Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

strumphy iti zic sincer ca nu mai am nici un chef sa ma gandesc la nume...toata viata mi-am dorit fetita...si aveam 100 de nume pregatite...si acum...oscilez intre doua nume care..daca stau si ma gandesc un pic..nu-mi plac..cine stie ce...si nici nu imi vine altceva....si daca imi vine...il refuza tati categoric.....si tot asa...deci nu ma mai gandesc..poate ma inspira ea cand oi vedea-o

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Antguess, multam pt detalii.
Cami, e bine ca nu mai are nimic fetita. E posibil sa o mai deranjeze, ramane urma, rana de la gunoiul ala si cateva zile mai ai inca senzatia ca e ceva acolo... mititica ce chin pe ea.
Strumphy, e posibil sa avem vreun mini poligon de instructie prin curte peste cativa ani . Bine ca ti-ai facut pofta de croissant.
Fetele, ma bag la somn . Azi noapte am fost ok, m -am trezit la 2 ore, nu din ora in ora. Deci doar de trei ori: 1.30, 3.30, 5.30. Super performanta . Sa vedem in noaptea asta...
Puup

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Am si eu o rugaminte mare la fetele care au facut cezariana:va rog impartasiti-ne si noua sfaturi despre alaptat, cum sa facem sa putem alapta,sa ne vina laptele..sa nu cedam..

Eu imi doresc mult sa aaptez,citesc pe aici..dar sigur voi care deja v-ati confruntat cu aceste aspecte puteti sa ne dati cateva indicatii pretioase...

Stiu ca la cezariana laptele vine mai greu ca la naturala si de asta insist..eu fiind si la prima sarcina sigur cu tot cititul meu nu o sa ma descurc sa aplic tot ce se poate sa pot alapta

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

am avut colostru a doua zi cand m-au dus in salon..dar nu era nici pe departe suficient cat sa imi hranesc copilul la san exclusiv..dar l-am pus si tinut la san cate 10-15 min la fiecare san inainte de fiecare masa care venea la 3 ore..veneau asistentele cu bibe caldut si bun pt el..lapte a venit cam in a 3-4 zi..n-am avut oricum foarte mult..m-am chinuit si eu tare..i-am mai bagat completare..si oricum la 3 luni jumatate l-am intarcat pt k mai scoteam cate 20 -30 ml in total la masa si era extrem de putin pt nevoile lui..
acum sper sa fie mult mai bine!!! ma rog la DD..am si o oarecare experienta..si trebuie sa beau multe multe lichide..

sper ca la tine sa fie mult mai bine decat la mine:D trebuie sa ai rabdare cu tine, dar si fii perseverenta..sa nu te lasi indiferent de ce zic ceilalti!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 3 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

si LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE ALEXIA SAU ALEXIE
AZI S-A SARBNATORIT SF ALEXIE, OMUL LUI DUMNEZEU

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 19 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

nu stiu de ce s-a trimis mesajul de 2 ori
fug sa adorm fata
va multumesc pt gandurile frumoase
delia iese cred in 7 zile
asa i s-a zis
deci cred ca mai are de stat

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 19 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

antguess mie imi place super mult antonia!!! chiar cunosc o tipa pe care o cheama asa si e tare frumoasa!

ally esti in statistici sa nasti inaintea mea?:) ca sa stiu sa scot si eu motatele, le paruim impreuna

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Scrish, inca nu..dar nu se stie niciodata!!!

Te invidiez asa putin ca luni sau marti ai marea intalnire!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Burtici si mamici noi mergem la dus ! Vb maine seara cand ma intorc de la spital!!!

Somn usor si linistit tuturor!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Buna seara fetelor
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor din suflet ptr cuvintele frumoase de sustinere, ptr ca v-ati gandit la mine
cand am vorbit cu Ally la telefon si-mi spunea de fiecare data ca va ganditi la mine parca aveam mai multa putere
VA MULTUMESC!

Noi suntem acasa de ieri, suntem bine
Sara este o scumpa, imi vine sa o mananc , ce sa mai nu mai povestesc ca stiti prea bine cele va tineti puiutii in brate
este cuminte, mananca si doarme, sper sa fie asa cuminte in continuare
o sa incarc zilele astea pozici
maine mergem la control

fericita 41+ cu Sara Maria
AMR DOAR CATEVA ORE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally nu, mai lasa sa stea un pic la dospit ca vine cand e gata! multa bafta maine!

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput