Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Baietii mei au iesit afara ca sa pot sa citesc ceva...si eu pe net.
Mancarica am facut-o aseara, Lucia eu am varza calita pt. noi cu carnita. Copiii au pilaf cu piept de curcan, ciorba. Ei nu se omoara dupa varza, asa ca si la sarmale trebuie sa o scot afara.

Blanca mi-au sarit in ochi ca erau prea albe...acum tu ai intrat mult prea mult in amanunt cu explicatiile...cursul meu a fost mai sumar decat al tau. chiar cat te-a costat pe tine?
Pogos super ca a fost ok la padure si copiii s-au simtit bine.
Flosideea si la noi a plouat aseara si azi noapte cred. acum e noroi, dar sunt peste 10 grade. asa ca au putut iesi putin copiii afara.
Pooh felicitari inca odata si aici! ai tinut secret data examenului. eu credeam ca e mai incolo, catre vara...si tu....intri sambata pe FB si zici ca ai luat licenta! bravo doamna!!!

va pe toate si o duminica frumoasa sa aveti. ma bag la citit.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Lucialu, da am vazut si eu ultimul episod aparut din GA. Si eu sper sa nu mai moara nimeni, ar fi mai urat sa moara Callie ca e gravi. Am inteles ca urmatoarul episod o sa fie mai special, cu cantec...
Am incercat sa vad si Dr House, dar nu m-a prins asa. Am vazut vreo 7 epi intr-o luna, deci nu e addictive pt mine. Imi place personajul principal si parerile lui despre viata sunt interesante, dar e plictisitor formatul serialului.
Intra si tu pe FB, fa cont repede ca nu cere asa multe info, si daca nu iti place il stergi. Poti sa setezi sa nu vada decat prietenii tai informatiile despre tine, iar prietenii ii alegi tu. Si poti oricand sa modifici datele tale.
Apropo de FB, vreau sa vad filmul 'The social network'. Am inteles ca cine il vede isi sterge contul de pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Corinna m-a lasat masca maria ta. pai ai o fetitza super. te poti intelege de minune cu ea.
asa am auzit si eu de filmul cu FB-ul. sunt curioasa daca imi voi sterge contul dupa ce-l vad. cine stie cand l-oi vedea.
deci dr. Hoause nu te-a prins asa....musai sa vad si eu macar un episod din GA, ca nu stiu cu ce se mananca.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Corina, de-abia ma tin aici sa scriu, pe mess intru din an in paste. ma uit direct la film sa nici nu imi treaca prin cap sa-mi fac cont Nici poze cu fata nu am mai apucat sa incarc sa o mai vedeti si voi.Asa am inteles si eu cu serialul, ca vine ceva cantator. Dr. H este fix savuros pt personaj, insa nu e despre relatii, nu-i asa uman.
Giova, pupa papa sarmele fara varza. Am mancat ca spartii, pupa in special supa, acum ne pregatim deUnde ai vazut-o pe Maria Corinei? Mie mi-o fo pofta de sarme, dar nici cu ce ai facut tu nu mi-e rusineDc te bagi la GA sa-i lasi sotului lista cu ce sa faca prin casa, treaba, si sa-i lasi vorba sa aiba grija de copii
Mai nou domnita mea cand sta la piept, strange cu manuta de alalalt liber ca sa vada cum tzasneste laptele, ma stropeste de numa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna ziua la toata tufa! Noi suntem mai bine , cu putina raceala inca si cu antibiotic , insa mult mai bine . Acum doarme si pot sa mai iau si eu o pauza , caci zi si noapte e cu mami , mai , nu ma lasa nici sa respir , dar mor de drag cand ma striga mami si trec peste tot!
Giova multumim mult , sper sa treaca gripa asta cat mai repede!
Punem si noi cateva pozici recente
http://family.webshots.com/album/579965813pcvZcu
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Corina, de-abia ma tin aici sa scriu, pe mess intru din an in paste. ma uit direct la film sa nici nu imi treaca prin cap sa-mi fac cont Nici poze cu fata nu am mai apucat sa incarc sa o mai vedeti si voi.Asa am inteles si eu cu serialul, ca vine ceva cantator. Dr. H este fix savuros pt personaj, insa nu e despre relatii, nu-i asa uman.
Giova, pupa papa sarmele fara varza. Am mancat ca spartii, pupa in special supa, acum ne pregatim deUnde ai vazut-o pe Maria Corinei?

E pe FB. E prea mare filmarea sa o pun in alta parte. Si acolo am stat vreo 2 ore sa se incarce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Corinna m-a lasat masca maria ta. pai ai o fetitza super. te poti intelege de minune cu ea.
asa am auzit si eu de filmul cu FB-ul. sunt curioasa daca imi voi sterge contul dupa ce-l vad. cine stie cand l-oi vedea.
deci dr. Hoause nu te-a prins asa....musai sa vad si eu macar un episod din GA, ca nu stiu cu ce se mananca.

Giova, multam. Da, cu ea ma inteleg, cu astia mari pe langa ea nu ma inteleg. Iti dai seama ca bunicul ei a zis ca nu e bine ca stie asa multe? Si e singura nepoata si cred ca asa va si ramane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare

eu azi am fost la targul raw vegan de la rin grand hotel, sunt tare happy ca mi-am luat tot felul de bunatati, am cheltuit vreo 300 lei pe seminte, pudre si alte minuni, mi-am luat in sf spirulina pudra organica, pudra, asa ca de maine tot familionul face cura de spirulina, am mai luat si unt de cacao, unt de cocos, seminte pt germinat, am gasit si quinoa, maine fac un fel de pilaf cu ea sa vad ce-o iesi, am gasit si rosii uscate care sunt delicioase, abia astept sa fac sos pt spaghete ...

lucia am gasit o garmada de pensiuni in thassos, aici
http://www.go-thassos.gr/thassos-online-directory/thassos-accommodations/studios, am cautat in statiunea skala potamia pt ca acolo a fost 1 prietena anul trecut si mi-a garantat ca e super, plaja cu nisip fin si intrarea in apa lina asa ca la mamaia, am gasit 2 pensiuni esperides apartaments, unde am primit o oferta buna 35 e studio de 4 pers, in iunie, si am mai gasit la rainbow cu 40 e /camera, atsa m-ar fi tentat mai mult ca are un loc de joaca super pt copii doar ca e departe de plaja si eu vreau neaparat pe plaja, deci cred ca raman la primul
daca vrei grecia , cu masina, mai poti merge si-n halkidiki pe bratul shitonia e de vis, noi am fost anul trecut si ne-am indragostit de grecia, chiar ii spuneam sotului sa vindem tot si sa ne mutam in grecia, luam o pensiune micuta vara o inchiriem si iarna stam

noce ati ajuns cu bine? asteptam un semn

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Andreea, sanatate! nasol ca sunteti pe antibiotice...mai, ti-am vazut Lauritace gazuca dulce ai tu acoloooosi a ta vorbeste, cred ca noi suntem cele mai puturoase Corina, am inteles. Sa va fie rusine ca tot fluturati pe la nasul oamenilor netehnologizati FB-le astea cu zmeurelele tufei
Adriana, sa va fie de bine cumparaturile si sa va bucurati, papati sanatosi din ele! Cred ca pt tine a fost ca o excursie la Disneyland, Rawpapaland Merci mult de info!
nu mai poc sa scriu ca isi tot strecoara o manuta un picor tero mica a mea. noi am fi afara, i-am luat 2 baloane si nu ne-am intins cu statul ca era ft rece, ne=a fraiewrit soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Urasc ziua de luni,de parca eu ar trebui sa plec la serviciSi e o vreme de kakao la noi,picura,e frig,vant,urat....brrrrrrrrr Adriana,am vazut la stiri un reportaj despre targul raw,chiar ma gandeam la tinePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput