Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hmm! Ana, Catalin sufera de ikeita, alergie grava la ikea il intreb, dar nu cred ca vrea sa vina, ca are oroare sa fie tarat printre mobile prefera cred sa schimbe cei mai fiorosi pampersi, doar sa fie lasat acasa...

Mie mi-ar placea pe la 2, ca ies de dimi in parc. Chiar, nu vrei o socializare in formatiune completa in parc ( ce parc vreti voi, noi mergem prin toate)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Cata se da cu rolele?

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Hmm! Ana, Catalin sufera de ikeita, alergie grava la ikea il intreb, dar nu cred ca vrea sa vina, ca are oroare sa fie tarat printre mobile prefera cred sa schimbe cei mai fiorosi pampersi, doar sa fie lasat acasa...

Mie mi-ar placea pe la 2, ca ies de dimi in parc. Chiar, nu vrei o socializare in formatiune completa in parc ( ce parc vreti voi, noi mergem prin toate)?

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

cum v-am mai spus graseunelul meu isi mananca manutele cu totul sau pumnisorii, doar ca de doua zile a descoperit ca are si degetul mare si e taarrre bun . Eu de cate ori il vad ii scot degetul si ii bag suzi, sau ii dau o jucarioara de mozolit el le arunca si rade la mine si iarasi pac degetul si eu de la capat... sper sa fie o faza trecatoare si sa nu ramana cu obiceiul...

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

subscriu si a mea face la fel si sper sa nu devina obicei ca ma impusc ...de ciuda

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Salutare,

danaint, ana si eu as veni la parc sa ne vedem!

sunset_zuzi ce ne facem cu degetuuuu?

Azi am papat 4lingurite de suc de mar, pt ca erau infometate au avut mare mare succes!Nici nu am dat pe babetica nimic. Am iesit putin afara cam juma de ora, paici prin cartier, nu parc ca era cam urat. Orcum, placut sa mai ies si eu din casa, nici nu fuse vant, nici pluaie, deci perfect! Maine dc e tot asa, merem la paarc!

Fetele, chiar ce mai gatiti azi?

Wk minunat va doresc!

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

sunset_zuzi ce ne facem cu degetuuuu?

nu stiuuuu la noi e un subiect fierbinte cand o prind cu degetul in gura ii bag tot pumnul, ii dau suzi sau mai noi i-am luat o jucarie de ros ...care nu prezinta prea mare interes ...sa speram ca faza cu degetul tine doar de capitolul "cunoastere" si nu devine capitolul "obisnuinta"

Eu azi am gatit asa: pentru mine ca incerc sa tin post saptamana viitoare supa de legume si tocanita de ceapa cu ardei

iar pentru sot am facut o fasolica cu ciolan ...la cererea lui

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Maine bag si eu Ikea cu copiii si sotu din dotare ! Saracu' sot...
De gatit : azi am facut varza calita, mancare de galusti si mai am in program o ciorba de loboda cu lapte.
Ioana, parca tu intrebai de productia de lapte versus regim. Si eu am incercat sa tin regim( moderat nu ceva radical) si mi-a scazut lactatia. Initial nu le-am corelat dar de 2 zile am inceput sa mananc mai mult si se vede: reusesc sa mai si pun laptic la congelator.
Corina, distractie placuta.
Eu ma duc sa-i dau papica lui Toma si apoi ma pregatesc de o baita cu spuma si lumanarele .
Seara placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Cred ca tb sa repeti intrebarea in tp saptamanii, cand sunt fetele active. Stii si tu cum e in weekend. Eu de piele atopica am auzit, insa de dermatita, nu. Cum e cema cu tamaie???

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am uitat..

Asi mai aveam ceva... mai sunt bebei cu dermatita atopica?

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Helou!!!
Adipapazi, imi pare rau pt starea ta. Treaba asta cu mancatu'-nemancatu' copiilor cred ca o sa ne urmareasca pana la 20 de ani. Si la noi, in ceea ce o priveste pe Clara, mesele sunt cele mai tensionate momente ale zilei....desi nu ar trebui sa fie asa. Dar cand o vad asa slabuta, cu piciorusele alea subtiri si fara pofta de mancare imi vine sa-mi iau campii....situatia asta dureaza deja de 5 ani la noi.

Ramo, am facut praji aia la microunde, dar in loc de cacao am pus nesquik. A iesit delicioasa.

Corina, distractie placuta diseara! Ce mi-ar place si mie o destrabalare din asta!!! Uf...poate we viitor bag si io un juke box

Miruna, Clara are piele atopica si dermatita atopica inca din prima luna....noi o tinem in frau cu zyrtec, sapun bioderma pt piele sensibila si crema de corp Avene. Cica tocmai in jurul varstei de 7 ani se scapa de ea....la noi au trecut deja 5. Problema este ca acesti copii sunt mai predispusi la alergii si astm fata de ceilalti. Noi am facut toate testele (analize, ige-uri) in acest sens si e ok. S-a manifestat doar la nivelul pielii

Noi am avut o zi plina azi. Gatit supa de rosii, mazare cu piept de pui si tort Sacher cu muuuulta cioco si dulceata de caise ca implinim 5 luni pe 21. A iesit o nebunie!!!! am fost si in IOR...incredibil...we trecut era manifestatie, iar azi nimeni...desi nu ploua, nu bate vantul...mie mi s-a parut ok vremea pt plimbare.

Va doresc we placut in continuare si spor la cumparaturi celor care mergeti maine in ikea. Ma gandeam sa dau si eu o fuga cu Clara pana in ikea maine, dar sa vedem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ramo, si la noi au fost mese dese azi-noapte, dar m-am trezit asa fericita!! A insemnat iesirea din perioada post rotarix.:)
Olga, mica-i bine. Eu racita rau. Sper sa nu dau mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hmm, nu prea el e cu alergatul, chiar maine imi zicea ca vrea sa si alerge, se preg de maratonu' din Viena din aprilie
Mada e cu rolele? Ii putem lasa sa isi vada de sporturi, si noi plimbam bebeii?

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Cata se da cu rolele?

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput