MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Buna,

Brandusika, sa stii ca asa stiam si eu de ficatei ca nu sunt permisi, dar am gasit pe site-ul oficial cum ca, de fapt, sunt. Plus ca am gasit o gramada de retete cu ficatei de pui in cartea monti de faza 1. Sa stii ca am observat pe pielea mea ca functioneaza dieta si cu ficatei. Plus ca-mi plac facuti in toate felurile si chipurile . Multumesc pentru atentionare.

Si referitor la cantitatea de mancare dintr-o zi, sa stii ca mie-mi ajunge. Cand nu tin dieta, nu mananc cu mult mai mult cantitativ, ci doar tampenii. Deci la mine problema tine de calitate, mai degraba decat de cantitate.

Astazi am mancat niste wasa (alta firma) de 21% fibre cu magiun fara zahar. La pranz voi manca 2 pulpite superioare fara piele la gratar cu o salata verde cu de toate si pe seara voi manca mancarica de quinoa.

Va pup si-o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

blueiris sa stii ca si io mananc ficatei......doar prima oara cand am tinut nu am mancat da dupa...si mie imi plac...asa ca poti cu insistenta sa imparti si cu noi retetele alea

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Subscriu la ficatei! si eu am mancat anul trecut foarte des, gatiti in toate felurile, chiar si fripti. si mi-am atins targetul in 6 luni, deci consider ca nu impiedica slabirea in niciun fel. si contin si mult fier. totusi, e bine sa nu se abuzeze de ei, fiindca ridica nivelul acidului uric, ceea ce e foarte periculos.

Saptamana asta am mancat vinete umplute, in fiecare zi la pranz. foaaarte bune. am folosit orez integral, ca n-m quinoa.

Ma gandesc sa fac in weekend un stroganoff de vita. ce parere aveti de el, cat de monti vi se pare? contine ciuperci, smantana, vin...hmmm, nu prea e chiar foarte conform, nu? oare ce as putea sa-i fac sa fie mai conform?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

ninha in primu rand trebe sa vb romaneste..ce e aia stroganoff??(daca are ce ai spus tu..si doar atat de ce sa nu fie conform??? ca doar nu bei vinu din cratita ..si chiar daca ar fi asa un pahar de vin natural e sanatate curata indiferent de ce spune nea monti (mie nu-mi place ca as bea)..care de altfel aproba vinu dar nu bauturile aperitive care is ff dulci si deci au zahar)

puisoaro ce faci?cum e creata?sper ca nu are nimic serios mititica

dorsilia ne-ai parasit de tot?

maya bag de seama ca taci tu taci si le faci...nu vrei sa mai scrii pe aci ca sa nu-mi dezvalui vreun secret care te ajuta sa castigi pariul bag de seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hello girls!

S-a dovedit pana la urma ca Stefi are doar o infectie cu streptococ care a cauzat adenomegalia, dar cei doi dr cu care am vorit nu au avut nici o explicatie de ce nu a facut febra(desi analizele aratau dezastruos). Mai rau e ca m-am procopsit si eu cu o raceala zdravana cu febra, frison, dureri de gat, ce mai tot tacamul. Asa ca in ultimele zile am mancat supa, compot, bomboane de gat cu zahar

Ninha, pai in afara de vin e conform nu? Si apoi si vinul daca il fierbi dispare alcoolul... Vinete umplute cu ce?

Maya, sa stii ca pana la urma si eu am aruncat pasta . Am mancat de doua ori din ea, restul casei a zis pas si a ajuns la gunoi. Trebuie sa gasesc o modalitate sa mancam mai multe sardine care cica sunt foarte bogate in omega 6, dar nu stiu cum. Dupa conserve nu ma omor...

Blueiris, cum e mancarica de quinoa?

Andanii, chiar ti-ai luat jucariile si-ai plecat?

