Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Buna dragele mele..apar si eu din an in pasti...dar am avut parte de multe schimbari in ultima perioada...

Acum suntem bine..de la 1 incep munca asa ca de la inceputul anului am avut o gramada de framantari legate de ce varianta sa adopt pentru fete..pana la urma dupa multe deliberari am ales gradinita..asa ca de o luna jumatate suntem vrednici gradinari..am mutat-o si pe Ina la aceeasi gradinita (pana acum ea era la stat).
Vreau sa va zic ca Ania s-a adaptat super bine..deja dupa primele 3 zile a ramas la program lung, mananca bine, doarme...sunt acolo ca intr-o mare familie ceea ce-mi ofera o mare liniste...sper din tot sufletul sa fie bine in continuare.

Eu am profitat de timpul liber si mi-am descoperit un nou hobby fetele de pe FB au vazut despre ce este vorba..si cam atat despre noi.

Am incercat sa citesc un pic din urma..ma bucur ca au inceput sa scrie fete care nu mai scrisesera de mult timp.

AM vazut si poze cu pitici dragalasi: Edi si Marco, Ana, Matei si Daria, Albert...care mai de care mai scumpi.

Multa sanatate celor bolnaviori si pupici dulci zmeuricilor si mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Anemona, multumesc

uf, am citit tot, am uitat tot

Happy-mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noce nu stiu daca te lasa....e companie low cost? nu poti suna s ate interesezi? sau la aeroport macar...ei trebuie sa stie.
Unde plecati?
Anemona vazut si comentat pozele. superbe!!!
Pooh mai mie nu-mi place cu 1 somn/zi, ca devasteaza casa si eu nu am timp d enimic. dar....n-am ce face...vine caldura si vom sta mai mult pe afara.
Bafta cu licenta...hai ca mai ai putin si scapi. ce faculta ai facut?
Mergi tot in invatamant, nu? la vechiul job.
Edi chiar nu a fost dupa Marco la party. Fiecare era cu treaba lui. Edi mai mult singurel s-a jucat.
Aniela super ca e si mica zmeurica la gradi si mai ales ca sunt amandoua in aceeasi unitate. Cred ca conteaza foarte mult.

eu nu ma simt deloc bine.....Edi mi-a intors casa cu fundul in sus, dar nu am putere sa adun.
de abia am facut mancare, si mai am si penultima zi de curs....sincer nu stiu cum voi rezista acolo.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Giova cred ca e normal la varsta lor sa nu interactioneze prea mult,si mie mi se pare uneori ca Alex e singuratic,cu toate ca ii plac copiii,cred ca sunt prea mici inca.M-am uitat si la gradinita la grupa lui tot asa erau,am observat ca cei care se joaca mai frumos au in jur de 3 ani.

Blanca lasa in pm id de cont de facebook.

Pooh la ce ora se trezesc daca la 21 sunt in pat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,am facut stiinte economice,dar inainte sa-l nasc pe Balazs.....Hehe,dezastru-ti face prin casa,asa-i?da,tot in invatamant ma intorcAnemona,se trezeste in general pe la 8,plus/minus....Timea ar dormi si mai mult,dar merge la gradi......In we se culca mai tarziu,dar max. pana la 22Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova, multam!
Pooh, i-am mai dat nurofen de dimineata, cand a scazut febra am iesit afara cu ea si vad ca nu a mai facutIn schimb e cumplit de maraice si numai in brate vrea, mai ales la san. M-a luat cu japca langa ea sa dorm, ca nu mai dadea drumul la san, facea show, si tot nu e multumita. Bafta la examene!
Anemona, la pupa se vede ca nu prea papa.
Fug sa fac ciorbita, dc nu m-a lasat sa plec de langa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

A raspuns cineva la intalnirea de zmeurici? Eu as vrea sa vin, dar plecam din Bucuresti zilele astea.
As propune si eu pentru vineri, daca vrea cineva, tot in Herastrau, ca e Bunavestire si oricum nu putem face treaba.

Pooh, bafta la licenta!

Anemona, cum e gradinita voastra?

Giova, chiar ma gandeam la tine ca mereu strangi jucarii. Iti bat vecinele la usa? Eu nu strang jucariile decat daca ajung sa calc pe ele. Adica mi-ar placea ordine, dar nu s-o fac.

Happy-mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

noce dar unde plecati?si pt cat timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

noce iar plecati? unde? ma luati si pe mine...vreau la caldura, cand plecati?
eu vin la intalnire daca e cald afara

daca tot plecati ar fi frumos sa ne intalnim cat mai multe

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

noce super in Spania, va tin pumnii sa va placa si sa gasiti joburi, in ce oras mergeti? mie mi-ar placea in Barcelona...visez si eu, te astept cu impresii

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput