Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !
Raspunsuri - Pagina 6
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Madutza, asistentele de la ginecologie sau de la neonatologie? Apropo de asistente, sa nu uit sa schimb niste bani ![]() in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR maxim 5 saptamani ![]() |
de la "lehuzie"...nu stiu sincer daca sunt de la neonato sau gineco. oricum, vin in fiecare zi, te intreaba si de obicei sunt foarte dragute daca le ceri ajutorul si sa te invete. am inteles ca 10 lei ar fi ok...
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
strumphitza spune:
citat din mesajul lui madutza am baut un pahar de vin negru fiert ![]() SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza ,Mariuca (17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), ![]() (DPN 14.04.2011)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
sa iti fie de bine
trimite unu si la moi aicilea la London_
Mind the Bump!
38+
Sophia Nicole
AMR 2 saptamani
SSABrya spune:
Buna sseara fetelor.
Tocmai am terminat si eu de citit din urma, ca mult ati mai scris de aseara pana acum.
Vad ca se mai pregatesc niste fluturasi sa apara pe nepusa masa Strumpfy, Lauriciu, Scrish.
am fost azi la eco si control.
Bebe are 2600 cu erorile de rigoare, acum are 1s intarziere.
Fluxurile sunt bune dar placenta cam varza.
Colul si mai scurt si acum si moale.
E clar ca se prgateste.
De ieri nu mai scap de niste contractii.
Marti ma duc iar la Bucuresti sa fac
testul non stress si in functie de
rezultat stabilim si data nasterii.
Este posibil sa nasc saptamana viitoare.
Dr vrea macar sa intru in 38 si ma taie.
Sa vedem la monitorizae.
Problema mai nasoala este ca i-am povestit
ce dureri am si s-ar parea ca e cicatricea
de la cezariana.
De aceea s-ar putea sa nasc mai devreme...
Vedem marti, oricum mie nu imi pare rau.
Va fi fetita mai micuta, dar creste ea...

la toate fetele si mamicile.
eu ma bag la nani ca sunt moarta.![]()
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
36+ , adica Ayanna Stefania
AMR max 20 de zile
am produse la Bazar
strumphitza spune:
Alina06, iart-o si tu acuma, vrea sa se bage si ea in seama si nu stie cum
mi-a placut faza de am citit-o acum vreo 2 zile in urma pe la FIV, ca se tem bunicii ca o sa il tina sotul tau pe ala micu chel ca pe el
tare de tot faza
Am mancat un castronel de ciorbitza cu perisoare si deja am un burtoiiiii
dar tot parca ar mai merge ceva dulce
mi s-a pus pata pe niste croisssante dar nu am in casa, din amintiri deci mi s-a pus pata ![]()
l-as scoate pe Nick afara sa se duca sa imi ia, dar mi-e mila de el , abia a venit de la munca acum o ora si eu iar il scot afara?
dar daca nu o sa mai pot , il scot, ce sa fac ?
toata sarcina nu am avut pofte la miez de noapte, macar acum pe ultima suta de metri sa am una mica si nu la o ora prea tarzie nu ? ![]()
![]()
_
Mind the Bump!
38+
Sophia Nicole
AMR 2 saptamani
antguess spune:
Hello
Am facut o pauza de forum ca sa joc carti cu niste prieteni dar acum am revenit
Strumphy- Nu stiu ce mi-a venit cu numele..mi s-a pus pata brusc ca nu-l mai vreau...prea ma batuse toata lumea la cap ca sa nu ii pun antonia si..na ca m-au convins....stai ca nici de evelinne nu sunt 100% sigura deci..nu schimb id-ul inca:)))
am vazut ca se discuta de sani...sa stiti ca eu ma oftic...dupa ce l-am nascut pe dani si am slabit cele 50 de kg luate cu nesimtire..aveam sanii sosete de lycra 3/4, oribile!!! mi-am facut ridicare si implant...si am ramas gravida:) nu am apucat sa ma bucur de ele dar imi amintesc vag ca erau SUPERBE:)
acu...s-au cam lasat...macar nu s-au mai dus cu sfarcul in jos cum erau inainte..pot inca sa stau fara sutien fara sa arate dizgratios dar....sa vedem cum o fi dupa ce alaptez..oricum sunt hotarata sa le mai ridic odata intr-un an daca nu sunt multumita de ele...nah!!!! nu ma las
eu am si o abdominoplastie facuta /...sunt tunata toata....dar vad ca burta nu s-a stricat deloc, dar este mica, deaia ..nu a aparut nici o vergetura..nici pe burta nici pe sani....dar am eu unele de la prima sarcina....sa vedem cum oi arata intr-un an de la nastere si decid atunci daca imi mai fac ceva
Maine ma duc si eu la doctor...sa vad ce imi mai zice de col..sa il intreb de gelul ala dianatal si sa fac un eco daca o vrea..mi-e dor de micuta mea ca nu am mai vazut-o de mult de tot....
Gata, ma duc sa ii fac barbatului sa manance...ca tre sa apara....
noapte buna fetele..aveti grija de bebelusi
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
alina06st spune:
Strumphy, acum trebuie sa recunosc ca sigur o sa-l tunda tac-su pe bebelin, dar cand o fi mai maricel, vara... Eu n-am nimic impotriva. Atunci sa vezi dezamagire in familie...
Hm, chiar aveam o punga cu croissante in casa... poate totusi iese Nick? Ca nu-i ia mult, nu?
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
alina06st spune:
Antguess, cam cat costa "ridicarea". La implanturi nu tin, daca se poate doar ridicare, fara implant, e ok. Chiar nu stiu preturi pe tema asta si-s curioasa...
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
strumphitza spune:
| citat din mesajul lui alina06st Strumphy, acum trebuie sa recunosc ca sigur o sa-l tunda tac-su pe bebelin, dar cand o fi mai maricel, vara... Eu n-am nimic impotriva. Atunci sa vezi dezamagire in familie... Hm, chiar aveam o punga cu croissante in casa... poate totusi iese Nick? Ca nu-i ia mult, nu? in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR maxim 5 saptamani ![]() |
acum rod la unu
, yum ce bun e ...cu crema de vanilie 

nu m-am lasat pana nu l-am scos afara
aici turcii nu-s departe

_
Mind the Bump!
38+
Sophia Nicole
AMR 2 saptamani
antguess spune:
alina....treaba asta cu ridicatgul fara implant e cu dus si intors...nici eu nu am vrut implanturi dar dr mi-a explicat ca acest tip de interventie ia foarte mult din volumul sanilor. adica daca esti f slaba si ai niste piei in loc de sani...doar sa le ridici nu este solutia pentru ca vei ramane cu niste sani foarte mici, moi dar ridicati..nu face mare lucru la aspect. Ideal este sa pui un implant mic, cat sa intareasca sanul, sa ii dea un aspect de ...sani de pustoaica....pt ca altfel sunt niste piei ridicate
pe mine m-a costat ridicare si implant 2000 de euro. am un dr care nu e f scump dar eu am avut un mic discount pt ca ma operasem la burta tot la el cu 1600 euro...
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
strumphitza spune:
Ssabrya, sa speram ca sapt viitoare o sa stii exact cand vine bebe si sa fie sanatoasa , chiar de micuta, o face mami fata mare 
Vad ca si tu nasti inaintea mea . eu nu ma mai joc... imi iau jucariile si plec acasa 
![]()
Antguess, pai poate te intorci la Antonia
sau ii gasesti alt nume decat eveline?
eu am modicifat de 2 ori pana acum, a 3a oara percep taxa , sa fac si eu un ban de buzunar
macar de croissante sa imi ajunga
Cami, ma bucur ca nu are nimic Antonia in ochisor , chit ca a fost greu sa o faceti sa stea , bine ca e totul ok
Stii cand vine Delia acasa cu bebe ? 

Alina06, deja te gandesti la tunari ?
cat despre pustiu chel, nu are nimic, ca doar e baiat si se poarta ![]()
lu` tati ii sta bine dupa cate imi aduc aminte
cred ca o sa ii ia tati o gramada de jucarii, pusti, avioane, rachete... asa ca pentru barbati 
_
Mind the Bump!
38+
Sophia Nicole
AMR 2 saptamani