Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Sunt un pic necajita: saptamana trecuta am stat cinci zile la spital, Aron a facut o gastroenterocolita. Defapt i-a trecut in 2 zile dar ne-au mai tinut pt. a repeta analizele de urina, care au iesit pozitive. Am facut o saptamana tratament cu antibiotice, luni vom merge sa repetam analizele de urina, sa speram ca am scapat de cocobaur, cu toate ca am auzit ca infectiile astea urinare sunt foarte greu de tratat. Sunt ingrijorata, urasc antibioticele, urasc spitalele (si medicii)...Am inteles ca baietii fac mai rar infectie urinara, oare de la ce a facut? Sper sa nu fie ceva malformatie...Daca se mai repeta, va trebui sa-i fac cistografie (o chestie nasoala), pt. a se depista eventualale anomalii.
Scuzati-ma pentru mesajul asta negativ, dar cui sa ma plang, daca nu voua?

Si ca sa ne mai revina zambetul pe buze: http://booha.ro/urmareste?id=1467

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Of, Dosita, saracutul de el ! Dar pana la cistografia nu e alta investigatie neinvaziva? Multa sanatate!

Alina, esti ok ? O sa isi revina mica, ai sa vezi, hai, fruntea sus .

Sorina, ce draguta ai fost cu lipeala ta de fete !

Symo, faine pozele si deloc scumpe!!! Vacanta placuta!

Va , sa aveti o sfarsit de saptamana frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

neata fetele

eu sunt...
Azi noapte alex a testat la maxim nervi lui mami
ora 21.00, ora 22.30 , ora 00.00 , ora 01.30, ora 03.00 , ora 04.30 , mami luat din pus in pat cu mami gandit doarme muullt... ora 06.45 kk schimbat , mami gata nani dormit prea mult ora 08.00 bebe fresh vrea joaca mami

inteles cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu nu pot si nici nu vreau sa ies pe undeva fara buburuza mea..nu stiu cum o sa o las la scoala..sunt super dependenta de ea

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

pana la scoala mai e muuuuuuuullllt sigur o sa vrem si noi o gura de aer singurele si stiind ca ei sunt in siguranta acolo o sa stam mai relaxate, bine nu din prima... dupa cateva luni...

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Hello, dragele mele!

Beatrice,!

Vazut poze frumoase cu Dienuta, cu Robert la botez, cu Pufice sugubete, cu bebei de Alina84, ii pup pe toti, ca-mi sunt dragi laolalta!
Dana, am vb azi cu Symo, sunt aceiasi cu care ati facut si voi shooting-ul. Si pentru cine a intrebat, sedinta a cotat 100 euro.

A intrebt cineva cat costa sedinta de masaj la Orto Clinic... asta nu stiu, ca abia luni am gasit programare. Dr. ni l-a recomandat pe kt Petrica nu stiu cum. Consultul la ea a fost 80 ron, echo de sold 120. Cand am intrebat de echo fontanelei, a zis ca numai dc s-a nascut prematur, doar in cazul asta e obligatoriiu sa se faca. Si ne-a zis ca la noi nu este cazul.

Noi aseara am avut musafiri, nasa si mama ei si toata ziua am gatit. "Sotul" tine tot postul, deci la noi se gaseste mai mult mancare de vegetarieni. So... am gatit varza acra de post, orez cu legume, ciuperci la cuptor, umplute cu o caleala din codite, ceapa si patrunjel si....placinta de mere. Au fost un deliciu. Si toata lumea multumita, Eram singura care nu tinea post...insa m-am conformat, ca deh, nu dadea bine.

Piersicuta aproape ca accepta suzeta. Asta din cauza gingiilor. A inceput sa muste rau. Imi ia podul palmei in gurita si musca tare pana ramane urma. Ca sa nu mai spun ca sunt toata supta pe brate si antebrate. In rest ne jucam si ne iubim mult.

Sashenka, multa sanatate intregii familii!

Ratusca, ! In afara de supita si cereale, ce-i mai dai Anei? Suc de fructe nu? Tu si Miruna cam trageti chiulul, va transfer eu de pe FB pe forum. Angajez un hacker. Miruna, tu cu lapticul cum stai? Mai este? Voi cu ce-ati inceput diversificarea? Ce-i place lui Iustin? Vezi c-am pus tara la cale cu Ratusca, avem planuri mari pentru luna mai!

Multa sanatate tuturor puilor bolnaviori!
Va pup pe toate!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

neata fetelor!!

symo, sunt topita..Dienuta este extraordinar de frumoasa!! are cu cine semana!!!:*:*:*

ana, gaza mica papa supa crema si cereale(astea 1 masura la un biberon, cat sa-i schimbe gustul).....deocamdata atat..mai vedem pe parcurs ce vom introduce...

nici eu nu ma agit cu cantitatea de lapte pe care o papa Ana...nu are rost sa-i numar cati ml de lapte papa..oricum cu aproximatie nu papa mai mult de 650-700ml/zi..eu zic ca este f bine...ea papa cat vrea..are 5 mese cu tot cu supa...in greutate imi in jur de 80-100g pe saptamana...pediatra a spus ca atata timp cat este vioaie nu are rost sa ma ingrijorez si sa fortez copilul sa pape...fiecare copil are ritmul sau de crestere..sa nu dati cu rosii, dar nu mi se pare ok sa merg sa-i fac analize doar pt ca nu a mancat nu stiu ce cantitate de lapte intr-o saptamana, sau ca nu a luat nu stiu cate grame....

ANA, ramane stabilit pt mai...noi mergem la plimbareala si baietii stau cu bb..i-am transmis si mirunei...abia astept....

azi am zi de relaxare..tati sta cu gaza iar eu fac ce vreau..

revin..va doresc o zi frumoasa..

uitasem: beatrice.... sunteti o familie minunata..mi-au placut f mult pozele, bb Robert este superb..iar rochita ta albastra mi-a placut tare mult:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:

eu nu pot si nici nu vreau sa ies pe undeva fara buburuza mea..nu stiu cum o sa o las la scoala..sunt super dependenta de ea

Doamne, ce bine ca nu-s singura!Incepusem sa ma ingrijorez, ca-mi fac si mie rau. Tas-o imi zice ca-i baiat si ca nu-i bine sa fie dependent de ma-sa. Ma credeti ca atunci cand a mai venit mama si trebuia sa merg sa cumpar una-alta pt botez sau sa merg la control la dr, imi programam consultatia in asa fel sa fiu acasa la ora mesei!? Si bebe e hranit cu biberonul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristale

Msymo foarte faine pozele.Si mie imi plac cel mai mult alea in care doarme Diana.
Beatrice vazut pozele de la botez, superbe.Am admirat si eu rochita ta.

Mami de David (08.11.2010)
www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:

superbe pozele lui symo si beatrice ..di e o blondina dragutza si fina

Mai, dar eu am sters linkul cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Multumim mult de aprecieri!

Si eu am avut niste sprancene jalnice, dar am mers la o tipa (Elis) care face doar sprancene si mi-a schimbat forma, sunt mai naturale. Dar, regula este sa le lasati 3 luni fara sa va atingeti de ele, nici macar de un fir. In decembrie am incercat si salonul Anastasiei Soare in Romania, care este net superior salonului lui Elis, dar si pretul: 190 lei, forma sprancene si vopsit sprancene. La Elis costa 100 lei. Poate vi se pare un lux, dar dupa parerea mea, sprancenele schimba total aspectul fetei. Cand imi amintesc ce sprancene subtiri aveam si arcuite... Si eu trebuie sa le las acum, sa l;e fac pt nunta in iunie, ca am mai intrat eu in ele, din lipsa de timp pt a ajunge la salon.

Noi suntem in vacanta la bunici pt o saptamana, e asa bine si cald, abia am ajuns.

Noapte buna!

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

Si Anastasia unde are salonul?La hotel Radisson?Cu cat timp inainte tre sa te programezi?Eu pe la ce salon am fost mi-au zis ca nu-i ok forma sprancenelor mele si sa le las sa creasca. Dar mie imi cresc repede si 3 luni as fi Mircea Albulescu in varinata feminina.

Mergi la inceput

Citat:

adi NU iti tatua sprancenele..de aproape arata oribil ..aici de multi ani asa e "moda" si crede-ma ca am vazut sute cu sprancene tatuate si nu se vad ok deloc..si f nenatural..plus ca trebuie sa iti epileze sprancenele ca sa faca tatuajul deci nu o sa mai ai sprnacene normale in caz ca te razgandesti mai incolo..

idem

Mergi la inceput