Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ilinca e in dreapta

multumex!

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

sugubina am vazut poza de la concurs....deci sunt superbe amandoua cum stau ele acolo una langa alta si zambesc.....le ador...numai ca nu mai stiu care dintre ele este Ilinca mea!

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

alina_1984 merci mult kiss!

Vazut pozele tele - taare frumusel e Matia. Si un nume deosebit are.

martutza zici ca ai comandat tort la Georgy? cum a fost? ca am vrut si noi pt botez deacolo. Mereu e cuada..cre ca asta zice ceva.
Multa sanatate va doresc.

Se pare ca dady ajunge acasica pan la baie. URA.Iar vom face cu ualele pe foc ca nu e apa calda de ieri dimi..

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

alina_1984 frumosi nepoti are Dani.
Sugu votam si in seara asta Puficele....le-am trimis si pupici ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Sugu mi-a "dat voie" Goe sa-ti raspund .Prajiturile si pricomigdalele de la ei sunt senzationale.Cozonacul de Craciun a fost bun,tortul lui Victor reusit ca aspect dar nu pe placul multora deoarece era acoperit cu pasta fondant si nu se poate face tort insiropat ca se topeste fondantul asa ca au facut un tort dobos (sau prajitura excelent daca o sti) cu foi pe dosul tavii si crema de ciocolata.Singura me reclamatie e ca au pus esenta de rom in crema si mie romul in praji nu-mi place ca seamana cu coliva ..daca era vanilie sau migdale si ceva migdale sau nuci pisate facea senzatie...parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Fetelor, ma uitam pe niste revistute despre bebelusi si am citit ca fontanela adancita e semn de boala. Daria mea are mereu adancita fontanela (plus ca e inca destul de mare) adica nu are ditamai gaura, dar se simte bine diferenta de nivel. Va zic drept ca m-am speriat! La voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Msymo, superbe poze, unde le-ati fct si cat costa? Doamne, sunteti absolute minunati!
Beatrice, esti o mama tare frumu la botez, iar bebe e tare expresiv
Ce sa mai vbim de pufice, niste jmekere, ne bagam la vot.
Alina1984 si criselena, va saluta alta care a fct litere!
Sunt tare trista. Bebeii mei nu papa. N-am niciun success cu piureul de fructe, nu fac progrese de la o zi la alta, se enerveaza dupa 10-20 ml, in alte zile reusesc 60, ba chiar 90, apoi 3-4 zile cu 10 ml. Ana e turbata, cu ioakim o mai scot la capat. Nu papa ca lumea nici laptele la celelalte mese. Cu greu facem 700ml/zi. De cateva zile stam pe loc, eu sunt foarte speriata cand vine masa, am obosit si sunt plina de frustrari: mama moarta, fiv, sarcina cu cerclaj, nastere prematura, nopti nedormite, neiesita din oras, grasa si dereglata hormonal. Ma enerveaza pana si sprancenele mele, care sunt scurte si subtiri si mor cand le vad pe toate cu ele lungi si arcuite. Imi mai iesira si niste cosuri ca in adolescenta si ioakim arata cu 60 grame mai slab ca last week. Oare sa ma opresc din aventura fructelor dupa 12 zile de neprogres? Or fi prea mici si nepregatiti? Am incercat tot: piure de mere, mar fluid/solid, suc, combinatii cu banana, cu 4 feluri de mere, cu cereal de 3 feluri etc. nici cereale la ora 5 nu vor, nici milupa cu piersici si maracuya, nici milupa cu mar si morcov, nici burtica sanatoasa, nici faina de orez nestle. Nici sotzul, sora, bona si o prietena nu au reusit.

plus ca sapt viitoare merg la echo de sold si fontanele, la drita care va stabili kinetoterapia, la gastro-enterolog cu hemoroidul meu si apoi la neurolog cu bebeii.

cand vad ca sugu face fatza, ma inkin si cu picioarele, nu numa cu ambele maini. ori are 2 pufice de gasca si ai mei sunt dilimake, ori io am luat-o razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Adipapazi , te inteleg cu frustrarile, unele dintre ele sunt si ale mele. SI eu inca mai am unele. Eu va admir pe mamiclie de gemenasi ca reusiti sa va descurcati, eu una cred ca eram de mult pierduta definitiv.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

beatrice superbe pozele de la botez
Msymo Dienuta e dulce foc reusita sedinta foto
Am vazut ca vorbeati despre mobilitatea ursuletilor. Nici al meu nu fae prea multe scheme, isi tine capul f bine, cand il iau de manute vrea sa se ridice in fundulet si cam atat. Mi-a aratat pe la 3 luni de vre2 ori ca poate sa se intoarca de pe burta pe spate dar de atunci nici vorba sa repete figura. El e destul de vioi, da din piciorute energic, gangureste de mama focului. Pediatrul zice ca se prezinta bine deci nu-mi fac probleme.
Revin daca mai pot..urleaza vikingul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, dragele mele!

Beatrice,!

Vazut poze frumoase cu Dienuta, cu Robert la botez, cu Pufice sugubete, cu bebei de Alina84, ii pup pe toti, ca-mi sunt dragi laolalta!
Dana, am vb azi cu Symo, sunt aceiasi cu care ati facut si voi shooting-ul. Si pentru cine a intrebat, sedinta a cotat 100 euro.

A intrebt cineva cat costa sedinta de masaj la Orto Clinic... asta nu stiu, ca abia luni am gasit programare. Dr. ni l-a recomandat pe kt Petrica nu stiu cum. Consultul la ea a fost 80 ron, echo de sold 120. Cand am intrebat de echo fontanelei, a zis ca numai dc s-a nascut prematur, doar in cazul asta e obligatoriiu sa se faca. Si ne-a zis ca la noi nu este cazul.

Noi aseara am avut musafiri, nasa si mama ei si toata ziua am gatit. "Sotul" tine tot postul, deci la noi se gaseste mai mult mancare de vegetarieni. So... am gatit varza acra de post, orez cu legume, ciuperci la cuptor, umplute cu o caleala din codite, ceapa si patrunjel si....placinta de mere. Au fost un deliciu. Si toata lumea multumita, Eram singura care nu tinea post...insa m-am conformat, ca deh, nu dadea bine.

Piersicuta aproape ca accepta suzeta. Asta din cauza gingiilor. A inceput sa muste rau. Imi ia podul palmei in gurita si musca tare pana ramane urma. Ca sa nu mai spun ca sunt toata supta pe brate si antebrate. In rest ne jucam si ne iubim mult.

Sashenka, multa sanatate intregii familii!

Ratusca, ! In afara de supita si cereale, ce-i mai dai Anei? Suc de fructe nu? Tu si Miruna cam trageti chiulul, va transfer eu de pe FB pe forum. Angajez un hacker. Miruna, tu cu lapticul cum stai? Mai este? Voi cu ce-ati inceput diversificarea? Ce-i place lui Iustin? Vezi c-am pus tara la cale cu Ratusca, avem planuri mari pentru luna mai!

Multa sanatate tuturor puilor bolnaviori!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristale

alina_1984 frumosi nepoti are Dani.
Sugu votam si in seara asta Puficele....le-am trimis si pupici ieri.

Mami de David (08.11.2010)
www.floar3d3colt.blogspot.com

Cristale il cunosti pe Dani, cumnatul meu? Ce tare, chiar e mica lumea asta, numai ce am aflat de Crissellena
Pupici la bebe grasunel

Mergi la inceput