Zmeurici de iulie-august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
blanca000 spune:
Am uitat sa la laud cu noi cuvinte din vocabularul Evei din seara aceasta :
:"mami, bleau tatita" - mami, vreau clatita
"mami moasa" - mami frumoasa
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Motana spune:
Toata saptamana se anunta vreme nasoala asa ca nu stiu cand ne putem vedea, dar sunt si eu amatoare.
Elena ai si la Cismigiu loc de parcat, spre liceu in colo, nu?
Oricum noi deja cunoastem piticii voinicii Ana e printesa scumpa tare si Matei dragalas si descurcaret, urca el peste tot singur, n-are treaba.
Daris e mai sfioasa, nu se baga de fel, inca atasamentul cel mai mare e cu mine.
La dormit tot asa cu lapticelul dupa ea, si cum laptele ei e la mine, n-are cum sa se duca singurica :) Sta cam mult pana adoarme de tot si se si trezeste cam mult noaptea acum, o fi de la dinti, nush, dar eu tot varza de somn ma trezesc. Noroc ca nu fac nimic toata ziua, decat sa ies cu ea afara, bine ca mananca singura ii spal masuta, farfuria si furculita si cam atat.
Giova, m-a cam intors si Elena cu dieta aia Rina, hehe, am citit azi din ea, eu ma apucasem de SB. Separarea alimentelor e o chestie faina insa mancatul fructelor la MD nu imi pica prea bine. Zaharul de dimineata ridica insulina rapid si pt putin timp nu e prea recomandat. Mai vad eu, poate combin ceva.
Montignac a tinut cineva?
anemona27 spune:
Buna seara si de la noi!
Eu acum l-am culcat pe Alex,ca tot vorbeati de cum adorm copiii,el merge la culcare,bea lapicul si apoi musai sa-i cant,si e asa simpatic ca imi spune el ce,in functie de cheful lui,nani nani,tic tac,cri cri,fel si fel de cantecele inventate de mine si mama.Daca sunt eu acasa vrea numai ci mine,daca nu mama sau tata.
Va multumesc tuturor pt urari,sincer chiar ma simt bine aici,de azi sunt iar 20 de grade,sambata dam o fuga la Valencia,e o sarbatoare care imi place mult si ii duc si pe parintii mei sa vada.
Am uitat,ce era mai important,ieri l-am inscris pe Alex la gradinita,i-am platit deja taxa de inscriere,si de la 1 aprilie il duc,mai intai 3 ore si dupa ce se acomodeaza il las pana la 17.
Diana sanatate multa lui Albert,nasol cu vremea la tine,aici a plouat doar asa reprize scurte,dar nu cat sa te incomodeze sa iesi.
Vroiam sa te intreb,Albert intelege spaniola,vorbesti tu cu el,sau cum faceti?
Giova spune:
eu sunt chiauna de somn...asa as dormi dimineata...insa la 8 trezirea.
Copiii sunt ok, slava domnului ca nu au avut scarlatina sau alte nebuneli. ci o viroza mai complicata, sau o amigdalita....
Doamne mai fetelor ce tragedie ne asteapta? ma uit si eu cand am timp la tv si ma ingrozesc de ce vad si aud. doamne ajuta sa nu fie o catastrofa nucleara!
Anemona platesti gradi acolo, nu? cat e taxa?
Stai linistita ca va invata si Alex spaniola, mai ales daca il vei integra in colectivitate.
Muffi asa e...cand refuza mancarea ma gandesc ca ori sunt dintii, ori gatul. e prima data cand nu mananca din cauza gatului...si avand si febra...clar am zis ca e ceva acolo. Mi-a confirmat si dr., dar ma bucur ca macar lui nu i-am dat antibiotic si a trecut fara...oricum nu a iesit nimic la exudat...numai muream de ciuda pe urma.
Cum e MP? voi cand veniti in tara? cat stati?
Inutsa pe sapt. viitoare revine iar timpul frumpos.
Ma bucur ca esti mai bine, sper sa fii scapat definitiv de greturi.
Ai dreptate cu intrebari de genul: pe cine iubesti mai mult....???
sunt cele mai proaste....nici nu s epune o asemenea intrebare unui copil. Noi le-am evitat pe cat posibil si cand i-a scapat cuiva, marco a raspuns simplu: pe amandoi. a fost copilul mai inteligent, decat interlocutorul sau.
Dienutza of ce rau imi pare....sa fie vreun virusel? sanatate maxima lui Albert. sa scapati de febra.
Pooh rabdare, scapati si voi de astea...noi mai avem putini muci si tuse din cand in cand.
Blanca da, e tare buna painea atunci coapta. si eu am papat ieri un colt, inainte sa plec la curs. Eu fac cam de 2x/sapt. pt. sot si odata pt. mine cu secara si faina neagra/integrala.
felicitari pt. noile cuvinte/prop. alea Evei.
Pogos sanatate maxima si voua. cica e o amigdalita urata....aveti mare grija.
Motana ce fetita mare ai! Nu o recunosteam daca nu zicea Elena. pe tine te-am vazut doar pe jumate.
musai sa ma bag la , asa ca va si o zi frumoasa sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
flosideea spune:
neata fetelor si de la noi.vad ca abia mai apuc sa citesc,am de recuperat 5 pagini din cap trecut,plus asta....sa`mi fie rusine,dar sunt asa de obosita....seara la cel tarziu 22 dorm.
despre noi:de o saptamana Denis are mucisori,dar fara nici o alta complicatie,in schimb eu....am 4 zile de cand imi curge nasul si tusesc....ma doare capul si ma simt cam slabita.cum a tot fost vreme frumoasa am fost mai mult pe afara si tare bine a fost.i`am cumparat lui Denis o motocicleta din aceea ce merge singura(cu acumulator) si daca in casa se amuza de numai cand merge si se izbeste in frigider,pantofar sau ce stiu eu pe unde,afara vrea s`o impinga .dar pt asta tot trebuie sa cobor zilnic de vreo 2-3 ori cu copil in brate si bum-bum in mana cate 3 etaje.are momente cand vorbeste mult,zice multe cuvintele,dar are momente cand inafara de mama nu zice nimic.asta ar fi cu vorbitul.despre cresa,am vorbit la o cresa ,e cam la 20 min pe jos de noi,dar numai pareri bune am auzit despre cresa,dar mai ales despre o anume "doamna",care este extraordinara cu picii.acum sa vedem.oricum am zis ca`l voi da din mai.
despre somn,noi dormim toti e in pat si seara ne bagam in pat,ne uitam putin pe duck tv,unde toate personajele fac nani,imi ridica bluza,suge si adoarme.totul dureaza cam 20 min maxim.eu imi fac griji pt la cresa,pt ca el nu adoarme nemufat,iar acolo va fi greu.am incercat sa`l adorm fara sa`i dau sa suga,dar dupa vreo ora,am renuntAt.
hehe,acum a venit la mine in brate sa suga pt ca asa stie ca las pc`ul pt el.la olita face,pipi si kk,dar cu pampersul pe el,nu ma lasa sa`l dezbrac decat rar.dar cat e in casa,fuge pe olita sa faca cate ceva.si apoi isi pune jucariile.
pana nu citesc din urma,nu voi nominaliza,doresc multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori,odata cu caldura virozele sunt in floare,nu avem ce face.
LA MULTI ANI cu intarziere si sarbatoritelor noastre,anemona(ma bucur ca te`ai distrat ,chestia cu cortul pt fumatori e super,pacat ca la noi te inneci din cauza fumului) si alex@sara(ce mai faceti voi,cum mai e Daria?),alinutzei care e tarreeee scumpa la vedere,mamicutelor va doresc sa aveti parte numai de bucurii,sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!!
mushil LA MULTI ANI,tot ce`ti doresti sa se implineasca!!
denis tot mufat....si danseaza pe mother goose.....offf,ma pun pe vizionat pozici si citit....va pupam!
elenada spune:
Motana vezi ca am trimis pozele pe contul comun. Ioana le-a vazut pe facebook.
Of ce de zmeurici bolnavioare. Multa sanatate va dorim si refacere rapida.
Matei a clasificat animalele in doua categorii ca sa nu se mai streseze cu atatea animale: patrupedele mici sunt ham si patrupedele mari sunt cacu a se intelege calu Se uita pe carticele lui si vede animalele stie cum fac fiecare in parte dar le zice cacu. daca il intreb cum face vaca stie ca face muu. o vede in poze zice muu si apoi ii spune cacu. cred ca asa ii este lui mai simplu.
Anei ii palce mult sa se uite pe carticele si sa intrebe ce e fiecare poza ata cei ii spun trece la urmatoarea pagina. Ii place sa repete tot ce ii zic si sa invete. Matei nu repete nimic nu spune nimic dar daca o intreb pe ana si nu pe el atunci raspunde el. E clar ca invata si el odata cu ana desi lasa impresia ca nimic nu il intereseaza. Sunt atat de diferici piticii mei.
E clar ca sunt amandoi inteligenti dar o arata diferit si uite asa se mai trezeste minunata soacra sa traga ea concluzia ca unul e mai destept si unul nu si asa ma dispera ca dupa ce ca ii vede din an in paste si nu e o exagerare si atunci nu sta mai mul de o ora se vede in masura sa traga concluzii cu privire la inteligenta fiecaruia.
Asta asa apropo de ce zicea Inutsa si despre comparatul copiilor care este total irelevant.
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
Giova spune:
fetele care aveti cont pe FB, a creat Elena un grup al zmeuricilor. asa ca dati de stire sa va poata adauga in el.
Motana intra matale pe FB, sau fa un cont si te vei vedea.
Elena ce sa zic de soacra ta....
Matei a observat o diferenta: animale mari si animale mic...asa ca tot ce e mic asociaza cu catelul, mare cu calul.
si Edi stie cum fac cateva animale. am observat ca le retine foarte repede, daca le aude. urgent a invatat cum face calul, vaca, catelul, rata. cu restul ma tot chinui, dar daca nu le aude el....nu le retine.
Flosideea ma bucur ca ai intrat. bafta cu inscrierea lui Denis la cresa. pupam micul smecher. auzi la el...face pe olita, dar cu pampersul la fundulet...si vrea tzitzi cand te vede la comp. stie el ce stie.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
flosideea spune:
eu pe FB sunt BATU ANDREEA.
Elena,ai si tu o soacra....vai vai vai....
Giova,daca ma vede la pc vine repede sa suga pt ca stie ca in felul asta intrerup orice(trebuie sa ne jucam cand suge).cu olita,da....eu ma bucur ca macar face legatura si a invatat pt ce foloseste.
dimineata mi`l aduce sora mea pe nepotel cat o lasa pe fetita la gradi-e la 2 min de mine- si sa vezi ce se bat pe olita,sunt asa comici....unul sa stea cu picioarele in ea,altul sa se aseze pe ea sau sa puna nu stiu ce jucarie...e jucaria lor preferata.musai sa mai cumpar una,cu toate ca nu stiu daca rezolv problema.
am vazut niste pozici superbe cu Andreuta,Eva superba ca de obicei,sara a crescut mare mare,saracuta,cu bubitele alea-sa stii ca eu i`as da un antitermic doar in caz de nevoie si o solutie mentolata pt bubite,nu i`as da ce i s`a prescris prin TELEFON ,iar baietii GIOVEI scumpi ca`ntotdeauna,mai sunt si dansatori pe deasupra....superbe pozici,superbe modele,acum am citit ca tre` sa iau si mailul comun la puricat,dar m`a sunat sor`mea ca vine incoace cu piticu si sa apuc sa strang putin pe aici dezastrul de azi dimineata,pana acum nu m`a slabit Denis deloc....noroc ca doarme.va pup....revin