Zmeurici de iulie-august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tanimi spune:
Corina lasa-i incolo (stiu ca e greu uneori sa te prefaci surda si sa iti inghiti cuvintele)! Vreau si eu sa o vad pe Maria cea isteata!
anemona27 spune:
Buna
Pooh al meu copil mananca singur de la o vreme,nu mai vrea de la mine,sa vezi cum arata dupa ce mananca ciorba...dr perseverand a inceput sa nu mai piarda din lingura.Aseara a mancat un pahar de iaurt si o singura lingurita i-a scapat pe el.De mancat mananca numai in scaun,foarte rar ii dau ceva in mana,poate fructe.
Giova o sa tinem pumnii.
Tanimi de cateva zile e cald doar la figurat aici,ca a scazut la 10 grade temperatura,si ploua destul de des,abea astept sa treaca.
Corina,dar sotul tau nu ia atitudine,al meu imediat ii taie elanul soacramii.
inutsa spune:
Vreau si eu sa vaz pozele de la intalneala. Dati-mi PM pls!
La sora a fost suuuuper. Dra mea asa s-a mai jucat cu vara'sa
, chit ca nepoata e deja in clasa 2. Am plecat in oras si ii zic "Bia, mami pleaca in oras" la care ea "Pa-pa-pa!"
. Nu a avut un stres cu vara'sa, tot timpul era pe langa ea, au si dormit impreuna.
Cu hainele de iarna lasate la tara am cam dat-o in bara, caci a doua zi dupa ce am ajuns la sor'mea s-a lasat un frigggg. Pt fata am avut o geaca groasa dar pt mine-pauza. Eram in bluza subtire, geaca de piele, blugi si pantofi. Am tras un frig pana am ajuns ieri din nou la tara si mi-am luat strampi si un pulover, brrrr. Cat am la tara dra a avut prilej sa fugareasca cateii si pisica, nu o mai puteam opri. De sapt asta o sa incepem iar sa mergem in week-end acolo, doar cald sa fie! Aer curat, curte mare, gradina, ditai casoiul...
noce sper ca ati ajuns cu bine!
corina mai , ce socri de cosmar ai! Eu ma plang degeaba de a mea, caci ai tai sunt over the top!
Pupam Mariuta sa ii iasa mai repede dintisorii capriciosi
giova cum a fost la examen?
flosi multam de reteta! Sper sa o si fac in curand. Poze cu noi... nush cand apuc sa pun. Sper in curand
pooh felicitari!!!!!!!!!! Pfii, ai scapat de-un stres,gata.
Bia mananca singuria de cateva luni bune, initial cu lingurita, acum si cu furculita. Dar tot scapa mancare din lingurita,ori isi ia prea mult si cade surplusul, ori intoarce ea lingurita, asa for fun. O sa invete si Balasz sa pape singur, la gradi cu siguranta nu o sa vii tu sa il hranesti de
si
13+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianafedorca/adrianafedorca.jpg)
adrianafedorca spune:
tanimi in iunie in grecia este foarte bine apa e calda vremea e super, in iulie si august nu s epoate sta afara decat dimineata sau seara in rest este foaret cald, noi am fost anul trecut in sept l ainceput si a fost super, apa era ceai, vourvouru este un colt din rai, am vizitat anul trecut tot bratul sithonia si m-am indragostit de grecia
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Si eu tot Grecia as alege daca as putea sa locuiesc, pe malul marii acolo..e bestiala..tavernel si livezile de maslini, apa albastra..superb....
Noi suntem bine, Eva un pic racita in continuare, i-am dat 3 zile de oscilo si acum am ramas doar pe picaturi si apa de mare pentru nas.
Evei i-a aparut pe brat spre umar acum 3 zile o bubita mica care sa transformat intr-un cos, ieri era pe trecute , astazi pac a aparut tot asa o pata rosie care cred ca va evolua inspre cos pe obraz, ba parca apare una si pe cealata manuta..asa ca m-am cam speriat si am facut o programare la medlife la dna dr Marcu.am mai fost de vreo 3 ori la dansa pentru evaluari si altele..pediatra mea ne vede maine.
A consultato si nu e nimic, pare o alergie ca Eva e oricum cu "teren" alergic, a vazut si raceala...ne-a dat niste indicatii si un unguent..in schimb a laudat-o mult, ca e super bine dezvoltata psihomotor, are aproape 11 kg si 85 cm.
Eva a fost mai mult decat cooperanta, a ras, zambit, vorbit, deschis gura, gatul, ochii, a stat cuminte la control..totul de nota 10.
Noi am primit felicitari .
Acum sa vad cum evolueza bubita de pe obraz.
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Giova spune:
cu asa sustinatoare nici nu se putea sa nu fie ok la examen.
M-am stresat degeaba, in 10 minute am terminat, intrebari usoare, cred ca departajarea se face la proba pozei...doar nu putem lua toti examenul cu note maxime.
Rezultatele de abia miercuri. Dupa examen am iesit cu colegii, acum acasa cu copiii, nu srtiu pe ce sa pun mana. cred ca ma bag rapid la calcat si la pus haine pt. bagaje.
revin mai tarziu.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Corinna1982 spune:
Lucialu cartea recomandata de tine m-a ajutat in sensul in care am realizat ca nu eu sunt nebuna si am invatat sa accept realist situatia. Dar nu pot sa fac nimic fara sustinerea sotului, care ma sustine doar cand fac eu urat, dar la modu' zice ca mine si face ca el, si nu ma incalzeste cu nimic.
Anemona, pai daca facea si sotul meu ca al tau, ma durea in papuci, nu ma mai deranja nimic. El se face ca nu aude.
Giova, intotdeauna e mai usor decat ne asteptam. Acu' ca te-ai linistit, poti sa te odihnesti si sa te gandesti la vacanta !
Inesa, da imi amintesc ce ziceai de soacra ta, dar ai mei sunt egoisti si cred ca nu gresesc daca spun ca sunt rai, vor tot timpul sa demonstreze ca ce facem noi este gresit. Ei, ar fi multe de povestit, dar incerc sa nu-mi mai aduc aminte. Nu pot sa neg ca ne-au si ajutat, dar ma lipsesc de ajutor, numai sa fiu linistita.
Tanimi, filmuletul l-am postat pe facebook, e mare si nu il pot incarca in alta parte. Este pe contul comun un filmulet mai mic de 1 martie.
Giova spune:
da Corinna ma pot gandi la vacanta, la intalnirea cu mica si frumoasa finuta. Insa imi va fi dor de copii. e prima data cand Marco sta atatea zile fara noi si mi-e sa nu planga dupa noi....edi e invatat, insa pt. Marco am mari emotii.
Grecia mie nu mi-a prea placut....adica nu corespund stelele, nu e luxul ca in Antalya. Insa apa e bestiala, restul nu m-a incantat. am fost in Creta, am vizitat Santorino, acolo chiar as locui si inca cateva sate de langa....acolo e frumos, in rest....
Noce da un semn!!!!
Blancacat a fost cursul foto la voi?
super ca e ok Eva, nici nu s eputea altfel.
Inutsa super ca s-a comportat exemplar Bia la matusa si la tzara. a schimbat decorul si daca a mai avut si companie mai mare....
Adriana am vazut ceva germeni si la Real...dar nu stiu daca as putea manca asa ceva. Oricum, tu esti vegana convinsa....eu nu as putea. Ligia Pop a facut ceva mancarica acolo?
tanimi bine ai revenit doamna! am vazut si eu cand am fost la Szeged la H&M preturi in lei. oricum, ma bucur ca s-a deschis si acolo magazin, sunt haine misto, la preturi bune.
Lucia cum esti?
am terminat de calcat si pus pt. bagaj hainele copiilor. mai trebuie sa le rezolv pe ale noastre si am terminat.
Oricum, tare linistita sunt acum.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
noce spune:
Salutare, mamici!
Am ajuns si noi cu bine, suntem la hotel acum.
In noaptea in care am ajuns, am aflat ca rezervarea noastra de pe booking se evaporase, a trebuit sa cautam altul, iar in oras tocmai a inceput un festival de film si e plin. Am gasit totusi un hotel frumos.
Acum suntem furati de peisaj, azi am ajuns si pe plaja intre doua vizionari de ap, cat sa se joace copilul in nisip.
Asta micu' zice deja ola si guapo (raspunde la oameni pe strada) si a invatat restaurantul turco-indian din zona si se duce sa ceara orez (cu pronuntia lui, greu de redat).
Giova, felicitari si bafta mai departe!
Blanca, sanatate Ebei!
Am aflat si eu acum ca noce se scrie noche, ca deh, eu cand mi-am facut contul aveam in cap fiesta de la noche.
Happy-mami