Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

pot sa ma apuc de dansuri am facut valiza

mult mi-a mai luat, nu azi zic, ca azi in juma de ora le-am pus pe toate in geanta, zic de cand ma tot chinui , ba sa cumpar valiza, ba sa le pun in valiza cateva saptamani sa tot fie

am mancat de pranz cat o purcica am facut o burtaaaaa acusi ma duc sa ma intind in pat sa fac un nani mic, afara ploua mocameste si nu da semne ca s-ar opri prea curand deci la nani cu mine dar mai intai sa citesc din urma sa vedem ce ati mai spus

revin

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 1 saptamana

Deci nasti inaintea mea, ... eu inca nu mi-am facut valiza
E si normal nu? trebe sa stau musai la rind...

Sa-ti fie de bine!!! si ...somnic usor, dar vezi ca iar nu mai dormi la noapte...

pisumic am avut o perioada cind dormeam bine si la prinz si noaptea, ..acum evit somnul de prinz...sa nu fac noaptea alba.
Imi fac de lucru sa trec peste ''punctul mort''... si reusesc.

Eu ies la plimbare, chiar daca e vremea mocaneasca...usor, usor...revin mai tirziu. Hai strumphy lasa somnul si iesi la aer, nu te topeste ''mocaneasca''... la noapte somn

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

anamira asa s-a declansat nasterea si la mine, peste 7 ore s-au rupt membranele

mandreac si noi tot asa papam pe net, adica el pe perna de alaptat si eu cu o mana scriu

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Cite sacrificii mai faceti ... Multumim ca nu ne lasati singure!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

HAPI Chico sunt foarte bune! Foarte absorbante si fara mirosuri!
CATANK fara griji ! si mie mi-a zis dr 4 kg, pentru ca e lunguta, dar era doar lunguta, a avut 57 cm si 3600.Greutate normala zic eu si mai usor de nascut decat 4 kg.
Strumph sper sa ai o berbecuta, asa cum vrei tu ! Dar s i pestisorii sunt asa cuminti si dulci !

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

madutza-bra asa am patzti si eu, apoi am facut baia imediat dupa mancare, pentru ca il molesea si nu mai papa nimic si e mai ok acum
dupa baie ii mai dau eventual putzin ceai anticolici si culcarea

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

HAPI Chico sunt foarte bune! Foarte absorbante si fara mirosuri!
CATANK fara griji ! si mie mi-a zis dr 4 kg, pentru ca e lunguta, dar era doar lunguta, a avut 57 cm si 3600.Greutate normala zic eu si mai usor de nascut decat 4 kg.
Strumph sper sa ai o berbecuta, asa cum vrei tu ! Dar s i pestisorii sunt asa cuminti si dulci !

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Nu stiu ce sa mai spun, pina nu vad nu cred Oricum, sunt tare curioasa.... Incerc sa nu-mi fac griji, ... dar am perioade si perioade...

Multam!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Catank, nu tine rece ca pui peste lenjeria de bumbac si atunci nu se mai simte aia de plastic. Dar trebuie cea de plastic ca sa protejezi salteluta ca si daca au scutec, se mai intampla si sa iasa pe langa.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 34s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

madutza imi pare rau de problema cu lapticul ar trebui sa te odihnesti mai mult si pe zi, baga si tu nani cat dorm puii de pranz, lasa curateniile si altele si baga nani

Stefana, daca nu ai dat avans si nu ii ai la mana cu ceva, fac ce vor din tine aici cand spun ca vin , api atunci iti onoreaza comanda, ca ma sunt si mici exceptii , asta -i alta treaba, dar daca faci urat si ajungi sa vorbesti cu managerul se discuta altfel... aici se tem sa isi pairda clientii, chit ca nu le faci mare profit , nu cumperi de multi bani, dar ei se tem de bad reviews , aici tin la onoare , nu numai la bani ... un client multumit spune la alti 2 posibili clienti, un client nemultumit spune la alti 10, deci care e mai avanatajos ? Eu as incerca sa iau legatura cu managerul de magazin sau pe unde ai dat tu comanda pe net.. nu stiu ce sa iti spun sincer, sper sa se rezolve si pana vine bebe sa ai patutul acasa, dar nu te intrista ca si bebe daca doarme o noapte sau 2 in landou nu-i bai

Pisuc si eu am crezut ca nasc, faceam ca toate alea prin casa, eram cu morcovu undeva adanc infipt si Nick era asa de calm de nu ai putut sa vezi, eu aproape ca faceam pe mine de durere si el imi spunea ca nu crede ca-s contractii de nastere, ca-s BH a avut dreptate pana la urma, dar imi venea sa ii dau 2 palme dupa ceafa sa se trezeasca el se uita la Tv , n-avea o treaba abia astept sa vad cum face cand o fi sa nasc cu adevarat atunci cand or fi durerile alea mari chiar o sa am motiv sa ii dau doua dupa cap , ca asa spune la emisiunea aia de bebei, tatii trebuie sa suporte si un pic de durere fizica daca mamelor le vine in timpul travaliului sa ii pocneasca macar atat ca altfel de dureri pe timpul sarcinii ei nu au

Simona, eu de pozne? nu eu , gogoasa mea rade de mine (noi) sper ca azi sa nu mai faca glume de astea , cand vrea sa vina sa vina dar nu sa ma chinuie cateva ore si apoi gata

catank, vad ca te plimbi, vrei sa nasti inaintea mea pai asa ne-a fost vorba? cat despre patut, sa stii ca eu pe peste salteluta o husa impermeabila, asa am cumparat-o cu tot cu salteluta , dar e si speciala ca lasa aerul sa circule, zau ca nu stiu cum vine aia, nu lasa pipi sa treaca la saltea dar circula aerul..ehh smecherie, ce stiu eu dar cica e foarte buna ...si peste husa asta am pus cearsaf care e pe elastic si vine perfect intins pe salteluta si peste nimic altceva... exista riscul sa se supraincalzeasca si sa se sufoce... plus ca aici iti recomanda s anu faci mai cald de 19-20 grade maxim in camera , ce trece de 20 e prea cald si altceva ce tot spun asti aici, bebe se pune la baza patutului , nu pe mijloc , nu sus, ca daca se misca si se invarte sa nu ii vina paturica peste fata si sa se sufoce , nu stiu daca am explicat corect... o sa caut link sa pun sa vezi si paturici numai celulare ca daca doamne fereste ii vine peste fata sa aiba gaurele sa aiba aer sa respire

Lalely, sotul meu e leu si soacra mi-a spus ca nu a inchis ochii o noapte intreaga cat a fost Nick mic, pana pe la 2 ani, a facut scandal non stop eu sper ca gogoasa mea sa imi semene, ca eu cica am fost super cuminte, papam si dormeam, de asta am si proportiile astea dar ce conteaza, grasa si frumoasa

Giulia, imi pare rau de suferinta ta si a fetitei, dar sa stii ca trebuie insistat, nepotica mea cand a mers la gradi in toamna, avea 3 ani si 3 luni si tot a plans vreo 2-3 saptamani, dar dup aaceea s-a luat cu copii, educatoarele, activitati si a uitat... plus ca doarme la gradi la pranz si era jale ca era invatata sa adoarma numai cu mami , iti dai seama, dar s-a obisnuit ca a vorbit mami mult cu ea si ii promitea ca daca e cuminte si doamna educatoare iis pune ca a fost cuminte ii aducea ceva ce isi dorea, un mic santaj, dar a ajutat, a facut-o sa accepte sa stea la gradi si a inceput sa ii placa si acum dimineata zburda spre gradi deci nu abandona, nu te descuraja deja, e prea putin cateva zile, stiu ca ti se rupe sufletul, dar insita, asta e cheia succesului....

Gata , mi-am facut tema , pot sa ma duc la nani un pic

Va pup , ne auzim mai pe seara

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Strumph, merci de sfaturi. Din pacate la Giulia inca nu functioneaza santajul ca nu il intelege. I-am zis si eu ca ma duc sa ii cumpar chestii care ii plac ei mult dar nu o intereseaza. Sper si eu sa fie bine. Ce ma descurajeaza e faptul ca inca nu am vazut nici o ameliorare in 4 zile. Plange incontinuu cat sta acolo. Normal ca nu astept sa nu mai planga de loc deja, dar macar sa se reduca timpul de plans, cel putin asa ma gandeam eu ca o sa fie.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 34s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetele... la mine e asa o vreme urata...iar eu am o dispozitie in ton cu vremea, nu am facut mai nimc toata ziua, am trandavit in pat.
acum mi-am facut curaj, am baut o gura de capucino, imi astept sotul sa vina de la munca si apoi ies la o plimbare sa ma mai inviorez, ca parca nu face bine starea asta de moleseala.

va pup pe toate!

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui millie

Fetele la nastere prin cezariana cat ati dat la dr,anestezist?
Yasmi eu la primul bb am alaptat f.putin 3 luni ,tot atunci mi-a venit si cm.Chiar tu ce mai vrei sa slabesti ?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 35+ s
Amr 3 s

Da chiar Lavi...vrei sa mai slabesti????

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

daca se poate...daaaaa...mai vreo 2 kg...sa am "putin mai putin" decat inainte de sarcina doar ca ambitie ioc momentan....mananc doar magarii...zilnic cioco, napo, pizza, cartofi prajiti...

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

Mergi la inceput