Vali, hai la povesti

Julie, La Multi Ani si sanatate piticei . Si felicitari pt minus

Va pup si mai vin

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

salutare!

va multumesc pt urari!!!

vin si cu o veste: am inceput serviciul!!! azi a fost prima zi dar am 2 zile la dispozitie sa-mi revin

ieri am facut niste snitele cu faina de naut.... delicioase!!!!
mi-e pofta de un peste bun (a se intelege somon) sau de o salata cu creveti dar maine vor fi 20 grade, asa ca prevad ca vom sta mult pe afara si nu vom avea prea mult timp de gatit, dar duminica...

va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata, dragutzelor!

Puishorule, imi pare rau ptr bebe cu streptococul lui. Cum se simte?
Am facut si eu pasta aia de sardine cu branza si am patit la fel. cred ca s-a intamplat din cauza ca am facut prea multa. trebuie facuta strict cat se mananca intr-o zi.
Vinetele sunt umplute ca si ardeii, cu carne si orez integral. cine are quinoa poate sa-l inlocuiasca. sunt foarte bune.

Brindu, stroganofful e un sos din ceapa, ardei, ciuperci, vin si smantana, in care se pune carne de pui sau vita, putin prajita, si se mai fierbe un pic. se condimenteaza cu chilly, sos worchestershire si mustar. Ziceam ca nu-i chiar conform din cauza mustarului, si mai ales din cauza ciupercilor, ca parca stiam de la monti ca prin gatire li se ridica IG-ul foarte mult, si cum sosul contine destul de multa smantana...

Oricum, pana la urma l-am facut asa cum era si a iesit foaaaarte bun. si l-am facut cu pui, ca se face mai repede.
si am mai facut o ciorbitza de fasole uscata, in care am pus si niste sfecla rosie si destul de multe rosii decojite. si asta e foarte buna, dar nu le pot manca impreuna, din pacate . asa ca mananc una la pranz si una seara.

Iar in dimineata asta o sa mananc ou fiert cu slata de ridichi negre.
Cam atat...

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

ninha mersi de explicatie....

io nu stiam asta cu ciupercile si crescutu Ig-ului adik mereu am asociat crescutu ig-ului cu ceva care e dulce ,cum e morcovu cand il fierbi parca devine mai dulce. esti sigura ca le creste ig-ul? ?adik cum se asteapta sa fie macate?crude??

cat despre mustar e musai de pus?adik nu poate fi inlocuit cu alte mirodenii?nici nu am intrebat vreodata boabele de mustar nu cred ca au ig-ul mare ca si mustaru dijon e permis si tot din boabe se face

Mergi la inceput

io azi am in plan sa-mi fac o supa de fel de fel de boabe...asa am gasit punga cu mix de mai multe:mazare, linte de 2 culori, neste fasole marunta rosie cu bob mic, naut si boabe de grau...sa vedem ce-o iesi

ieri am luat si eu stevia..intradevar e dulce...mi se pare mai duce si decat mierea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Julie, e un pas mare intoarcerea la munca. Cel putin pt mine nu a fost usor mai ales ca era un loc nou, pitica incepea gradinita...Dar ne-am adaptat programul din mers

Ninha, multumesc de intrebare e bine. Le-am spus si la gradi si acum vor face toti copii exudat sa nu o tratez pe degeaba 10 zile. Musai sa incerc si eu vinetele dar ma enerveaza ca sunt asa scumpe . Stiti deja ce va fi bebelusul?

Brandu, sa ne spui cum a iesit supa. Mustarul e ok, dar zaharul din majoritatea sortimentelor il face nemonti. Cat a costat stevia?

Somleac, esti bine? Cat mai e pana face printesa cunostinta cu lumea?

Fara sa ma blamati sper, va arat o reteta de tarta cu mere care merge nemaipomenit la cina cu o cana de lapte mai ales pt copii: http://adamache-laura.blogspot.com/2008/03/tarta-alpina-de-mere.html.Eu am facut-o cu faina integrala si sirop de agave. Daca bagam si tarate era monti, dar nu cred ca mai placea familiei.

Meniu azi:
MD: salata cu ruccole, rosii cherry, ridichi, ceapa verde, ou fiert si cascaval
P: supa, piept de curcan cu iaurt si parmezan si garnitura de pastarnac cu cimbru caramelizat
C: sper ca doar fructe

O duminica frumoasa sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput