Zmeurici de iulie-august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
inutsa spune:
Si azi e frig, e asa urat... Nu am scos capul afara nici ieri, treburi casnice & co. Ce mai faceti de mancare? Parca am intrat intr-un cerc vicios, aceleasi cateva mancaruri. Miercurea si vinerea incerc sa tin post, dar tot timpul ma lovesc poftele. De cateva zile, de ex, mananc...inghetate la greu . Doamne, ca tot ce vad, totul vreau sa mananc
giova la 8 trezirea? wow, ce fain! Eu doar visez sa ma trezesc asa tarziu. Cand se da ceasul cu o ora inainte, poate . F bine a raspuns Marco! Bia e mai timida, cam cum eram si eu, si stiu ca i-ar da fel si fel de temeri intrebari din astea, ca asa pateam si eu.
flosideea ce haios Denis, face la olita cu scutecul pe el. Nici Bia nu ma lasa sa o dezbrac tot timpul, dar bine macar ca isi aduce olita, chiar de face in scutec. Bafta cu inscrierea la cresa!
anemona cu siguranta ca Alex va invata spaniola la cresa. Bia a invatat sa spuna "Taaaa" [a se citi "ciao"] numai din ce o salutau oamenii pe strada. Ce fain la voi, caaaaldddd, ma si imaginez toropindu-ma la soare. Vise.....
elena ce tare e Matei, cum raspunde el in locul Anei. Am vazut pozele cu Daris, Ana si Matei in parc, acum inteleg de ce spuneai ca te uitai la copii cum se dadea in topogan. Topoganele de la noi sunt f inalte pt copii mici, nu sunt deloc safe. Am si eu un of
Sa va zic ceva de Bia. Azi ne uitam pe albumul cu poze din Italia si in fiecare poza mi-o arata pe bunica-sa, adica pe mama mea. Nu i-am aratat niciodata ca uite aici in poza e bunica, dar ea o tine minte, cu toate ca o vede rar. De abia astept vara, sa vina mama acasa si sa mai stea cu ea
de si12+
Dienuta79 spune:
Hola fetele!!!!!
Azi s-a oprit ploaia si la noi,sunt 16 gr soare si frumos,am fost la plimbare si cu treburi prin oras.Albert este mai bine de aseara de la 10,30 nu a mai facut febra deloc,ia facut aseara sotul baie si tremura mititelu de nu se mai putea opri.
Elena super ideea cu facebookul
Anemona sa stii ca nu vorbesc mai deloc in spaniola cu Albert si nici la tv nu ne uitam ca avem digi ,dar am vazut ca intelege la ce ii spun oamenii prin autobuz si pe unde mai mergem,sunt mici si invata foarte repede.Am depus si eu dosarul pentru guarderia publica,din august se primesc aici si numai in luna martie se depun dosarele si e cam 160 de euro pe luna,fata de privat unde este 300 si ceva.
De cate ori plecam afara,plecam plangand,cum il imbrac el se urca pe moto si cand vede ca nu plecam cu ea se pune pe un plans,abia il impac pana joc
Dienuta79 spune:
Giova ma bucur ca nu au barbateii tai nici o boala si sunt bine,ai invatat ptr examen,cand ai?sa-ti tinem pumnii
Giova spune:
Marco a fost luat de mamica unui coleg la ei acasa, asa ca eu am iesit cu Edi la aer si cumparaturi.
azi a fost frumos, de maine, iar ploi.
Dienuta nu e mult gradinita, nici de stat si nici privata. daca ma gandesc ca eu platesc 200 euro fara act. extra pt. marco la privat....
Examenul e in 28 martie...am de facut poze pt. el si nu stiu cand ajung sa le fac. De invata nici vorba, inca.
Flosideea hai ca te adaug si eu ca prietena pe FB.
