Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanast spune:
Si fetita mea a avut dermatita atopica, si eu stiam ce a spus anymona ca sunt mai predispusi la alergii copiii care au dermatita atopica. La Irina se manifesta doar pe fatza, erau obrajii mai rosi si putin zgruntzurosi asa la pipait. Acum de curand nu am mai observat sa aiba. Se rezolva manifestarea asta aproape imedat adica dupa 1-2 aplicari cu crema de la Mustela numita Stelatopia, speciala pentru dermatita atopica. Am si acum la baietel pentru ca si el manifesta tendinte.
Mda, nasol ca e o corelatie intre regim si pierderea laptelui, eu o sa incerc sa compensez cu ceai de lactatie si galafor - un medicament de lactatie pe care il mai am prin casa. Ma rog, azi oricum nu prea am tinut regim ca am fost la soacra-mea si acolo se lasa mereu cu mese uriase, chiar si cand zice ca nu a pregatit mai nimic:d.
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl 1.RamoP, asa e la mine, de nu mai stiu cand, plus stat de vorba 2-3 ore/noapte. Si ziua ma ia de noua Arianna. Am imbatranit 10 ani. 2. Eu i-am facut control oftalmologic lui bebe, la o oftalmo specializata pe copii, dar acum nici dc ma pici cu ceara nu mai stiu cum se cheama, dc va intereseaza, revin cu info. Are si aparat special pt copii. 3.M-am tuns 4.Diseara ;la 22.30 sunt in Hard Rock Cafe, cine vrea sa ma vaza si apoi cu amantul la hotel. Da, da, da, fug de acasa. Din motive de ...vezi pctul 1. Las lapte, si 2 bunici pt 2 copchii. V-am pupat!!! Ma duc la masaj ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Nebunatica esti!
Da, da, ma intereseaza pe mine dr oftalmo
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou in mai o sa fim si noi in romania alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
anymona spune:
Beatrice, noi am fost cu Robert la oftalmo la dr. Burloiu (sotul neuroloagei burloiu). In cazul nostru era obligatoriu controlul, bb fiind prematur. Este un super dr. Noi am ajuns la el la recomandarea pediatrei. Are cabinet pe barbu vacarescu. De regula, este plin tot timpul la el, dar bebelusii au prioritate, chiar si fara programare.
lorin7774 spune:
buna dimineata
va servesc o cafeluta si am zburat la plimbare
noi suntem bine, azi dimineata am servit 240 ml; deci nu exista cale de mijloc...ori mananca, ori nu
duminica placuta tuturor!
bebelu86 spune:
neata
intrebare pt fetele din bucuresti: Vrea cineva 2 bilete la concertul Horia Brenciu de vineri la ora 20, Sala Palatului???
pt k noi nu mai avem cum sa ajungem
biletele sunt la loja, 100ron/buc
si sa aveti o duminica frumoasa
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
mirela2 spune:
buna fetelor
va citesc mereu
adipapazi, credeam ca numai eu ma plang de copii care nu mananca
de cand cu vaccinul s a dus pe apa sambetei tot programul de mama
Robert mai e cum mai e, dar de Razvan tre sa ma rog sa manance
san nu mai vor
mulg si pun in biberoane
mai un pic si umplu sertarul de jos de la congelator de pungi cu lapte, ca ai mei copii tare sclifositi mai sunt
le fac provizii pt zile mai bune si pt cand nu vi mai avea lapte
macar pana la diversificare sa mai tina laptele
sincer, mi s a luat de galactogil, galafor, ceai nu mai beau ca m a omorat constipatia
cat ati luat in greutate?
noi avem 5100 Razvi si 5700 Robert
asteptam sa se incalzeasca sa iesim afara in parc
ca prin magazine nu ne prea place
se agita tare Razvan
pupici fetelor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
sugubina spune:
Buna my cikens,
Mirela, lasa ca bine ca ai lapte la frigi, ca ei vor manca din ce in ce mai mult si e posibil sa nu mai ii saturi doar cu titi, si atunci va fi excelent ca ai sa le dai supliment tot de LeMe. Si Ilincuta mea tocma a facut 5kleee!!! . Maruta e mai mare are 6600.
Pupici la motani de la pufice.
Noi azi iesim afara, ca nu mai e asa de urat si frig, duar ca nu e soare..
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
amelia_ilie spune:
Am iesit si noi un pic la cumparaturele cu marsupiul (vreo ora maxim). I-a placut mandrei mai ales dupa ce-a adormit, ca o leganam ca in burtica. Mai repetam figura cand o fi rost de cumparaturi, ca bag sama ii place.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
mirela2 spune:
sugu dar e ceva diferenta intre fete
ati inceput diversificarea?
ai vreo schema, da mi si mie
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)