tratament as vrea sa aflu daca n te superi....cum au fost piciorusele si cum au evoluat...

Multa bafta la purtat ghetutele si multa putere tie sa poti sa fii in stare sa nu cedezi la plansetele lui.

Pupici la pici si o seara placuta

La doar o zi dupa externarea din spital am fost la Grigore Alexandrescu pt a-i pune ghipsuri la ambele picioare(talpiile fiind intoarse in interior foarte mult-forma atipica la cel stang).Ghipsurile le-a acceptat fara nici o problema timp de 3 luni,apoi am facut tenotomie urmand alte 4 sapt de ghips.
Deja avem 2 sapt de cand am cumparat orteza cu ghetele si nu am reusit sa-l fac sa le poarte decat max 7 ore pe zi,de noapte nici nu poate fi vorba...Nu stiu ce sa mai fac,dr deja mi-a zis ca ar trebui sa-l oblig sa le poarte non-stop,dar nu pot pt ca plange foarte rauuuuu.Eu stiu ca nu-l doare,doar il deranjeaza ca nu-si poate misca picioarele individual si sa se intoarca pe burta.Baietelul tau dupa cat timp nu a mai plans?Cum l-ai facut sa le accepte?Sa-l las asa sa planga fara sa i le mai dau jos?nici nu stiu ce sa fac

http://s587.photobucket.com/albums/ss312/yula94/?action=view¤t=c610bc94.pbw

Mergi la inceput

cretuana ce iti face puiul?
cum stati cu ghetele ortopedice?a inceput sa le accepte?
astept vesti de la voi,sper sa fie cat de cat bune
o zi buna

Mergi la inceput

La doar o zi dupa externarea din spital am fost la Grigore Alexandrescu pt a-i pune ghipsuri la ambele picioare(talpiile fiind intoarse in interior foarte mult-forma atipica la cel stang).Ghipsurile le-a acceptat fara nici o problema timp de 3 luni,apoi am facut tenotomie urmand alte 4 sapt de ghips.
Deja avem 2 sapt de cand am cumparat orteza cu ghetele si nu am reusit sa-l fac sa le poarte decat max 7 ore pe zi,de noapte nici nu poate fi vorba...Nu stiu ce sa mai fac,dr deja mi-a zis ca ar trebui sa-l oblig sa le poarte non-stop,dar nu pot pt ca plange foarte rauuuuu.Eu stiu ca nu-l doare,doar il deranjeaza ca nu-si poate misca picioarele individual si sa se intoarca pe burta.Baietelul tau dupa cat timp nu a mai plans?Cum l-ai facut sa le accepte?Sa-l las asa sa planga fara sa i le mai dau jos?nici nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput