Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata!
Si noi suntem pe metereze de dinainte de 8, caz am papat tzitz la max.
Pupa are febra de ieri dupa-amiaza. Sper sa fie de la coltisori. E in plina eruptie, unul a iesit mai mult, celalalt a spart, alte simptome nu are. I-am dat nurofen si sunt pe boton de alarma, ca nuinteleg de ce tot revine febra,a dica mi-e frica sa nu fie altceva. Parca nu a mai tinut atat pana acum.
Muffi, spuneam ca sunt bucuroasa cu pupa, acum cred ca pot sa zic care era poanta(mdeh, noi suntem la nivelul margicai gasite de gaina babei ): si-a facut program cat de cat, nici cu dintii vad ca nu a zbarcit-o, tot de dimineata s-a trezit. Se trezeste cel tarziu la 9, pe la 2 face nani timp de 2 ore si se mai culca pe la 22.
V-am mai citit, am inteles ca sunt zmeurele vindecate dejaEu m-am mutat la Barfe zilele astea, dar o las mai moale si acolo.
Mi se face rau cand citesc cat papa unele zmeurele, noi tot cate un ic din fiecare, ciuguleli, acum cu dintii e si mai si, sanii sunt baza, lucreaza zi lumina.
In rest nu am facut nimic deosebit, i-am mai luat hainute, inclusiv de vara. Mai ne-ar trebui niste rochite faine si sandalute, ca pt sezonul asta avem cam tot, max inca niste jinsi sa-i mai iau, si rochita de iepuras. A si am reusit sa iesim destul de des afara, ultimile zile am scos-o doar o data/zi ca e frig, bate vantul si ploua. Asa ca ne-am strecurat cand lua ploaia pauza.
Sunt terminata ca nu mai stiu ce sa-i fac de papa. Iar sunt in pana, tre sa merg cu ea sa iau niste carnita de pui, sa fac o ciorbica si sa iau neste oua.
O saptamana frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Vrea cineva niste melcisori cu stafide si o cana de lapte?
Sanatate la bolnaviori!

Va las www.youtube.com/watch?v=XoHWjG6LUsA" target="_blank">ceva , asa, relaxant, ca pt un inceput de saptamana cat mai fain. Enjoy!

de si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
eu m-as baga la un ceai...ca sunt varza.
Aseara am adormit cu Edi la ora 22. l-am culcat si la ora 19 o ora ca nu ne puteam intelege cu el.

Blanca lasa ca e bine ca incepi jobul. pe Eva o lasi pe maini bune si tu mai faci si altceva in afara de scutece, papa, si alte chestii casnice.
Lucialu doamne ajuta sa-i iasa cat mai repede dintisorii si sa scapati de febra.
si noi cu hainele stam foarte bine. I-am luat din germania si are o tona de primavara. In plus aseara am scos din cele ale lui marco si am gasit o groaza si acolo.
Si de vara cred ca stau bine amandoi, doar ca nu ma voi putea abtine si iar arunc cu banii. mai ales ca plecam in Spania.
Pooh bine ca au scapat copiii de raceala si nu ati luat-o si voi. ca tare greu mai e sa fii bolnav, cu terminatorul printre picioare. spor la invatat. ce examene ai? faci facultate sau ce?
Andreea asadar voi la ora 12 noaptesa va jucati.
ma bucur ca a fost ok in vizita si a fost cumintel Denis.

revin imediat cu poze.
si o sapt. faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-03-19/16:08:44
enjoy!!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata si de la noi!
Giova,da eu chiar am ceva rude si prieteni pe aici,deaia am si ales sa stam aici,v-am mai zis mie Valencia imi place cel mai mult,dar nu poti trai singur,asa ca am ales Madridul.
Ce imi place de Edisor cum se integreaza el printre copiii mai mari,nici nu zici ca e atat de mic.

Inuta eu nu pot vedea filmuletul,ce e,imi spune ca nu am acces din aceasta tara.

Lucia sanatate multa pupei, legat de mancare Alex are si el una favorita,orez,ca in rest nu stiu din ce e inca asa grasunel.

Blanca nu mai stiu daca am mai zis,Eva e o domnisorica foarte foarte frumoasa.Sunt sigura ca o sa te obisnuiesti si tu si ea cu noul program,pana la urma si noi la fel am crescut.Spor la shoping.

Mergi la inceput

Am pus si poze facute in ultimele zile,dar pe facebook.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

cum va vad si eu pe FB?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

intru si eu pe fuga, am ceva treava azi.

Stie cineva daca e voie cu storcator de fructe in bagajul de mana la avion? (nu ma prind deloc din ce scrie pe site )

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Sigur te lasa,in cel de cala exista riscul sa se sparga la cum arunca ei geamantanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,ce dulce e Edi...ce fain se integreaza in colectivitate....si imi place ca nu se tine scai de MarcoIo am licenta de datLucilau,cum e puppa?A mai facut febra?Blanca,trebuie sa ai cont pe FB....A,Giova,cum e de cand aveti un somn/zi?Nu e mai fain?In sensul ca nu trebuie sa te stresezi ca iar se apropie ora lui de somn....Si Balazs e in pat seara la 21....defapt amandoi copchiii....si sincer ma bucur din inima ca am putin respira si euPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput