Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)
Raspunsuri - Pagina 9
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Neata! [Mie mi-e teama sa-i fac baita Sarei cu Maria, dar o sa incerc. E foarte entuziasta si foarte iute, de obicei le abordez pe rand. |
Nici mie nu imi vine sa ii bag pe amandoi in cada...Anastasia sare si se agita atat de tare cand face baie incat jumatate din apa din cada e afara ...mi-e teama sa nu il loveasca pe Toma care , in momentul in care il pun in suportul de cada, nu mai misca...sta si se uita la apa pana il scot si atunci incepe sa urle .
Siuta spune:
Si eu sunt harnica, fac crema de zahar ars . Ce frumos e cand amandoi copiii dorm si e liniste
alina_1984 spune:
citat din mesajul lui Crissellena Alinaaa! Sunt Cristina(ex. Dascalul), colega de grupa de la Litere! Uau!!! Chiar cand am citit Ruth m-am gandit la tine, dar mi se parea prea de tot... dar uite ca esti chiar tu! Ce tare sa te intalnesc aici! Uite mai ca lumea e chiar mica! Ce mai faci? Ma tot uit pe fotografiile voastre pe FB. Sunteti o familie de vis! Te imbratisez tare tare si sper sa ne povestim cat mai multe! Crissellena, mamica de Daria - Anastasia (15.11.2010) |
Wow Cristina, chiar ca e mica lumea Ma bucur foarte mult sa te "intalnesc" aici. Multumim mult pentru aprecieri, de voi nici nu mai spun, sunteti superbi, iar micuta Daria o printesa.
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si Matia (23 oct 2010)
poze
Vasari spune:
citat din mesajul lui danaint Fetelor, ce e exact Orajel asta, si de unde se cumpara? Il gasesc prin alte tari (De eg Austria/Franta)? Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Eu am vazut aici http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel_18.html
Noi am folosit si Pansoral, e pe baza de musetel, dar nu stiu cat de puternic este, la Maria nu am simtit ca ies dintisorii.
sugubina spune:
Buna si de la noi!
Am mai scris da mi s-a blocat calculatoru si am pierdut tooot
Raleli-asa e nu seamana intre ele; desi au fost din aceiasi placenta,cred ca suntem paradoxul gemenilor..
Ramo merci de voot! esti o scumpa.Votat si pe fratelo si azi!
Msymo ce frumoasa e printesa Diana! E superba, mai ales in tutu!
florina22 eu am pus picaturi Vibrocil la recomandarea pediatrei;dupa desfundare cu batista bebelusului.
Siuta miaam crema de sugarburn! Nu am voeee da poftesc.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
sugubina spune:
Symo acu ca ma uitai mai bine Dienuta parca aduce un pic cu Maruta mea hihi:) cat de taareee!
Culcat pufele ca erau super matzaite..Le-am luat accesu la degete ca nu mai se poate, si probabil si de aia. Cum le-am dus la patucin au adormit.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
Lidia_P spune:
sugubina am vazut poza de la concurs....deci sunt superbe amandoua cum stau ele acolo una langa alta si zambesc.....le ador...numai ca nu mai stiu care dintre ele este Ilinca mea!
martutza spune:
La multi luni cu sanatate,noroc si bucurii tuturor ursuletilor si ursuletelor precum si mamicilor care au mai adaugat un an varstei lor.
De 2 saptamani o tin tot in tratamente cu copiii.De la o rinofaringita la Victor am ajuns pe 13 in urgente cu otita medie,acum are si Claudia rinofaringita de la "iubitorul si darnicul " de fratior asa ca vaccinul de 4 luni l-am amanat 1 saptamana.Nu mai fac fata intre tratamentul Claudiei si aspirat de muci plus alaptat si tratamentul lui Victor.In plus a venit si vampirul si sunt epuizata.
Inainte de ziua lui Vic am fost "deportati" toti trei la tata si Cornel a ramasa acasa sa faca curat si sa mute mobila din sufra in dormitor si viceversa dupa mesterul care ne-a construit un perete astfel incat am reconfigurat apartamentul asa cum era initial.Acum avem un dormitor - obtinut din sufrageria cu trecere prin ea (asa cum era cand l-am cumparat)intre sufrageria care era intial dormitorul copiilor si bucatarie.Amvrut sa obtin astfel o camera mai calduroasa pentru copii si am reusit.Din acest motiv nu am mai avut bani sa facem petrecerea lui Victor decat acasa in familie dar ne-am spalat obrazul in fata lui comandandu-i tort in forma de locomotiva Thomas asa cum a dorit.Am dat 150 lei la Georgi's dar nu pot sa spun ca a fost excelent.Una din surorile mele chiar a zis ca eu am facut un tort mai bun de Mihail si Gavril decat asta..Pentru urmatoarea aniversare voi exersa forme din pasta de zahar si incerc sa fac eu ceva care sa fie si bun si aratos.Sper sa reusesc.
L a4 luni Claudia are 64 cm si 6.6 kg.adica a luat 500g si 2 cm.E ok asa ca nu discutam de diversificare.
Imi pare rau ca am ramas in urma cu multe capitole si nu stiu daca voi putea recupera.
Ce am citit pe 4.03 ultima zi cu net la noi in casa erau laudele la adresa copiilor mei pentru care v amultumesc tuturor din suflet .
Imi amintesc de primi pasi filmati ai Mariei de Vasari pentru mica indrazneata de atunci.Sper ca Sara sa ii calce p eurme la dezvoltarea (daca tu Alina esti de acord cui asta nu stiu...eu am vrut sa fac o urarea buna,cu drag)
Doura ma bucur ca esti bine si ca vei avea o casuta minunata cu peisaj mirif la fereastra .Sa o stapaniti sanatosi si cu inima impacata sa traiti fericiti in ea.
Vorbeati parca si despre intarcare...Hmmmm...eu nu vreua sa-mi amintesc cum m-a refuzat Goe pe 24.01.2008......se obisnuise cu bibele din perioada aparitiei primilor dinti...si cum eram cam lipsita de experienta...chiar daca a mai supt sporadic de atunci de cateva ori pana la 11 luni era complet autointarcart .La Claudia sunt mai putin productiva si ma rog sa ma tina macar 11 luni ca la Victor.Cred ca sunt si mai extenuata si numai iau nici stimulente de lactatie...asa ca tot ce iese e pentru alimentarea fetei...nici vorba de rezerve.
Despre protectie...la mine numai e cazul.Dupa 2 sarcini pierdute a venit Victor dupa luni de incercari si l-am tinut cu tratament sa nu-l pierd.Apoi...in perioda asa-zis sigura (metoda calendarului) cu un ciclu peste sarcina (Claudia a fost conceputa pe 25.02.2010) in 17.03 si multe semne de intrebare am decis...numai fac copii dupa 40 de ani asa ca am optat pentru sterilizarea chirurgicala.Steriletul era una din optiuni dar dr nu e de acord pe un uter taiat de 2 ori sa punem sterilet...so....am liber la .....mare
Incerc sa citesc de la coada la cap spre 05.03 si daca e ceva la care nu s-a raspuns sau pot ajuta cu o parere revin ...poate nu azi dar zilele astea sigur...
Heidy multumesc Claudia e nascuta l a39 saptamani.
Ma duc la tero mare ca tero mic doarme.
O zi linistita tuturor.