Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !
Raspunsuri - Pagina 5
AllyLaur spune:
Scrish, eu incep de sambata sa fiu sigura ca prind galeria si nu nasc inaintea ta
! 
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
AMR 2 saptamani MAXIM !!! 
MaryM85 spune:
strupmy sigur ca vreau un pic de soare si narcise ca imi plac la noi nu o sa infloreasca prea curand cu asa vreme daca o tine asa dimineata ies sa fac om de zapada
nu mai suport frigul asta si trebuie dim sa plec la analize o sa inghet brrr...
36sp+
AMR 3SAPTAMANI
Alexandra
cami_antonia spune:
mai fetele nu s-a vazut nimic la pleoapa de data asta
sper sa aibe dreptate medicul
si sa fim bine
deocamdata astept sa vedem maine cat se mai scarpina
mai fetelor
da o putere pe ea
a intins pe spate un scaun de birou
eram trei adulti pe eaa
sa se poata uita la pleoapele ei si sub sea si cu un apatrat
si antonia ne dovedea pe toti
tot sucea capul si picioarele
doamneeeeeeeeeeee
ce batalie am dat
nu va imaginati
offfffffffffffff
bine ca a trecut
da e tare greu cu ei cat sunt atat de mici si nu stiu sa zica nimic
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 19 ZILE
MaryM85 spune:
si eu am niste contractii de nu mai pot si o presiune pe bazin tre sa stau cuminte sa mai stea bebelina mea macar 2 sapt si prost k nu trec cu no spa doar se amelioreaza putin si burta e beton.
36sp+
AMR 3SAPTAMANI
Alexandra
alina06st spune:
Strumphy, tare faza cu soacra ![]()
Nu mai e mult pana pe 21, stai cuminte ca sa stea linistita berbecutza.
Soacra mea mi-a zis azi ca m-a vazut luand no-spa. Cica, mi l-a recomandat dr, nu e interzis, nu? Adica eu eram tampita
, dar ma rog, asa e ea, de dragul de a se baga in seama, pune intrebari stupide. Ca le-am spus de la inceputul sarcinii ce medicamente am voie sa iau.
Spiridusha, si asa ti-a zis doctorita aia: scabie...
. Vai de capul ei... Celalalt dermatolog ti-a dat vreun tratament pt pruritul de sarcina? Sa retin si eu, in caz ca nu-mi trece dupa ce nasc. 
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
cami_antonia spune:
fetele
si LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE ALEXIA SAU ALEXIE
AZI S-A SARBNATORIT SF ALEXIE, OMUL LUI DUMNEZEU
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 19 ZILE
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 Madutza pt informatii..si o pt o mamica de nota 20!!!Cand povestesti de bebei tai imi dau seama cat de speciali sunt amandoi..Legat de mulsul la asistente..tu te referi la muls manual???Ca ai zis acolo ca altfel stiu asistentele fata de pompa...Deci eu le pot cere la maternitate chestia asta???La mine la Municipal va fi sistemul de stat in camera cu copilul si nu stiu cate de tare isi vor da interesul...deci ... 34+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 6 saptamani!!!! |
lalely, da. te ajuta asistentele si iti arata ele cum sa mulgi. eu am nascut, precum stii, prin cezariana si prima data la municipal. si a fost ok...m-au ajutat, face parte din treaba lor sa te ajute sa il alaptezi, te invata cum sa il pui la san. din prima zi sa iti faca 2l de ceai special si bei cat poti de mult.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Chiar fetelor, vreuna din voi a facut colesterolul si trigliceridele in timpul sarcinii? Mie nu mi le-a dat dr, le-am facut eu de capul meu ![]() in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR maxim 5 saptamani ![]() |
si mie mi-au iesit mari si dr a zis ca sunt modificate in sarcina, sa nu imi fac griji.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
alina06st spune:
Madutza, asistentele de la ginecologie sau de la neonatologie?
Apropo de asistente, sa nu uit sa schimb niste bani
. Sa schimb doar in hartii de 10, sau merg si cele de 5 lei?

in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
madutza spune:
am baut un pahar de vin negru fiert 
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

pt o mamica de nota 20!!!Cand povestesti de bebei tai imi dau seama cat de speciali sunt amandoi..