Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Ramo, suuper buna prajitura! Si nici nu am mai facut dezastru la bucatarie ( cum fac de obicei ) doar cana si o lingura! Suuupeeer!!

Msymo, sunt asa de frumoase pozele!!! Sunteti minunati! Pot sa intreb cat au costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

am uitat sa spun beatrice75 foarte frumoase pozele si voi toti sunteti foarte frumosi

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Msymo... superba familie. Micuta e o dulceata rozalie. Sa va traiasca.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Ramo, m-ai dat gata cu prajitura aia. In dupa-amiaza asta o fac si eu. De ieri ma tot bate Clara la cap sa o las sa faca o prajitura....iar asta pare perfecta pt ea....si nici nu va face dezastru in bucatarie...sper. Apoi i-o voi da sa o pape cu sirop de artar...in loc de gustare. Multumim

Symo, e super fetita ta...cum a pozat ea!!! ca un fotomodel profesionist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

MSymo, superbe pozele! Asa imi doresc sa am si eu o amintire frumoasa, numai ca mandra mea nu sta la poze.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

buna all,
noi aseara in 2 ore ne-am umplut de muci...da nici nu stiu de unde au aparut si sunt fff multi, azi noapte a fost crunt..fornaie rau de nas, cand mananca se ineaca si abia poate sa doarma..
voi ce picaturi sau descongestionante ati folosit pe bebeii vostri?

in alta ordine de idei mi-am sunat pediatra si i-am povestit de faza cu picioarele si mi-a recomandat sa merg la neurolog...si m-am pus pe bocit de numa numa...doamne sper sa nu fie ceva grav cu el...am sunat de azi dimineata pe la toti neurologii buni din bucuresti, iliescu, dana craiu, bogdan ciocea, irina florescu..e isterie, nu au locuri libere deloc..
am reusit sa gasesc unul la ciocea pe 29 martie seara la 8 insa nu stiu daca sa ma duc ca bebe al meu seara e marait rau de tot si are programul lui...apoi pe 30 la florescu...
voi ce medici neurologi mai stiti?
sunt asa cazuta din cauza asta, imi tot spun ca nu are ce sa fie insa parca imi vine mereu sa plang..uff...
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna fetele!

Sunt o mamica de la Odiseea de sep-oct 2010 si as vrea sa invit fetele care stau in Titan la plimbare prin parc (cand va iesi iarasi soarele !). Noi suntem deja 3 mamicute care batem IOR-ul si parcul Titanel, insa daca s-ar mai alatura si alte fete ar fi mai bine si plimbarile mai placute.
Va asteptam cu drag in grupul nostru pt plimbare si va uram o primavara minunata alaturi de puiutii vostri!

PS: Cine vrea sa se alature, sa-mi lase un PM. Pupiii!

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Am fost la IKEA am luat niste ghivecele mici mici pentru marturiile de botez, si niste boluri de sticla in care o sa pun mere verzi pe masa Boicotam decoratiunile de flori la botezul asta! Am reusit ieri sa fac si layout-ul cardurilor de menu, mai am maine sa dau comanda de cupcakes Stres mare cu botezul asta, zau asa!

Au adus diverse jucarele noi la IKEA pentru bebici, si niste paturici noi. Ne-am destrabalat la cumparaturi De abia astept sa i le arat lui domnu bebe, dupa ce le spal! Am luat si un covor acasa pentru birou (eu nu am niciun covor in casa), dar sa aiba musiu unde sa se joace pe jos, si eu in timpul asta sa mai arunc cate un ochi la calculator, sa mai lucrez pentru firma E verde covorul, cu niste maimutele. Nebunie maxima

Florina, si noi am fost la Irina Florescu. E chiar ok, ii analizeaza pe bebici cu mare atentie!

Mergi la inceput

Symo, pupici lui Dienuta, ce frumos sta ea in poze!! Cred ca am facut sedinta foto cu aceeasi fotografi, ca recunosc recuzita

Mergi la inceput

Fetelor, ce e exact Orajel asta, si de unde se cumpara? Il gasesc prin alte tari (De eg Austria/Franta)?

Mergi la inceput