Inutsa naiba stie ce e cu oboseala asta acumulata, dar tare greu ma trezesc dimineata.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
si eu obosita dar nu de la astenia de primavara ci din cauza Anastasiei care se tot trezeste noaptea, bala 2 ba la 4 la 6 e lege trezirea ...sper sa treaca si faza asta mai repede , oricum in iulie ma duc la servici si eu intru la 7.30 asa ca imi prinde bine trezirea asta de dimineata , doar trezirile peste noapte ma termina ..ee sa fim sanatosi ca toate trec
Blanca azi am masurat-o de curiozitate pe Anastasia si are 87 cm, deci 1.74 la maturitate...imi convine...doar ca la Cezar m-am ingrozit ...la 2 ani a avut 98 cm x 2 =196
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
anemona27 spune:
Neata,acum am reusit sa intru si eu pe net.
Azi a fost superb afara,22 de grade,Alex sta cate 3,4 ore dimineata si dupa amiaza afara,e ferict dar si foarte agitat,posibil oboseste rau,ca nu ma mai inteleg cu el,vrea tot ce nu pot sa-i dau si apoi plange.Sper sa nu il tina mult ca sincer ne innebuneste pe toti.
Giova,da am platit 150 de eu taxa de inscriere si apoi e 300 de eu pana la 13 si 400 pana la 17.
Flosideea te-am adaugat in lista si tie giova ti-am trimis cerere de accept,mai mult nu mai pot,e prea tarziu si eu trebuie sa ma pregatesc pt plimabrea de maine.
Promit sa revin cu poze.
inutsa spune:
Neata!
Declaram prima trezire la 8:25yuppyyyyyyyyy, doar ca eu ma culcasem la aproape 1 noaptea, deci tot zombie sunt
Va servesc cu o , sau cioco calda pt doritoare
anemona have fun today! Si asteptam poze, of course
dienutza sunteti, deci, moto-addicted. Poate uita in timp
Un week-end fain sa aveti!
de si12+
adrianafedorca spune:
neata
si eu zombie, mi-a dat trezirea la 4 apoi la 6,30
inutsa te invidiez...auzi la ei trezire la 8.30...bravo, s-o tineti tot asa
Giova cat costa cursul foto si cat dureaza?
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:
Neatza!
am intrat pe FB...au scris fetele acolo la greu. am citit tot, dar de pe tel. nu am putut posta nimic.
Noi ne-am trezit la 8:45. Trag de timp sa-l culc pe Edi numai la ora 13, incerc sa scapam de somnul de dupa amiaz. Vine si caldura si chiar nu vreau sa stau cu el in casa sa doarma. e mare acum. ieri a rezistat, dar la ora 21 era in lumea viselor.
Anemona am inteles...oricum sa nu fi dezamagita de conditiile si regulile de la gradi de acolo. cica dorm pe saltele, au cvea uniforme si in alea ii si culca. cel putin asa imi ziceau o groaza care au copiii acolo la gradi.
te-am adaugat in lista si te-am invitat in clubul zmeuricilor.
Plimbare placuta. Abia astept sa ne vedem!
Adriana cursul foto de la noi e 5 sapt., 2 sedinte/sapt. a cate 4 ore sedinta. Costa 800 lei, iti da diploma de fotograf, eliberata de ME si al muncii si e valabila in UE.
Pe mine nu ma incalzeste asta, eu nu vreau sa profesez, pe mine ma interesa s ainvat ceva. Doar ca fiind foarte scurt, e multa info si multa teorie si partea practica e putina.
Blanca zicea ca la voi in Buc. e de 4 luni....acolo cred ca se invata mai multe.
Aici am colegi care deja profesiaza, sau au hobby fotografia, stiu foarte multe, cu aparatura super. au venit sa aiba si actul la mana, in caz ca le cere cineva.
Inutsa super trezire. tot asa sa o tina pe Bia.
Andreea asa o fi...astenia si raceala primita de la copii.
mama mia ce dezastru au facut copiii prin casa.
dupa ce-i culc ma pun pe strans.
azi mergem la ziua unui coleg de-a lui Marco. e si Edi invitat, asa ca musai sa fiu si eu prezenta.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi