Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,zmeuricii vostri mananca singuri?Ma refer aici la folosirea lingurii/linguritei,nu la servitul mancarii cu manuta,cu furculia.....Balazs nu prea se descurca,adevarul e ca nici eu nu l-am incurajat ffff. mult.....A,si un alt obicei prost,nu vrea sa manance la masa....adica serveste cateva bucati/linguri,si hoppa jos,ca are treaba....La inceput ma gandeam ca e doar o faza,dar de mai bine de-o luina asa procedeazaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dragelor!
Haideti la o.
Am emotii pe ziua de azi, asa ca va rog sa-mi tineti pumnii pe ora 16.

Ieri am fost la laborator, e minunat sa vezi cum apare imaginea pe hartie. Acum in era masinariilor, pozele se fac computerizat, dar totusi, farmecul lor facute manual e aparte.

Pe urma cu piticii in parc, si pe acasa.

Imediat ma pregatesc sa plec cu Edi sa scot poza pt. examen si sper sa mai ajung sa si citesc ceva pt. el.

Adriana super ca ai gasit chestii bune la targ. macar la voi se fac o groaza de expo si targuri, in Timisoara nimic.
Pooh, Edi papa si cu linguritza si cu furculitza. el singur cere si vrea. de multe ori papam cu 2 linguri, eu ii bag cu una, el cu alta. si noi am avut faze cand nu statea cumintel la masa, dar de obicei, cand stam toti, nu misca unul in front. Mai pleaca Marco si atunci se ia dupa el, dar ii punem rapid la masa.
Andreea of...sper sa scape repede laura, acum ca e si pe antibiotic.
Lucia si Edi ca si pupa...serveste fara varza sarmalele, ca si Marco de altfel.
Corinna of...of...nu-i mai baga in seama. Nu prea stiu ce vorbesc socrii tai.
Siacob! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

fug la Edi ca sta ca un rege sus pe masa.

si o sapt. minunata sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buna dimineata si de la noi!

Giova baftoi azi!

Va citesc si eu, dar asa, mai pe verticala cand nu e Iarina prin zona.

Vad ca Anemona si Noce au migrat spre tari mai calde (si la propriu si la figurat): fetelor, acomodare rapida si detalii sa prindem si noi curaj sa fugim .

Pooh felicitari!!!

Lucialu vreti Grecia? Noi ne gandim sa mergem la mijloc de iunie (are idee cineva cat e de calda apa in perioada resperctiva?) si un prieten ne-a recomandat asta : http://www.halkidiki.com/vourvourou/fava.htm (ei merg acolo de 4 ani si cica e frumos).

Noi suntem bine, am dat o fuguta pana in Ungaria la cumparaturi si am vazut la h&m haine cu preturi in lei !!! Bine intre timp s-a deschis la Bucuresti ... dar io inca mai astept la Cluj sau undeva mai aproape.

Am fost si la tara o saptamana la aeriseala iar amu asteptam vreme buna sa stam mai mult pe afara, ca pe Iari daca iesim afara nu o mai pot baga in casa.

In rest, vorbim muuuuult si face "singula" tot (spre disperarea parintilor).

Vrem poze de la intalneala zmeureilor de Bucuresti!

Sa aveti o saptamana calda si senina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

eu azi am nevoi de 3 cafele, nu stiu ce-a avut Anastasia azi noapte dar n-am dormit deloc , s-a culcat la 10.30 apoi la 1,30 s-a trezit in plansete, am luat-o cu mine in pat , nimic , a cerut lapte a baut juma de bibe, a vrut la parter, ne-am dus, apoi a vrut iar sus, baby tv...a adormit 10 min iar s-a trezit si s-a uitat la tv pana la 3,30 cand a adormit apoi s-a trezit pe la 6 si ceva a baut iar juma de bibe cu lapte aaa in timp ce-i faceam bibe a adormit cu capul pe masa, era si ea rupta de oboseala, iar a adormit pan ala 8, acum e intr-o forma de zile mari parca a dormi 15 ore...iar eu terminata, mai trebuie sa fac si mancare

giova multe chestii ce am gasit eu ieri la targ se pot comanda si pe net, daca va intereseaza va dau ceva site-uri
eu vreau sa comand un germinator ca ieri nu mai aveau si un aparat pt feliat legume, care face si spaghete din legume

pup fug la mancare

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

saluti!
Eu mi-am inceput ziua cu niste ameteli cumplite, se invartea patul cu mine de parca eram intr-o tiribomba. Asa ca am purces la un suc de fructe, cu sflecla rosie la baza.
Pooh, asa face si a mea. Eu am incurajat-o sa pape singurica, dar merge greu, insa am incercat sa nu-i tai avantul de a manca singurica. Si ea se plimba cand mananca, scaunelul ei este pe post de decor, nu imi convine, dar si asa ciugule, dc nu las nu mai mananca nik.
Giova, spor la invatat!
Tanimi, multam fain! Da, grecii ma bantuie sa-i vad anul asta. Vreau ape transparente si prietenoase cu copiii, stanci albe si mancare mediteraniana. Si Iari vorbeste?
Adriana, papa mandra ta ca in povesti, dar cu somnul face armata cu tine, uof!
Corina, am uitat de faza cu socrul tau. Da-l in branza, incearca sa privesti mai detasat ce spune, imagineaza-ti ca macane sau ceva de genul si mai trozneste-l verbal din cand in cand, face bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Lucialu, pe moment am impresia ca nu-l bag in seama, dar imi aduc aminte dupa si fac urat . Oricum isi alege momentele astea cand nu pot sa comentez nici eu, asta a fost la ziua lui, cu rudele lui de fata. Iti dai seama cum m-am simtit.
Ultima data cand m-au scos din sarite a fost dupa ce a cazut Maria. A avut mititica o perioada cand nu mai accepta decat pe mine, pe ta-su si pe buni (mama mea). Si a venit clanul (socrii si cumnata) la ora 13.00 cand Maria manaca si se culca, era si cu patru premolari in eruptie si traumatizata dupa dudul la spital si a inceput sa urle cand i-a vazut si le-a zis sa plece. Ei s-au incruntat foarte rau, socrul a inceput sa faca ancheta sociala, ca la parintii mei nu plange si ca nici el nu a avut nicio legatuta cu cazatura si ca nu are de ce sa planga la el, soacra-mea ca s-o ducem la popa sa-i citeasca. Le-am zis sa stea mai la distanta sa se linisteasca si s-au suparat si au plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Giova, baaaaafta! Scoatem agitatele odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Corina, de schimbat nu ii vei schimba: atata pot, atata fac. Tu trebuie sa iti schimbi felul de a-i privi, mai relaxat. Nici nu stii cat de cunoscut imi este ce spui tu, cu faza de dupa, cu faptul ca isi pun mintea cu un copil atat de mic, cu momentele "nepotrivite" pt replica. Ei bine, eu nu mai tin cont decat de fata mea: ea sa fie bine, in rest la naiba cu toti! Si dc si-o cer in momentele alea, asta e, mai nasol pt ei! Servestele-o cu zambetul pe buze. Duci un razboi al nervilor o perioada, dar dupa aia categoric vor da inapoi, important e sa nu cedezi. Eu m-am schimbat mult de cand sunt mamica, sunt tare rea, dar nici nu ma apasa, chiar le am suficient pe ale mele, fata ma solicita mult, nu am dispozitie sa inghit prostiile unora si altora, n-au decat sa se uite la mine ca la una de la targul de ciudatenii, mi-e perfect egal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Giova baftaaaaaaaa!!!!!

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,tinem pumnii!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput