Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

multumesc din suflet tuturor pt raspunsuri

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna din nou,

Am fost si eu la munca sa-mi duc medicalul pe luna asta..si am pierdut pe acolo la taclale vreo 2 ore..Toata lumea era gramada pe mine sa vada cat a crescut burtica..si cum ma prezint!!!

Lauriciu..bravo mamico.Bine ai venit bb Sebastian....Mama ce baiat mare ai tinut tu acolo...

Alina06..nu merg sambata la control si joia viitoare.Samabata merge Madutza la acelasimedic cu care nasc si eu .Si pt testul de non-stres cred ca mai incolo,cand ma va chema la spital..deocamdata merg la clinica si acolo nu-mi face asa ceva sigur.
Legat de banuti eu schimb de 5 ron si eventual dau 2 hartii...Dar o sa schimb ceva ca am asa o presimtire ca tb impartiti!!!

Madutza..pup!!Stiu ca acum te tot intreb cate ceva,dar tu dupa inca 2 experiente la medic..sigur ai ce sa-mi spui!!
Te astept cu data probabila maine...si un bebic tare sanatos!!
Legat de muls:tu zici ca ar tb sa o rog pe asistenta lui Culcer sa ma ajute???caci asa voi face...macar intreb ...

Strumfule..eu zic ca faci o berbeaca..dar pregateste-te...Eu sunt berbeaca si mi-a zis mama ca nu dormeam deloc si toata noaptea vroiam leganata..si acum voi face si eu un berbecut si cd citesc ce scrie Miki de baiatul ei chiar ma gandesc si zic:zodia!!!!Asa ca la mine ar fi mana cereasca sa fie un cumintel..

Ma duc si eu sa vad pozele cu bebei...

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Fetelor, vreau sa pregatesc patutul Ioanei, oare sa pun peste salteluta husa de protectie impermeabila? am cumparat una si asa...
Si peste??? paturica? apoi lenjerie? si scutec....

sau numai husa de protectie si lenjerie direct, apoi un scutec pe centru... sau cum???

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Servus fetele (asa ca la Ardeal)
Noi suntem bine din punct de vedere al sarcinii dar sunt f deprimata si nu am prea intrat zilele astea.
De marti am dus-o pe Giulia la cresa si este f greu pt ea si deci implicit si pt mine. O las doar cate 2 ore dar de cand o las si pana o iau plange incontinuu, asa ca si eu vin acasa si ma pun pe bocit ca nu mai pot de mila ei. Problema e ca nu s-a atenuat de loc in astea 4 zile. Stiam ca e normal sa planga, dar ma gandeam ca treptat o sa se linisteasca. Si plus cand vine acasa sta lipita de mine, doarme suspinand incontinuu iar noaptea se trezeste de cateva ori si ma cauta si plange. Imi spune ca "Giulia gaseste mama". Deci cred ca e f speriata ca nu ma gaseste pe acolo. M-am gandit si sa renunt mai ales ca eu oricum o sa raman in continuare acasa cu Nicoletta, dar ma gandesc ca poate totusi in cateva zile va fi bine si e pacat ca am chinuit-o zilele astea degeaba. Nu stiu cat de bine am facut ca am dus-o. Poate mamicile care au deja copiii la gradi-cresa imi spun si din experienta lor. Educatoarele de acolo zic ca e normal si ca in maxim 2 saptamani se acomodeaza.
Deci, nu am prea avut chef de nimic zilele astea,asa ca va rog sa ma scuzati ca am lipsit la galerii.
Oricum, felicitari la noile mamicute LAURICIU, ROXANDA, LAURA
Si bafta la cele care va pregatiti sa nasteti, ca am vazut ca sunteti cateva.
Catank, eu peste salteluta mi-am pus o husa care are plastic pe interior, si care nu lasa sa treaca pipi, apoi peste am pus lenjeria de bumbac si atata.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 34s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Buna fetelor!Salutari si de la noi.

Bulina_mica Cum se procedeaza ca sa nu intri in cic dar totusi sa iei stimulentul de 500 ron?Si unde trebuie mers ca sa afli toate detaliile?Stie careva?

Legat de alaptat,rabdare si tutun fetelor ca e chin mai ales la primul copil+cezariana.
Eu inca din spital il puneam pe sot sa-mi aduca ceai de chimen+anason+fenicul.Dupa aia m-am muls cu pompa.Mers la asistente de 2 ori ptr desfundare canale.Eu am sfarcurile mici si nu merge direct la san ptr ca nu le prinde si pun mamelon ca sa traga cu el.La inceput ma mulgeam cu pompa mai intai ca sa scot sfarcurile mai tare si ca sa trag pana venea laptele.Si fiind adepta alaptatului la cerere in prima saptamana am avut numai urlete si vaiete.Noaptea pana ma trezeam ...pana puneam pompa si trageam...pana fierbeam mameloanele..pana le montam la san..o urlam pe asta mica ceva de groaza.
Acum ne-am mai specializat.Noaptea cand o aud ca icneste ma trezesc iau mamelonul care e deja sterilizat si o pun pe ea direct caci acum suge singura ..desi a papat muls de la biberon o groaza.Deci totul e sa nu va descurajati cand apar primele probleme.Chiar daca faceti puii sa planga insistati sa suga.Ca or sa suga pana la urma ca n-or sa aiba incotro.Si daca va e mila ca plang ganditi-va la ce e mai rau pentru ei:un planset de 10 minute sau un viitor fara beneficiile alaptatului.
Plansul trece...laptele de mama ramane o viata.Nasa mea de cununie a inceput sa alapteze dupa 2 luni.Deci va dati seama ca fata a mancat din biberon formula+ce mulgea ea.Doar nu era sa lase fata sa moara de foame ca nu avea suficient.Deci eu zic ca sunt mituri astea ...ca daca s-a invatat la biberon nu mai suge la tata

Trebuie muulta rabdare si nervi de otel.

Mami fericita de Sophie Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Chiar, apropos de alaptat, Stefy tu cum mai esti? ce ai mai facut cu tzitzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa
Catank, eu peste salteluta mi-am pus o husa care are plastic pe interior, si care nu lasa sa treaca pipi, apoi peste am pus lenjeria de bumbac si atata.

Imi pare tare rau pentru intimplarile cu Giulia...Multa rabdare iti doresc! Iti multumesc ptr raspuns... deci ar fi buna si husa impermeabila... nu-i tine rece lui bb sau ceva de genu... Eu din cauza asta am intrebat. Multam!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

pot sa ma apuc de dansuri am facut valiza

mult mi-a mai luat, nu azi zic, ca azi in juma de ora le-am pus pe toate in geanta, zic de cand ma tot chinui , ba sa cumpar valiza, ba sa le pun in valiza cateva saptamani sa tot fie

am mancat de pranz cat o purcica am facut o burtaaaaa acusi ma duc sa ma intind in pat sa fac un nani mic, afara ploua mocameste si nu da semne ca s-ar opri prea curand deci la nani cu mine dar mai intai sa citesc din urma sa vedem ce ati mai spus

revin

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

anamira asa s-a declansat nasterea si la mine, peste 7 ore s-au rupt membranele

mandreac si noi tot asa papam pe net, adica el pe perna de alaptat si eu cu o mana scriu

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Felicitari Lauriciu!!! Bine ai venit bebe Sebastian!!!
Felicitari Roxanda! Bine ai venit bebe Serban!!!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput