Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

hop si eu pe aici,tot ca un zombi de somn....azi Denis a dormit pana la 7.30,nu`i soare deloc si fiind intuneric in camera ma gandesc ca asta o fi motivul,dar aseara,ca si inutsa am stat pana la ora 1,asa ca eu sunt rupta.acum Denisor face nani,noi suntem asteptati la un unchi de`al sotului unde este si nepotelul mai mic cu ~3 luni decat cotoiasul meu si am cam intarziat.dar daca doarme copilu....
eu nu mai scap de raceala.nici macar durerea de cap nu mi`a trecut,nu mai zic de tuse.asa nu m`as duce acolo azi,i`am zis sotului sa le spuna ca suntem raciti amandoi,dar au insistat...nu l`au mai vazut pe Denis de la prima lui aniversare,cand au venit la nunta cumnatului.
iar m`am chinuit sa`l culc pe Denis fara san,dar nu vrea.cand ma vede,ridica bluza....nu stiu ce`o sa se faca la cresa.si am inceput sa ma gandesc ca la cat mananca baiatul meu,daca nu`i va ajunge acolo papica?!.ieri a venit sora mea cu baietelul si apoi a adus`o de la gradi si pe nepotica si a prins Denis niste cartofi prajiti de la cea mica....dragul de el,se freca pe burtica si zicea "mmmm",indesa cate 2 in gurita.greu i`am luat din fata.ca sa nu mai zic de muraturi,e disperat dupa morcovi si castraveti murati(a mancat din amandoua cand nu eram pe faza).
anemona e cresa privata?stiu c`ai scris,dar nu ma pot concentra deloc si nu`s in stare sa caut in urma,aici la Denis e 150 ron taxa inscriere si cam 800/luna pana la 16,cam 850 pana la 18.
ma duc sa mananc o farfurie de supita cu galusti,i`am facut lui Denis si mi s`a facut pofta,asa ca am facut si pt noi.azi nu stiu daca mai apuc sa scriu,daca ne apucam de plimbareala,dar poate diseara dupa ce culc copilul...va pup...

Mergi la inceput

uitasi,Giova distractie placuta azi la party!ce`mi place de Edi ce dansator e....si camasuta aia imi place mult,a avut si Denis ceva de genu anul trecut,pt anul asta nu`i mai cumpar ca are deja mai multe camasi ca taica`su...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andreea e cresa privata cea a lui Alex al Anemonei.
si edi e fan cartofi prajiti, e drept ca prinde din an in pasti...cand mai luam cate ceva de la KFC.
Nu stiu de ce camasa vorbesti a lui EDi.

Edi doarme de la ora 13:15. sunt curioasa cand se va trezi.
Acum papa si Marco si la somn cu el, sa ma pot aranja si eu putin si sa adun din casa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova ma refeream la cea maro cu alb,cu care este imbracat cand danseaza la pc....:)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetelor
Mai nu a mai dat nimeni pe aici de ieri de la pranz?
A fost super la Valencia,o sa pun poze pe fb,nu stiu ce a fost cu Alex ca s-a conportat super bine,a stat in carucior,nu s-a speriat de petarde si artificii,dupa fiecare explozie facea si el poooc,poooc.

Andreea,da cresa e privata,si asa cum zice Giova copiii din grupa lui Alex,deci nu cei mai mici dorm pe saltele.Daca el se acomodeaza,si doarme sincer nu ma deranjeaza,au camere in gradinita si pot vedea ce face.

Ies ca imi vin rudele in vizita,si desi locuim aproape ne vedem foarte rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu sunt cobza....am luat-o eu de la Edi...raceala, la ea ma refeream.

Aseara am mers la petrecerea colegului lui Marco. Edi s-a comportat foarte bine, nici nu m- bagat in seama. Nu s-a prea lasat pupat de surioara lui P., care e cu 6 sapt. mai mare decat el. In schimb a alergat, a dansat, s-a jucat frumos de unul singur.
S-a pus la masa cand a fost vorba de papa, a papat tot, Marco mai putin. A baut suculet cu paiul, pe urma iar la distractie. Eu am fost tot dupa el si nu prea am putut povesti cu mamicile d ela party.
Cand a venit tortul, a privit uimit, a dat iama la paharele de sampanie si a supt 2 dupa care a papat felia lui de tort, a lui marco si la plecare a mai vrut una. ajuns acasa a facut si un kk pe masura.
Astept sa primesc restul de poze de la mamici, eu nu mi-am mai carat aparatul, stiam ca imi va fi greu sa fac poze alergand dupa Edi. am facut cateva cu tel., le-am pus pe FB.

De 2 zile doarme doar la pranz...pe la ora 19 i se cam face somn, dar cu joaca reusesc sa-l tin treaz pana la ora 21. la 21:30 e in lumea viselor.

Anemona voi aveti si neamuri acolo, super. Inclin sa cred ca aveti mai multi prieteni/neamuri in Spania decat acasa.
Ma bucur ca a fost ok la Valencia si Alex s-a purtat super. astept sa vad pozele.
Andreea am inteles....asta e o bluza din bumbac...o am d ela Marco...nu stiu de ce mi-e asa draga...pe cat imi place mie, pe atat o uraste sotul.

azi ploua la noi, prin urmare nu am mers cu grupa la pozat prin oras.
Am fost tot familionul in mall, la teatru de papusi. Edi nu a avut nicio treaba cu teatrul...l-a purtat pe sot peste tot. Marco nu s-a miscat de pe scaun, 30 min. cat a tinut spectacolul.

o dupa amiaza frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna seara,

A mai trecut un weekend, trec saptamanile astea cu o viteza...si eu mai am doar o luna de stat acasa ca zana mea...offf ca nu m-as despartii de ea nicicum insa cam trebuie...financiar sigur se va cunoaste.
We asta am stat toti 3 cum nu am mai stat demult, la ai mei am mers doar ieri putin caci a fost ziua mamei mele insa mama a reusit sa raceasca si ea de la tata asa ca am plecat repede.
Au ai mei o raceala groaznica cu febra, frisoane, durere de cap, durere de muschi...si stat la pat. Tata e mai bine dupa antibiotic caci facuse si un inceput de pneumonie insa nu e vindecat total, acum mama e varza..sa vedem cum se simte maine sa poata ajunge la medicul de familie.
Daca ei sunt asa saracii noi am fugit (ce rautaciosi) dar imi era frica cu asta mica la ei.

Oricum am avut un we plin cu plimbari, iesiri, cumparaturi, am fost si la targul de turism sa imi vad colegii si sa ma mai laud cu Eva...ce nu sufar eu targurile astea ca participant...la locuri de joaca...am cam sarit pente programul obisnuit de masa si somn insa nu aveam cum sa le fac pe toate. Eva fost incantata sa fie cu noi..sa lipit de tati mai mult si il strica non stop "taticu..tatu..tati" cum ii vine...

Mie imi zice :"mami moasa" , "mamicu meu" sau "mamica mea" si asta in timp ce ma strange in brate la somn..eu lesin de placere si imi bate inima sa imi sara..si mai zi..cum sa ma duc eu la servici 8-9 ore/zi???
Ca sa ma linistesc ma gandesc ca viata are etape peste care nu putem sari, care vin firesc si trebuie sa stim/putem sa le trecem...

In alta ordine de idei trebuie musai sa merg la shoping pentru mine caci de 2 ani rar mi-am cumparat cate ceva si ma intorc la job in trening, blugi si adidasi daca ma las asa..si ce haine sunt in magazine..bani sa ai..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

M-am uitat pe vreme..si propun intalnire de zmeurici asa :

-miercuri sau joi 23-24.03, in Herastrau, in prima parte a zilei sa prindem soare, de exemplu intre orele 11:00-12:00, la locul de joaca de pe aleea spre Charles des Gaule..

cine se baga?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata,fetelor!E gata Eu acum o savurez,Balazs doarme inca,Timea e la gradi.....Copiii sunt bine,le-a trecut raceala,inca tusesc,asa,mai rarut,dar in rest sunt ok.O sa am o saptamana mai nasoala,am de dat in we 2 examene si ar trebui sa invet mult-mult-mult-mult.Blanca,doar o luna de stat acasa mai ai?Ma gandesc cu groaza la momentul cand voi incepe serviciul,desi intr-un fel si il astept....O saptamana faina va doresc,fetelor,cu multe plimbari si vreme frumoasa,fara virusi rautaciosi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

sar`na de cafea ,pooh,chiar am nevoie.aseara era 23.05 si eu cu Denis ne gadilam,ne chitaiam,ne jucam,nu avea nici o treaba cu somnul.cred ca pe la 23.30 a adormit,singur.si binenteles,la 7 fara un pic s`a trezit,m`a pupat si cand a vazut ca nu deschid ochii,a inceput sa`mi ridice el pleoapele....
sambata in vizita a fost super ok,a fost rusinos vreo 10 min pt ca abia se trezise din somn,dar apoi a luat toata casa+biroul la picior,se juca peste tot si a si fost lasat,cu toate ca aveam emotii ca matusa sotului e mai dificila sa zic asa....dar nah,avand si ei nepotelul,poate s`a mai schimbat.oricum,a vrut sa`i dea iaurtel sa pape,fructe,unt cu miere,nimic nu vroia,doar sa alerge,in schimb cand a vazut prajitura cu visine,4 bucati a papat.
la noi ieri a fost lapovita si vreme de vreo 20 min a nins in adevaratul sens al cuvantului,iar acum cand m`am dus pana la magazin,se simtea un aer de ...iarna!!!habar n`am cand scapam de frig...azi vreau sa schimb hainele de iarna sa le scot pe cele subtiri,sa vad...trebuie sa urmaresc si eu prognoza meteo,sa nu ma agit degeaba.
ma duc la Denis ca e iar la storcatorul de fructe-isi face singur suc-,deja a baut 150 ml si mai cere.revin,sunt in zona.va pup

Mergi la inceput