Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata!
Bebe azi a fost baiat de treaba si s-a trezit la 9 fara 20, dupa ce ieri gresise un pic ora, si a dat scularea la 6 fara 20 Dar nu stiu de ce m-as plange, cand vad program ca al lui Ramo... la noi e lux chiar atunci cand se trezeste la 6, ca e dupa o noapte intreaga de somn

Azi am in plan iesire in parc, sper sa nu inceapa sa ploua trecem si sa dam comanda de cupcakes in drum (Symo, le comandam la Madame Lucie , vor fi jumatate albe si jumatate MOV - culoarea tema a botezului). Am terminat si etichetele de marturii acum de dimineata, mai am o lista cu doar vreo 10 chestii de facut pana duminica viitoare

Fetelor, voi ati facut control oftalmologic la bebi? Mie imi zice kineto ca deoarece bebe a avut torticolis postural, si preferinta catre stanga trebuie facut control oftalmo...

Ana - Petrica Marian, si noi mergem la el cu Lucas. E tare de treaba, il ia pe bebe bland asa, nici nu se prinde cand a fost rostogolit Ce planuri aveti in mai?

Cand va aud cu discutiile despre diversificare, mi se ridica parul pe ceafa gandindu-ma ce ma asteapta (desi Lucas v-am mai povestit eu e tare pofticios cand mananci langa el) Nu imi vine sa cred ca mai am doar vreo luna, si incepem si noi diversificarea... cand eram gravida in ultima luna, mi se parea ca o sa treaca o vesnicie pana o sa incepem cu alimente altele decat lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ramo
Dosita, multa multa putere!
Ratusca, ne bucuram ca ne scrii mai des!
Dana, eu vreau sa-i fac control oftalmologic, pt ca am observat ca atunci cand plange, un ochi i se umezeste mult mai mult. Ma gandesc sa nu aiba un canal infundat la celalalt sau sa fie ceva in neregula la celalalt ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

Msymo, superbe poze, unde le-ati fct si cat costa? Doamne, sunteti absolute minunati!
Beatrice, esti o mama tare frumu la botez, iar bebe e tare expresiv
Ce sa mai vbim de pufice, niste jmekere, ne bagam la vot.
Alina1984 si criselena, va saluta alta care a fct litere!
Sunt tare trista. Bebeii mei nu papa. N-am niciun success cu piureul de fructe, nu fac progrese de la o zi la alta, se enerveaza dupa 10-20 ml, in alte zile reusesc 60, ba chiar 90, apoi 3-4 zile cu 10 ml. Ana e turbata, cu ioakim o mai scot la capat. Nu papa ca lumea nici laptele la celelalte mese. Cu greu facem 700ml/zi. De cateva zile stam pe loc, eu sunt foarte speriata cand vine masa, am obosit si sunt plina de frustrari: mama moarta, fiv, sarcina cu cerclaj, nastere prematura, nopti nedormite, neiesita din oras, grasa si dereglata hormonal. Ma enerveaza pana si sprancenele mele, care sunt scurte si subtiri si mor cand le vad pe toate cu ele lungi si arcuite. Imi mai iesira si niste cosuri ca in adolescenta si ioakim arata cu 60 grame mai slab ca last week. Oare sa ma opresc din aventura fructelor dupa 12 zile de neprogres? Or fi prea mici si nepregatiti? Am incercat tot: piure de mere, mar fluid/solid, suc, combinatii cu banana, cu 4 feluri de mere, cu cereal de 3 feluri etc. nici cereale la ora 5 nu vor, nici milupa cu piersici si maracuya, nici milupa cu mar si morcov, nici burtica sanatoasa, nici faina de orez nestle. Nici sotzul, sora, bona si o prietena nu au reusit.

plus ca sapt viitoare merg la echo de sold si fontanele, la drita care va stabili kinetoterapia, la gastro-enterolog cu hemoroidul meu si apoi la neurolog cu bebeii.

cand vad ca sugu face fatza, ma inkin si cu picioarele, nu numa cu ambele maini. ori are 2 pufice de gasca si ai mei sunt dilimake, ori io am luat-o razna.

Adi, mami de ana si ioachim

Adi, si eu am multe frustrari. Le-am tot tinut ascunse, prefacandu-am ca nu exista, dar din cand in cand ies la suprafata... Mie cea mai grava "problema" la un copil sanatos mi se pare cea cu fitele la mancare. La Eva am avut o diversificare foarte anevoioasa iar acum e foarte mofturoasa. Si pe mine ma sperie ora de masa, probabil e gresit, caci de fiecare data ma gandesc "oare va manca?". Si Clara mananca din ce in ce mai putin, in ultima saptamana nu a luat in greutate deloc.
Intreg universul meu se invarte in jurul lor, ele sunt dependente de mine. Si eu de ele. Cand ele sunt vesele sunt si eu. Cand au o zi proasta, ma simt coplesita si doborata. Cand sufera fizic sunt distrusa. Dispozitia mea intr-o zi e legata clar de dispozitia lor. Probabil ca imi face rau si statul in casa. Din decembrie pana acum nu am iesit decat o singura data fara ele, am stat 2 ore (ca pe ghimpi) pana m-a sunat mama sa vin repede.
Stiu ca va fi mai bine, dar 2 ani mi se par atat de lungi....

p.s. si eu am sprancene subtiri si scurte...

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Fetelor, sunteti de-ale mele!
Plus ca eu mai am si un domn sot care se plange ca il ignor . Dar uite ce zic eu: decat sa plang de mi se usuca ochii degeaba, si sa intristez si copilul (am vazut ca exact asa se intampla), mai bine ma bucur eu de ce mi-a dat Domnul si las deoparte toate problemele. Ca o sa treaca ea si perioada asta. Capul sus si zambiti!

P.S>: Si eu am sprancene scurte, dezordonate si drepte si in plus, am 100000 de pistrui pe centimetru patrat ... si sa ma vedeti cand voi incepe sa ies la soare

Na, parca e mai bine cand iti strigi frustrarile in gura mare! De asta va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dana, de unde ai cumparat carticica cu sunete animale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Genius Mi-au placut informatiile cu principiile diversificarii. Daca este facuta corect nu este in niciun caz inamicul bebelui iar acele regului sunt usor de urmat si sanatoase. Cat despre sfatul pediatrei sa introduci totul la gramada, no comment.

Simo e superba Dienuta!!! Si noi am ochit aceiasi fotografi dar asteptam sa ii creasca lui Emanuel dintii , are trei lipsa, fix in fata

Ana, mi-a spus Ratusca ce ati pus la cale si sunt super incantata! Trebuie sa facem planuuuri! Una din zile clar veniti la noi, sa tinem piticii la iarba verde si sa ne relaxam . Pana atunci amenajez locul de joaca.

Iustin papa cereale si supa crema. E foarte incantat. Lapte nu mai am de 2 luni. A disparut din senin, cu toate ceaiurile pe care le beam. Lp nu stiu cat papa, am scapat de mania contorizarilor. Atata timp cat e sanatos si vioi nu ma agit deloc, oricum la el e pe zile.

Cat despre hacker, il asteptam, dar sa trimiti unul care joaca FV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Multumim mult de aprecieri!

Si eu am avut niste sprancene jalnice, dar am mers la o tipa (Elis) care face doar sprancene si mi-a schimbat forma, sunt mai naturale. Dar, regula este sa le lasati 3 luni fara sa va atingeti de ele, nici macar de un fir. In decembrie am incercat si salonul Anastasiei Soare in Romania, care este net superior salonului lui Elis, dar si pretul: 190 lei, forma sprancene si vopsit sprancene. La Elis costa 100 lei. Poate vi se pare un lux, dar dupa parerea mea, sprancenele schimba total aspectul fetei. Cand imi amintesc ce sprancene subtiri aveam si arcuite... Si eu trebuie sa le las acum, sa l;e fac pt nunta in iunie, ca am mai intrat eu in ele, din lipsa de timp pt a ajunge la salon.

Noi suntem in vacanta la bunici pt o saptamana, e asa bine si cald, abia am ajuns.

Noapte buna!

Si Anastasia unde are salonul?La hotel Radisson?Cu cat timp inainte tre sa te programezi?Eu pe la ce salon am fost mi-au zis ca nu-i ok forma sprancenelor mele si sa le las sa creasca. Dar mie imi cresc repede si 3 luni as fi Mircea Albulescu in varinata feminina.

Da, la Radisson. Te programeaza f repede. Si eu eram o mini Mircea Albulescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am uitat...

Dana, felicitari pentru bebe Lucas! Ma bucur tare ca e bine. Se vede ca e un copilas sanatos si vesel din pozici. Diversificarea nu e grea, doar pare. Mai greu e sa gasesti ingrediente sigure, neumflate cu porcarii.

Asi mai aveam ceva... mai sunt bebei cu dermatita atopica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cabinet privat ana culcer: lunea si miercurea, la obor pe strada cu primaria, in blocul de deasupra librariei piticot, pe str chiristigiilor (colt cu mihai bravu), bloc P36, sc 1, ap.3, 0769 058760 pt programari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Lidia ti-am dat pe email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am uitat...

Dana, felicitari pentru bebe Lucas! Ma bucur tare ca e bine. Se vede ca e un copilas sanatos si vesel din pozici. Diversificarea nu e grea, doar pare. Mai greu e sa gasesti ingrediente sigure, neumflate cu porcarii.

Asi mai aveam ceva... mai sunt bebei cu dermatita atopica?

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

noi avem un pui de dermatita..sti asta ca doar schimbam idei despre minunatele creme:)))))))

Mergi la inceput