picior stramb la bebe

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Buna Anne
Am fost ieri la spital sa vedem ce se intampla cu ghetutele...si erau acolo..am cam bombanit putin si mi-a spus ca nu m-au sunat pentru ca au fost returnate odata ca nu erau cu sireturi....mda,daaa....s-o creada ei ....
In fine,am trecut cu vederea.....
Apoi l-a probat cu ele,exagerat de mari.!!!!Daca eu nu spune-am cred ca n-i le-ar fi dat asa,dar daca am comentat el a zis ca avem voie doar trei pereche gratuite,asta fiind a doua,dar nu e nici o problema ,platesc ,chiar asa i-am spus,e copilul meu si nu se pune problema asta.
Si ca sa pice el in picioare,se uita pe cutie si imi spune ca astea sunt numere speciale,englezesti si el nu le cunoaste,dar imi v-a face o noua comanda cu numarul lui.Si ca ma v-a suna el cand vor ajunge.

O mare abureala,mi-am schimbat total parerea despre ei.

Si ca sa puna capac la toate,doctorita lui nu mai lucreaza in spitalul ala,noi avand programare pe 16 noiembrie.....
Buuunn....
Am mers si am facut iar gura la informatii...si cica ne v-a prelua un doctor,nici nu am retinut numele care este la fel de competent ca si doctorita noastra.
Eu acum ma intreb,ce poate el sa faca si sa ne spuna de evolutia piciorului daca nu stie cum a fost si cum a fost tratat???

Doctorita din ianuarie o gasim in alt oras la alt spital,e departe,noi nu avem masina....
Sunt foarte suparata pe sistemul lor si dezamagita..!!!

Voi sunte-ti bine?
O zi buna si pupici lui Giuliano...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna YULA

Imi pare rau pentru situatie. Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau . Chestia este ca , lasand la o parte profesionalitatea , una este cand medicul te cunoaste , stie istoricul , si alta cand vine un nou medic . Chiar daca ii dai toate documentele si informatiile , parca nu ai aceasi incredere.O solutie ar fi sa o cautati pe doctorita mai ales ca nu este nevoie sa faci vizite in fiecare saptamana.Eu asa as fi facut dar m-as fi dus cu sotul , nu singura.Cat despre ghetute-nu stiu mi se pare aiurea , sa nu va cheme , sa va dea un telefon . Ati asteptat atat sa vina , si dupa ce te-ai dus tu sa le iei , erau prea mari ...
Din pacate se mai intampla accidente, ce sa mai zici , iei lucrurile asa cum vin .Nu te mai supara.
Noi avem maine ultima zi de terapie la 10 si vizita la ortoped la 12. Vedem ce ne spune si te tin la curent.
Vineri avem vaccinul pentru contagioase si terminam cel putin pana pe la 19 luni si cu astea .
Giuliano doarme destul de bine , maselele stau sa iasa si ajungem la 16 , are giniile inflamate.

Va pupam !!

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

acum in timp ce preparam pentru Giuli pranzul , ma gandeam la situatia voastra. Voi oricum sunteti inregistrati la spitalul de stat nu ?dar oricum poti cere si parerea altui medic in privat sau iti poti muta dosarul in alta parte daca nu esti multumit de serviciile celor unde esti in prezent .Asa ca ai si alternative , vezi tu cum v-a decurge vizita cu medicul cel nou si apoi hotarasti . Eu asa as face.
Cat despre ghetute , nu acopera statul cheltuielile ?Aici fie ca esti copilas sau adult , daca ai un handicap fizic , statul acopera cheltuielile . Noi nu platim nimic , vizite , proteze sau operatia pe care a suportat-o Giuli. Ciudat sistem -doar 3 incaltari sunt acoperite de stat , si dupa aceea ce faci ? daca ai nevoie pana la 6 ani sa poarte pantofiori speciali ?in conditiile in care piciorusul creste mult ? ii platesti din buzunar ? in conditiile in care ajung pana la 400-500 euro ? cel putin aici cam atat ajunge o proteza.

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Buna
Mda ,ce sa spun,asa e aici,nu e asta o problema platesc..dar vreau si servicii ireprosabile....
Bineinteles ca sunt asigurati .

Asa am spus si eu ,ca voi vedea noul doctor cum v-a fii apoi voi lua o hatarare daca ramanem la el sau ne mutam in alta parte..

Voi cum mai sunte-ti?
O zi buna cat a mai ramas din ea si pupicei....

Mergi la inceput

Buna Yula

Am iesit la 9 din casa si ne-am intors la 15 .Am terminat terapia lui Giuli la 10:45 ,ne-am mai plimbat un pic prin imprejurimi , am servit o cafea noi si un croisant Giuli , ne-am intors la spital , dupa care am asteptat la vizita de la 11:30 pana la 14 , cand am intrat .

