MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

MAYA mie nu mi se pare greu, pentru ca ambele diete au cam aceleasi principii alimentare. Zilele de amidonuri si vitamine sunt mai restrictive, din punctul meu de vedere, ca aici nu prea am idei.

Pare o dieta un pic monotona, dar pentru mine care nu prea le am cu diversificarea si gatitul, e ok.
Oricum, sunt foarte castigata, ca nu mai mananc prostii gen mezeluri, pentru ca la micul dejun mananc doar fructe...si asa vreau sa fac deacum inainte.

Azi sunt la ziua de proteine:
- dimineata: jumatate de pomelo, 3 kiwi, cafea
- pranz: ostropel de pui, salata cu ardei, rosii, castraveti, supa de legume, cafea deco
- ceai verde
- seara: putin ostropel de pui, salata, ceai.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, am citit si eu, despre dieta Rina.

Bravo, tie ca poti sa mananci dimnreata numai fructe.
Am incercat si eu, dar 4 zile mi-au ajuns.

Meniu azi:
dimineata: 1 felie jumate paine prajita + gem capsuni conform + cafea;
gustare: ananas
pranz: friptura de vita la tava + conopida, brocoli la aburi;
1 patratel cioco neagra;
gustare: iaurt 0%
cina: peste cu salata verde

O sa incerc si eu zile de .vitamine. adica mancat si la pranz si seara salata cat mai multa.
Sa vedem ce iese.

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

CRISTINA adevarul este ca in primele zile behaiam de foame dimineata doar cu fructe, noroc cu fiu-meu, care ma tine in priza... si acum, dupa prima portie de fructe, uit de foame...imi amintesc deabia la pranz de mancare.
Dar intre portiile de fructe mai iau cate o gura de cafea, poate si asta ma face sa mai uit de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Neata montigirls!!!

Mey mey mey ...va las o zi nesupravegheate si se duce doru vostru de vorba? pai e posibil ashea ceva?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Buna fatelor.

Eu astazi am mancat 2 oua fierte dimineata, la pranz ficatei de pui la grill cu ciuperci (tot la grill) si cred ca pe seara imi fac o salata verde.

Va doresc o zi fara pofte nepermise.

Mergi la inceput

blueiris nu ai ameteli?e ff putin ce ai mancat ai grija..si astenie si mancat putin sa nu faci vreo boacana

Ps: in faza 1 monti nu recomanda ficatei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

buna!

eu nu am putut sa va scriu zilele astea pt ca am avut fata bolnavioara, cu febra, tuse si muulte mucozitati e mai bine, dar nu suficient de bine cat sa mearga la gradinita si tare rau mi-a parut, mai ales ca azi a implinit 2 ani si speram sa o aniversam frumos, cu tort si multi copii

nu are sens sa va vb despre abateri, pt ca sambata am avut petrecerea aniversara , dar ma laud ca luna aceasta, cu toate torturile si prajiturelele de la ziua mea si ale fetitei, am reusit sa scad, totusi, nu sa pun. putin, adevarat, dar e totusi un minus: -200g, adica am acum 73kg si AMR 4

am facut si noi zilele astea humus in casa si a iesit excelent mult mai bun decat cel din comert; am descoperit si wasa din magazin, si mi-am amintit ca tu,brindusik mi-ai dat reteta; din pacate n-am notat-o la vremea aceea, asa ca... te rog sa mi-o dai din nou

o seara minunata!!!!

Mergi la inceput

JULIE La multi ani fetitei tale si multa, multa sanatate!

Si Albert e un pic racit, tot asa, cu multe mucozitati, de nici nu poate sa respire cum trebuie

Mergi la inceput

julie eu ti-am dat "reteta" de unde sa cumperi
personal imi faceam paine de tarate(care e moale nu ca wasa cumparata)...aici nu mai fac ca am gasit exact painea de o faceam eu de cumparat si e si feliata.

reteta e asa:
-50% tarate,
-50% integrala
-sare; drojdie(2plicuri ca puneam uscata la 2 cani tarate si 2 cani integrala)
** poti sa-i scazi ig-ul sa pui in partea de 50%integrala jumi juma faina de soia sau de naut care au indicele mai mic ca integrala..nu-ti sugerez sa inlocuiesti toata integrala cu soia sau naut..daca nu-ti plac astea doua nici nu incerca

daca framanti coca tu..coca nu trebuie sa fie tare ci sa fie asa lipicioasa adik moale..lasi 30 de minute dupa o mai framanti putin si o pui in tava unde o mai lasi inca vreo 30-40 de minute la dospit...pana se face cat tava(procedeul asta e ff important ca daca nu e dospita cum trebuie nu se coace cum trebuie..si e si asa cu tarate)...mno dupa o bagi la cuptor si o lasi pana vezi ca marginile devin maronii inchis...asta inseamna ca e coapta dedesubt

personal prefer painea asta facuta in casa decat wasa cea tare.dupa 3 luni de mancat wasa cumparata mi se sterpezeau dintii de la orice si de asta am incercat sa-mi perfectionez reteta de paine in casa..ajutata si de indicatii de la mama mea care e brutar

Mergi la inceput

julie am uitat LA MULTI ANI SI SANATATE la pitica

Mergi la inceput