Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ana_o spune:
Buna dimi!
Miruna, Ratusca, gasit hacker! In curand, vandalizam FV!
Abia astept luna mai si caldura... Miruna, suna bine iarba verde si spatiu de joaca.
Dana, si mie mi-e putin groaza de diversificare, eu cand ma voi ocupa de treaba asta, sun fetele sa ma invete. Nu ma iau dupa nicio carte, nici dupa internet, le sun pe fete si le intreb. Cat priveste luna mai, am pus tara la cale. Intalneala in ajun de BabyExpo. Vine si Ratusca de la Targoviste, va sta la noi si organizam intalneala in fiecare zi din weekend-ul ala. Erai pe lista, am considerat ca esti de acord fara sa te mai intreb! Am in plan sa le extermin pe Miruna si pe Ratusca de pe FB
, ca toata ziua ferm...uiesc. Am contactat un hacker si le vom arde fermele.
()
Legat de suparari si depresii, cred ca fiecare am trecut prin cel putin o situatie asemanatoare. Eu 2 luni nu stiu cum am rezistat... apartament distrus, tata in spital, paralizat, bebe mic acasa, plus mancare si curatenie zilnica. Cuvintele nu pot descrie starea mea de atunci, eram si trista, si agitata, si nemancata, si nedormita, si stresata... Dar eu cred cu tarie ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce. Asa ca daca nu m-am dilit in ala 2 luni, inseamna ca ce nu teomoara, te fae mai puternic. Eu va imbratisez cu caldura pe toate si sper din tot sufletul sa treceti cu bine peste orice este greu!
Din cauza ca am mancat ieri varza, bebe a fost f agitat azi noapte. A marait, s-a trezit, a tras parturi, de toate a facut. Clar nu mai mananc varza atat de multa, l-a suparat rau la stomacel pe puiul meu.
Iar mi-a adormit in brate. Am dansat vals vienez, ca ziua ne uitam/ascultam Mezzo si cum incep sa dansez cu el, imediat adoarme.
Sa avem un weekend minunat!
P.S. Pe la IKEA nu merge nimeni? Just pentru entertainment, plimbare...si-o mica shopuiala, dc se ivesteceva interesant.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BraveGirl spune:
1.RamoP, asa e la mine, de nu mai stiu cand, plus stat de vorba 2-3 ore/noapte. Si ziua ma ia de noua Arianna. Am imbatranit 10 ani.
2. Eu i-am facut control oftalmologic lui bebe, la o oftalmo specializata pe copii, dar acum nici dc ma pici cu ceara nu mai stiu cum se cheama, dc va intereseaza, revin cu info. Are si aparat special pt copii.
3.M-am tuns
4.Diseara ;la 22.30 sunt in Hard Rock Cafe, cine vrea sa ma vaza si apoi cu amantul la hotel. Da, da, da, fug de acasa. Din motive de ...vezi pctul 1. Las lapte, si 2 bunici pt 2 copchii. V-am pupat!!! Ma duc la masaj
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
PS: Ana, cd vrei sa mergi la Ikea? Eu m-as baga, dar maine, ca azi ma fac bella pt evadare.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ana_o spune:
Tot maine, ca azi e zi de gatit. "Sotul", nu eu.
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl PS: Ana, cd vrei sa mergi la Ikea? Eu m-as baga, dar maine, ca azi ma fac bella pt evadare. ========== Corina Mami de ![]() ![]() POZE |
danaint spune:
Miruna
Ana am inteles, in Mai destrabalare
IAr la ikea maine ma bag si eu, spuneti Ora si mA infiintez
mirunam spune:
citat din mesajul lui ana_o Buna dimi! ![]() Miruna, Ratusca, gasit hacker! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Atat iti trebuie
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
... pana acum ti-a iesit, ma tot instigi...
![](pupic.gif)
douradoudou spune:
in mai o sa fim si noi in romania
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui BraveGirl 1.RamoP, asa e la mine, de nu mai stiu cand, plus stat de vorba 2-3 ore/noapte. Si ziua ma ia de noua Arianna. Am imbatranit 10 ani. 2. Eu i-am facut control oftalmologic lui bebe, la o oftalmo specializata pe copii, dar acum nici dc ma pici cu ceara nu mai stiu cum se cheama, dc va intereseaza, revin cu info. Are si aparat special pt copii. 3.M-am tuns ![]() 4.Diseara ;la 22.30 sunt in Hard Rock Cafe, cine vrea sa ma vaza ![]() ![]() ========== Corina Mami de ![]() ![]() POZE |
Pai da, dar la mine pana acum se trezea o data maxim de doua ori pe noapte, numai in prima luna s-a trezit asa, macar al meu nu are chef de "vorba" intre treziri
Oricum nu as vrea sa fiu in pielea ta... poate doar acum la masaj
![](icon_smile_big.gif)
Astazi am un bb tarea agitat cred ca meteosensibil, ca la noi e urat urat de tot afara, e inorat, ba ploua ba sta... dar l-am pacalinizat (Sugu vezi daca am scris bine
![](icon_smile.gif)
La Ikea chiar ca as veni si eu, dar de la Sibiu la Buc imi piere cheful de shopinguiala... s'apoi cu bb ce fac
![](alcool.gif)
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
ana_o spune:
Dana, oricand dupa 12. Eu vin cu domnul iubi si cu bebe. Deci ar fi super sa-l iei si tu pe Cata, sa-i bagam in socializare pe soti si copii. Corina nu stiu cum prefera sa vina. Eu in formula asta voi veni.
Am vrut sa te intreb dc mergi cu Lucaselu la biserica, pentru Impartasit, dar apoi mi-am amintit de crestinarea lui, sambata viitoare.
Uituca.