Asa cum iti spuneam acum cateva zile , astazi am incheiat al doilea ciclu de fizioterapie.
Vom continua cu un alt ciclu de fizioterapie .
Luni avem programat radiografia la piciorus.
In aproximativ 10-14 zile maxim vom merge pentru ghetute. V-a avea loc o intalnire in 3 ca sa spun asa . Vom fii noi , ortopedul si tehnicianul(cel care ii face ghetutele) . Ghetutele sunt facute special pe masura piciorusului .
Asa ca , cat de curand vom putea sa iesim si noi fara probleme afara . V-a fi un eveniment deosebit .
Maine avem vaccinul si incheiem inca un ciclu.
Mergem cu Dumnezeu inainte.
Voi cum mai sunteti?
Aici este o vreme urata tare .
Va pupam !!
Asteptam vesti de la voi !

Mergi la inceput

Buna Yula

Ce noutati mai aveti ?
Cum ii merge lui Rares?
Ati primit noile ghetute?
Noi astazi am facut vaccinul pentru contagioase ...am de asteptat cam 1 luna de zile sa vad efectele .Urmatorul il vom face in 2016 . Nici macar nu a plans de data asta. A fost foarte cuminte.
Aici cand iese soarele , cand se innoreaza.Inca nu ,i-am cumparat gecuta , avem una mai subtirica dar imi trebuie de iarna , si caciulite , ciorapei .Trebuie sa-i lucrez o paturica mai mare , asa imi fac de lucru si trece si timpul mult mai usor.
In ultima vreme doarme din ce in ce mai bine .
Va pupam si asteptam vesti de la voi !!

Mergi la inceput

Buna Anne
Ghetutele inca nu le-am primit,a spus ca dureaza in jur de o saptamana si ca ma vor suna ei ...IAR.....saptamana viitoare astept apoi merg marti si sper sa ni le aduca.

Am fost azi la cumparaturi,am gasit in sfarsit gecuta,am luat si dresulete,sosetute,pantalonasi grosi,bluzite,puloverase,etc si pentru el si pentru fata....a mai ramas de cumparat olita,dar sa vedem daca gasim cu muzicuta,....husa pentru picioare la carut ,nu stiu cum ii spune,inca o caciula super faina care am vazut-o la un magazin in alta zona ....si inca cateva maruntisuri....si suntem gata sa primim iarna.

Si aici e frig si bate vantul,se apropie iarna.Sper sa avem zapada,dar v-a trebuii sa cumparam saniuta....!!!

Ma bucur pentru voi ca v-eti primii pantofiorii si ca v-eti putea iesii fara probleme care sa v-a de-a discomfort.

Astept vesti luni de la voi sa imi spui ce ati facut la doctor.

In rest.....suntem bine noi,putin mai plangaciosi,cand ziua cand noaptea,cand amandoua...dar ne facem noi mari si nu o sa mai plangem....
Dintisorii inca nu au iesit,ii asteptam,dar se lasa astepta-ti prea mult.

O seara placuta si pupici lui Giuliano...

Mergi la inceput

Buna Yula ,

Sa va fie de bine shopping-ul !
Tocmai cand ma laudam ca am inceput sa dormim si noi mai bine ,ne-au dat peste cap asteptarile . Am avut o noapte lunga , lunga ...dintii mi-au maincat sufletul. Nu stiu cand o sa scapam .
In general suntem bine , aici este frig dar inca nu am dat drumul la centrala . Cred ca mai astept o saptamana , oricum sunt in jur de 19 grade in casa . Doar ca aici este cam multa umezeala.
In rest toate bune .
Voi cum mai sunteti ?Ce progrese a mai facut Rares?
Va dorim o zi buna !!

Mergi la inceput

Este bine ca ai intentia sa cumperi olita ...noi de cand am cumparat-o n-am mai avut probleme cu constipatia . Noi o folosim de pe la 8-9 luni. Am cumparat o olita anatomica de la Chicco...simpla cu ceva desene . Giuliano nu are probleme , nu mi-a plans niciodata , daca nu-mi facea de exemplu la pranz , dupa papa , il puneam seara si facea repede. Cu mizicuta nu am auzit , in schimb am vazut diverse , forme de masinute , caluti, chiar si una care imita wc-ul cu capac-inutila zic eu , dar ce nu fac parintii pentru a ajuta copii !!

Mergi la inceput

Buna Anne
Ce ati facut azi la doctor?Ce v-a spus?

Mergi la inceput