picior stramb la bebe

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

YULA SA NU FACI COMPARATIE INTRE FATA SI RARES , A PARTE CA SUNT DIFERITI , NU NUMAI CA PERSONALITATE DAR TREBUIE SA TE GANDESTI SI LA SITUATIE IN SINE.
NICI NOI NU SEMANAM CU FRATII NOSTRII , CEL PUTIN DIN SPUSELE MAICA-MI SI AM CRESCUT MARI , AM VORBIT ,AM INCEPUT SA MERGEM MAI TARZIU SAU MAI DEVREME ETC., NE-AM FORMAT PERSONALITATEA , DAR SUNTEM DIFERITI , SUNTEM UNICI...
IERI GIULIANO MI-A FACUT UN PIC DE SCANDAL LA TERAPIE , VAZU-SE O TIPA CA A IESIT DIN CABINET SI VROIA SA IASA SI EL , SE SATURASE.
ACUM INCEPE GREUL , CRESC, ISI FORMEAZA PERSONALITATEA.
TERAPEUTA IMI SPUNEA CA NU CUMVA SA SPUNEM , "VAI SARACUTUL " SAU "CA TU AI PROBLEME" ETC.
EU I-AM SPUS CA NE COMPORTAM NORMAL , CAND MERGEM LA TERAPIE II SPUNEM CA MERGEM LA PRIETENE , CA SE JOACA CU EL , CA IL DRAGALESC. NICIODATA NU AM ZIS CA ARE PROBLEME SI CA ESTE DIFERIT.
EI ACUM INCEP SA INTELEAGA CEEA CE SE INTAMPLA IN JUR SI CU EI , CONSTIENTIZEAZA MAI MULT.
CURAJ , O SA TREACA TOTUL , CE-A FOST MAI GREU L-AM DEPASIT CU BINE, CA SA NU-TI MAI SPUN CA TERAPEUTA NE-A ZIS CA PROBLEMA LUI GIULIANO , LA NASTERE ERA DE GRADUL 3- CEL MAI GRAV . MAI BINE CA N-AM STIUT LA INCEPUT CA M-AS FI STRESAT MAI MULT...

O ZI BUNA VA DORIM !!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/02Settembre2011ProtezaGiuli
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Buna Anne
Banuiesc ca ai dreptate,nu trebuie sa ii mai compar.
Chiar am sa intreb si eu cat de grav a fost la noi,ca si pe mine ma rodea curiozitatea asta dar uitam de fiecare data sa intreb.Avem acum urmatoarea programare pe 16 noiembrie si sper sa nu uit si de data asta.

Pupici lui Giuliano si o zi buna....!!!

Mergi la inceput

BUNA YULA

CE NOUTATI MAI AVETI?
NOI SUNTEM BINE , TERAPIE SI CAM ATAT. ASTAZI AM FOST LA TERAPIE SI SPRE NOROCUL NOSTRU CA SA SPUN ASA AM FACUT SI VIZITA ORTOPEDICA ...AM GASIT PROFESORUL VORBIND CU TERAPEUTA SI L-A LUAT IMEDIAT IN IMPRIMIRE PE GIULI...L-A CONTROLAT , FOARTE MULTUMIT DE CUM DECURGE TERAPIA. MAI AVEM 3 SEDINTE SI VOM VEDEA CE NE VOR SPUNE LA CONTROL. DACA V-A FACE SI O RADIOGRAFIE SI DACA VOM AVEA GHETUTELE.

RARES CUM SE SIMTE ? ATI LUAT GHETUTELE?
AM VAZUT CA, O MAMICA INGIJORATA CA BAIETELUL NU MERGE INCA LA 8-9 LUNI A DESCHIS UN SUBIECT PE FORUM . A PRIMIT RASPUNSURI PRO SI CONTRA.
CITESTE-L POATE ITI FACI O PARERE .
AICI S-A RACIT TIMPUL , AM TRECUT LA HAINUTE MAI GROSUTE ...

SAPTAMANA VIITOARE AVEM VACCINUL SI SPER SA-L TRECEM CU BINE.
ASTEPTAM VESTI DE LA VOI

O SEARA BUNA !!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna Anne
Ma bucur ca merge bine fizio si ca se vad imbunatatiri.Sper sa veni-ti cu vesti bune dupa control.Acum v-a vor spune si daca o sa face-ti aceea operatie de care aminte-ai acum ceva vreme?
Noi ghetutele inca nu le-am luat,suntem in asteptari,cred ca vineri voi merge sa vad care e treaba.

Si la noi s-a racit vremea,de fapt noi nu prea am avut vara,....si de ceva timp ne imbracam cu gecuta...
Am avut sa spun vreo saptamana caldura apoi iar a venit frigul,si ploua,dar banuiesc ca stii daca ai sora aici in Belgia.

Am citit subiectul despre bebelul acela si sunt mai linistita putin,nu mult....dar am vazut ca sunt multi copilasi normali sa spun asa care inca nu se ridica la 8 luni si chiar in seara asta am gasit pe alt forum o discutie pe aceeasi tema in care erau copilasi si mai mari si inca nu se ridicau....
Rares se ridica in fundulet singur si vad ca a inceput sa se traga cu manutele si de marginea patutului,dar inca nu are forta sa se si ridice.Oricum observ ca e din ce in ce mai stabil pe picioare,

Acum merge tinut de doua manute destul de mult,doi-trei metrii ceea ce pana acum nu se intampla,facea cativa pasi tinut de sub brat,dar foarte putini.Evoluam.!!!se pare....

V-a dorim o seara placuta si pupice-i lui Giuliano

Asteptam vesti noi de la voi..

Mergi la inceput

BUNA YULA

GIULIANO ACUM STA FOARTE MULT PE JOS , II PLACE SA SE INTINDA PE BURTA , PE SPATE , MERGE DE-A BUSILEA , NU FOARTE MULT DAR IL VAD CA II PLACE SA SCHIMBE POZITIILE.
DE MERS FACE 2-3 PASI SI INCEPE SA SE PLICTISEASCA
TREBUIE SA-I DAI LUI RARES TIMP ...AI SA VEZI CA SE VA SCHIMBA SITUATIA FOARTE REPEDE.
AM SA INTREB SI DESPRE OPERATIE...EU SPER CA NU SE VA AJUNGE ACOLO, NUMAI GANDUL CA V-A TREBUI SA-I FACA ANESTEZIE GENERALA DIN NOU MA SPERIE.N-AM SA UIT NICIODATA CAND L-AU OPERAT PE GIULI, ERA INCA ADORMIT , CA UN INGERAS , ANESTEZISTA INCERCA SA-L TREZEASCA SI EL NU REACTIONA... M-AM SPERIAT FOARTE TARE.NU-TI MAI SPUN DE ORELE IN CARE AM ASTEPTAT SA IASA DIN OPERATIE.
DIN FERICIRE PENTRU NOI AM DAT PESTE PERSOANE DEOSEBITE , CARE-SI FAC MESERIA CU PASIUNE ZIC EU CACI NU ESTE USOR SA VEZI ZILNIC ATATEA CAZURI , CU PROBLEME MAI MICI SAU MAI MARI . ANESTEZISTA O PERSOANA DEOSEBITA , S-A JUCAT CU GIULIANO INAINTE SA-I FACA ANESTEZIA ,PROFESORUL CARE L-A OPERAT, LA FEL ,DE CATE ORI NE INTALNIM PE CULOARUL SPITALULUI SAU LA VIZITE , SE JOACA CU GIULIANO , IL PUPA .... AU UN COMPORTAMENT EXEMPLAR , AM NUMAI CUVINTE DE LAUDA .

VA DORIM O ZI BUNA!!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna Anne
Intradevar e cumplit sa iti stii puiutul in operatie,pe noi nu ne-a trezit,ne-a lasat pana si-a revenit el.
Eu am tras sperietura cand si-a revenit ca a inceput sa tuseasca foarte tare si sa ramana fara aer.Mi-au spus ca e din cauza tubului ce la avut pe gat,si in urmatoarele 24 la fel mi-a tusit,foarte urat.
Sper din suflet sa nu mai aveti nevoie de inca o operatie,sa se rezolve doar cu fiozio si incaltaminte speciala.

Noi am lasat patutul aseara mai jos.... l-am gasit tinandu-se de margine si in genunchi,mai mult nu a putut sa se ridice,dar banuiesc ca v-a urma cat de curand.Acum v-a mai dura putin pentru ca nu cred ca mai ajunge asa usor sa se traga de margine,iar in laterale avand plasa,poate daca era de lemn patutul....dar e bine si asa ,am vazut ca progreseaza si asta e cel mai important acum.

Azi mergem la cumparaturi sa luam sac de dormit,plapumioara ca nu avem si se apropie cu pasi repezi iarna,si trebuie sa fim pregatiti....si de incaltat ca am pierdut pe afara un adidas si nu l-am mai gasit,nu stiu ce pot face cu el cei care l-au luat,in fine....azi luam altii,si de stat in casa ca ne-au ramas mici,si vedem ce ne mai face cu ochiul prin magazine.

Geaca trebuie neaparat sa ii cumpar,am fost sambata dar nu mi-a palcut nimic,poate gasesc azi ceva pe gust...

O zi buna si toate cele bune.
Pupici lui Giuliano...

Mergi la inceput

BUNA YULA
SPER CA ATI AVUT SPOR LA CUMPARATURI
EU INCA NU I-AM CUMPARAT GECUTA LUI GIULI , MAI VREAU SA-I CUMPAR CEVA COSTUMASE MAI GROSUTE , TRENINGURI , SOSETE LUNGI SI CACIULITE .
PLAMUMIOARA AVEM DAR NU-I PACE SA DOARMA ACOPERIT. DEJA AM INCEPUT SA-I DAU PIJAMALE LUNGI , SA NU CARE CUMVA SA SE IMBOLNAVEASCA ZILELE ASTEA . TREBUIE SA STAU CU OCHII PE EL PANA TRECEM CU BINE DE VACCIN.

IERI AM AVUT TERAPIA SI AM TRECUT SI PE LA TEHNICIAN . NE SPUNEA CA SUNT DOUA VARIANTE IN CEEA CE PRIVESTE GHETUTELE PENTRU GIULIANO. SE MAI CONSULTA SI CU UN ALT COLEG .
UN SE CHIAMA GETUTA BISCUITE INTREAGA , LUNGA PE PICIOR , CARE ESTE RIGIDA SI ALTA CEA DESPRE CARE ITI SPUNEAM CU PERNUTA SUB TALPA SI INTARITURI IN LATERAL. EU SPER CA NE VA DA ACEASTA DIN URMA . ORICUM PROFESORUL ESTE CEL CARE DECIDE. EL NE-A DAT SI CEL PE CARE-L AVEM ACUM IN SPERANTA CA SE VA OBISNUI CU UN PANTOF IN VIITOR. DACA ITI ADUCI AMINTE ARE FORMA UNEI PANTOFIOR SAU SANDALUTA .
IN REST TOATE BUNE ...IERI NOAPTE NU AM DORMIT DELOC, INCEP SA IASA CANINII , NU STIU CAT MAI REZIST IN RITMUL ASTA . M-AM SATURAT PANA PESTE CAP ...
VA DORIM O ZI BUNA SI ASTEPTAM VESTI DESPRE VOI !!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

BUNA YULA
TI-AM INCARCAT CATEVA FOTO LA SEMNATURA CU GIULI TUNS -LE-AM FACUT ACUM VREO LUNA
SPER CA SUNTETI BINE
AICI BATE UN VANT DE TE IA PE SUS
VA DORIM UN WEEK-END PLACUT !!
NUMAI BINE!!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

ACUM SPER CA SE VAD...NU STIU CE-AM FACUT DE NU S-AU INCARCAT PRIMA

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Buna Anne

Mai da voi sunte-ti cavaleri de acum,ce a crescut....!!!Nu imi vine sa cred....!!!E un scumpilici.Ma bucur ca mai adaugi poze din cand in cand,sa v-a mai vedem si noi.

Noi suntem bine,incepem sa mergem de manute din ce in ce mai mult si mai bine,e mult mai stabil.La spital inca nu am ajuns pentru ca au un program aiurea,trebuie sa opresc fata de la scoala sa pot merge.....
Dar marti dupa amiaza nu o mai duc ,merge numai dimineata apoi de la 1 plecam la spital sa vad care e treaba ci ghetutele.

Si la noi e frig,azi dimineata era 1°,acum vad ca a urcat pana la 14°.
Geaca nu am gasit,inca cautam....

O zi buna si pupici lui Giuliano...

Mergi la inceput