MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Sa traiascaaaa bebeluuuuuuuuu!!!!

Noi am fost azi la nenea doctorul si ne-a spus ca bebe e tot baiat. se pare ca n-o sa mai cumpar niciodata rochitele alea dragute dupa care mi se scurg ochii prin magazine :(
dar nu-i nimic, noi il iubim. taxu cel putin a rasuflat usurat, ca nu stia sa se descurce cu o fetita:)

reteta de somon am gasit-o www.ioanabudeanu.com/2010/06/somon-in-crusta-de-hrean.html" target="_blank">aici
Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisoaro ai venit cu super idee de vopsit oua.
dezbatut problema cu mama..si eu am zic ca e bine ca ouale sa le fierb direct in ceapa si sfecla (din cate stiu eu se pune invelisul cepii..stiu ca de copil facea unchiul meu parca dar ieseau ouale maronii de la foile de ceapa normala deci cred ca aia de ceapa rosie e the best! )

cu alte cuvinte...daca ai un procedeu anume de vopsit ouale..sau ai auzit ceva...pune si aci instructiunile....si dupa aia...in oua eco rosii sa ne duelam



Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Somleac, felicitari !!
Sa va traiasca minunea mica alturi de celelalte minuni!!

Ninha, ce fain ca l-ati vazut pe bebelush.
Ce o rasfatata o sa fii cu 3 baieti in casa.

Puisor, lintea pe care am facut-o eu, este mai mult portocalie decat rosie.
Eu am facut-o ca pe mancarea de mazare sau fasole batuta.
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=17514&pid=432909&mode=threaded&start=#entry432909

Cica lintea portocalie (coraille en francais) fierbe cel mai repede.

Pe maine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Eheiii ce vesti bune pe aici
Somleac doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun, sa fi sanatoasa si tu si bebelina ... te asteptam cu vesti

Brandusik coliva ??? oooo ce-mi place ... si eu fierb grau si combin doar cu faina de migdale sau faina de nuci .... la Andrei ii place si cu cocos si stafide (le pune peste)

puisorule si pregatesti tu mancarea la mama ta ca sa fie monti ????

cge asa e , lintea rosie (portocalie mai mult) fierbe foarte foarte repede si se si sparge toata

OOOO nu v-am spus ca am luat quinoa ... interesant gustul .... am mancat cu salata de vinete facuta fara maioneza

ninha tu pe cand nasti ???? intr-adevar o sa fii o rasfatata cu trei baieti in casa :) sincer si mie mi-ar placea sa fie fata

Julie esti foarte cuminte , te pup

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Somleac felicitari!
Puisorule, eu nu vad pozele, cica contul nu este disponibil!
Eu azi plec la mosie, am oua de vopsit, mancare de facut, cozonaci, de varuit pomii, alea alea!
Va doresc un Paste Luminat plin de bucurii alaturi de cei dragi voua!


De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Vali, incearca acum http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.202832709748534.49601.100000654205506

Dana, eu fac doar o parte din mancare. Restul, gateste maica-mea nemonti :(. Vor trece repede si Pastele, de marti la munca din nou.

Cristina, dupa paste incerc si eu lintea rosie. Nu am facut pana acum pt ca stiam ca se sfarma rau la fiert.

Brandu, detalii prea multe nu stiu. Stiu doar ca, cu ceapa alba ies galbui, cu ceapa rosie maronii si cu sfecla rozalii. Si se fierb frunzele exterioare de la ceapa si apoi ouale in amestecul ala. Nu stiu daca se pune otet...

O zi frumoasa sa aveti



Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare fetelor, vad ca e mare agitatie pe aici si ma bag si eu

SOMLEAC felicitari!

Parca a mai fost odata subiecul asta de meniu de Pasti...am spus si atunci...o sa fac o friptura de purcel, pasca fara blat, probabil tort pufos si gustos si oua rosii.
Restul - miel, cozonac, drob - le face soacra mea, oricum, eu din astea doar gust...de baza e ce gatesc eu

Acum, ca ma gandesc bine, nici nu stiu cand o sa le fac...fiind frumos afara prefer sa ies cu bobocelul meu la joaca, in parc.

Oricum, nu sunt greu de facut, mai da o mana de ajutor si sotul, deci...

Eu reincep sa mananc monti cat mai mult, las de-o parte combinatia cu rina, pentru ca stagnez de ceva vreme, ii trebuie ceva shoc metabolismului meu, asa ca o sa mananc doar proteine cu legume.
Cel mai greu e sa renunt la gustare de migdale...sunt convinsa ca asta ma tine in loc

Daca nu ne "mai auzim", va doresc SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE!!!


Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, am vopsit si eu anul trecut oua cu coji de ceapa rosie, si desi le-am fiert destul de mult, le-am lasat in apa colorata si peste noapte, au iesit rosiatice pal.
E drept ca nu am pus si sfecla rosie.

Anul asta le facem cu vopsele normale grecesti, care se fac la rece.

Valentina, Child, multumim de urari si spor la treburi.

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

capitol nou

(157)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput