Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Crissellena, eu am vazut la ambele fete fontanela adancita si par sanatoase amandoua. Stiam ca ar fi semn de deshidratare, dar nu pot spune nici asta. Cel putin Maria bea f mult, Sara e mai modesta la mese...
Martutza, multa sanatate! Nu stiu cum va fi Sara si nici nu am preferinte, va fi incurajata oricum. Deocamdata pare si ea motrica. Cand era in burtica am simtit-o insa altfel decat pe Maria.:)
Ana, ce masa... Placinta cu mere...
Pupici lui David, sa-l imbunam, sa nu mai muste asa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ramo_P spune:
Am terminat cu croitoria...
Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb Ramo_p, asta e praji pt mine, sa se faca dom'ne in 7 minute! am taiat o felii si am pus pe ele gem de visine minunataaaaaaa ![]() ![]() ![]() Ana, mami fericita ![]() |
Ma bucur ca iti place, si eu sunt fan-ul ei...
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui MSymo Buna dimineata, mai la pranz. Avem si noi pozele de la sedinta foto: https://picasaweb.google.com/simonamacarie/SedintaFotoDianaNicole28Feb2011?authkey=Gv1sRgCNaGuInVnsWXLg# Sper sa fie ok cum am pus linkul. ![]() Symo - mami de ![]() super ![]() ![]() ![]() |
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank">http://www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui florina22 buna all, noi aseara in 2 ore ne-am umplut de muci...da nici nu stiu de unde au aparut si sunt fff multi, azi noapte a fost crunt..fornaie rau de nas, cand mananca se ineaca si abia poate sa doarma.. voi ce picaturi sau descongestionante ati folosit pe bebeii vostri? in alta ordine de idei mi-am sunat pediatra si i-am povestit de faza cu picioarele si mi-a recomandat sa merg la neurolog...si m-am pus pe bocit de numa numa...doamne sper sa nu fie ceva grav cu el...am sunat de azi dimineata pe la toti neurologii buni din bucuresti, iliescu, dana craiu, bogdan ciocea, irina florescu..e isterie, nu au locuri libere deloc.. am reusit sa gasesc unul la ciocea pe 29 martie seara la 8 insa nu stiu daca sa ma duc ca bebe al meu seara e marait rau de tot si are programul lui...apoi pe 30 la florescu... voi ce medici neurologi mai stiti? sunt asa cazuta din cauza asta, imi tot spun ca nu are ce sa fie insa parca imi vine mereu sa plang..uff... pup mami de grasunelul Alexandru (03.11.2010) |
Haide nu mai plange, sunt sigura ca nu e nimic ci doar paranoia din noi proaspetele mamici ce vad ceva unde de fapt nu e nimic.
![](pupic.gif)
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
martutza tenx, deci e bun deacolo.
Cristale
adipapazi teenx!
Hai nu mai fi tristuta te rog, ca o sa mance ei; asa sunt se plictisesc repede, da tu sa nu renunti. Stai frate nu mai ma admira asa ca ai eu am momente de imi vine sa imi iau campii , sincer..E normal. Face parte din "pachet" si cu bune si cu rele. Va fi bine cu bebeii ai sa vezi. Capu sus!
Las ca vine suarele inapoi, mai iesiti afara si alfel se vede viata.
Of, noi tot cu degetu..Le mai tiu cu manusi, da nu pot tot timpu ca mi-ar face capu calendar de scancenie! Se vede ca nu au fost afara cu lesa nici ieri nici azi ca le simt mai agitate. Sau vad eu in mai gri evenimentele..
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Sugubina, noi am comandat tot de la Georgy tort pentru ziua Mariei de dus la gradi. Era diplomat sau ceva in genul, adica fructe, vanilie, frisca, fara ciocolata. Maria a fost racita si nu a mai ajuns atunci la gradinita si sincer m-am bucurat, pentru ca tortul nu a avut niciun gust. Acum nu stiu ce sa zic, poate tine de noroc.
A fost singura data cand am comandat la ei. In schimb, foietajele mi s-au parut f bune.
Ramo_P spune:
cum v-am mai spus graseunelul meu isi mananca manutele cu totul sau pumnisorii, doar ca de doua zile a descoperit ca are si degetul mare si e taarrre bun . Eu de cate ori il vad ii scot degetul si ii bag suzi, sau ii dau o jucarioara de mozolit el le arunca si rade la mine si iarasi pac degetul si eu de la capat... sper sa fie o faza trecatoare si sa nu ramana cu obiceiul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Dap, si la noi fix la fel.
citat din mesajul lui Ramo_P cum v-am mai spus graseunelul meu isi mananca manutele cu totul sau pumnisorii, doar ca de doua zile a descoperit ca are si degetul mare si e taarrre bun ![]() ![]() PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie _ Mami de bursucel ![]() |
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
ioanast spune:
Buna fetele!
Iar am facut o pauza mai maricica de scris. Am avut o saptamana mai buna, ca deh, a fost saptamana de sanatate in casa:-). Sa vedeti faza ce am patit: am reusit si eu incepand de luni sa tin regim. Nu va imaginati ca fac foamea ca doar alaptez, insa asa un regim decent de 1700kcal pe zi am tinut. Deci in nici un caz foame, doar ca mi-am redus portia si organismul a reactionat, am dat aproape 2 kg. Insa am senzatia ca imi scade productia de lapte. Credeti ca e posibil? De fapt intrebarea mea este: a reusit vreuna dintre voi sa tina regim cu rezultate si sa si alapteze in paralel o perioada mai lunga de timp? Eu credeam ca sunt prostii ca de la regim pierzi laptele. Deocamdata incerc sa compensez cu ceaiuri de lactatie, lichide etc asa cum mai spunea cineva pe aici.
Apropos de ce povestiti voi: ca bebe dupa ce mananca un pic incepe zvarcolirea la san si plansul. Mie mi se intampla asa de la o luna si asta era semnul ca vrea sa ragaie. Il puneam la ragait 2-3 minute si apoi continua masa. Ati incercat asta?
Adipapazi, off, intr-adevar ti s-au intamplat cam multe intamplari grele intr-un timp scurt. Insa te rog eu, fa-ti griji pentru orice in afara de mancare. Daca copiii sunt sanatosi, vor manca ei pana la urma si tot cresc mari. Ce pot eu sa va spun asa la mamicile cu gemeni pentru ca am avut si eu 2 familii prietene cu gemeni este ca voi cand veti iesi din greu (unii zic la 2 ani, altii la 3 ani - eu zic la 2!) voi veti iesi cu amandoi copiii deodata la liman si GATA! nu o mai luati de la capat.
TINKER_BELL spune:
citat din mesajul lui adipapazi Msymo, superbe poze, unde le-ati fct si cat costa? Doamne, sunteti absolute minunati! Beatrice, esti o mama tare frumu la botez, iar bebe e tare expresiv Ce sa mai vbim de pufice, niste jmekere, ne bagam la vot. Alina1984 si criselena, va saluta alta care a fct litere! Sunt tare trista. Bebeii mei nu papa. N-am niciun success cu piureul de fructe, nu fac progrese de la o zi la alta, se enerveaza dupa 10-20 ml, in alte zile reusesc 60, ba chiar 90, apoi 3-4 zile cu 10 ml. Ana e turbata, cu ioakim o mai scot la capat. Nu papa ca lumea nici laptele la celelalte mese. Cu greu facem 700ml/zi. De cateva zile stam pe loc, eu sunt foarte speriata cand vine masa, am obosit si sunt plina de frustrari: mama moarta, fiv, sarcina cu cerclaj, nastere prematura, nopti nedormite, neiesita din oras, grasa si dereglata hormonal. Ma enerveaza pana si sprancenele mele, care sunt scurte si subtiri si mor cand le vad pe toate cu ele lungi si arcuite. Imi mai iesira si niste cosuri ca in adolescenta si ioakim arata cu 60 grame mai slab ca last week. Oare sa ma opresc din aventura fructelor dupa 12 zile de neprogres? Or fi prea mici si nepregatiti? Am incercat tot: piure de mere, mar fluid/solid, suc, combinatii cu banana, cu 4 feluri de mere, cu cereal de 3 feluri etc. nici cereale la ora 5 nu vor, nici milupa cu piersici si maracuya, nici milupa cu mar si morcov, nici burtica sanatoasa, nici faina de orez nestle. Nici sotzul, sora, bona si o prietena nu au reusit. plus ca sapt viitoare merg la echo de sold si fontanele, la drita care va stabili kinetoterapia, la gastro-enterolog cu hemoroidul meu si apoi la neurolog cu bebeii. cand vad ca sugu face fatza, ma inkin si cu picioarele, nu numa cu ambele maini. ori are 2 pufice de gasca si ai mei sunt dilimake, ori io am luat-o razna. Adi, mami de ana si ioachim |
Adi, si eu am multe frustrari. Le-am tot tinut ascunse, prefacandu-am ca nu exista, dar din cand in cand ies la suprafata... Mie cea mai grava "problema" la un copil sanatos mi se pare cea cu fitele la mancare. La Eva am avut o diversificare foarte anevoioasa iar acum e foarte mofturoasa. Si pe mine ma sperie ora de masa, probabil e gresit, caci de fiecare data ma gandesc "oare va manca?". Si Clara mananca din ce in ce mai putin, in ultima saptamana nu a luat in greutate deloc.
Intreg universul meu se invarte in jurul lor, ele sunt dependente de mine. Si eu de ele. Cand ele sunt vesele sunt si eu. Cand au o zi proasta, ma simt coplesita si doborata. Cand sufera fizic sunt distrusa. Dispozitia mea intr-o zi e legata clar de dispozitia lor. Probabil ca imi face rau si statul in casa. Din decembrie pana acum nu am iesit decat o singura data fara ele, am stat 2 ore (ca pe ghimpi) pana m-a sunat mama sa vin repede.
Stiu ca va fi mai bine, dar 2 ani mi se par atat de lungi....
p.s. si eu am sprancene subtiri si scurte...
![](icon_smile.gif)