MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Brandusa, frigaruile din fructe sunt cubulete de pepene galben, rosu,ananas, capsuni, alternate cu boabe de struguri si puse pe betele de frigarui. Depinde ce fructe avem.
Copiii sunt tare incantati, mananca mai multe fructe asa.

Cam asa arata:
http://gingasia.blogspot.com/2009/09/frigarui-de-fructe.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

cristina chiar am crezut ca le arzi pe gratar

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

buna!
pe mine nu ma sperie asa tare pastele toate mancarurile sunt ok, mai putin dulciurile, asa ca nu ma stresez prea tare; ar fi absurd sa va spun acum ca n-o sa incerc prajiturile, dar daca nu sarim calul n-o sa fie cine stie ce si sa nu uitam ca de marti ne intoarcem la "rutina" asa ca hai sa ne propunem sa fim cumpatate zilele astea si foarte stricte dupa paste
eu ma mentin, desi mai scap cate una dulce
azi mi-am propus sa fiu "cuminte", asa ca am inceput ziua cu un iaurt 0%, urmeaza cafeluta, apoi fructe, iar la pranz mancarica de fasole verde; diseara... o sa vad, am frigiderul plin de mancare (ciorbita de legume cu stevie, fasole, peste, oua, branzici, etc) asa ca am de unde alege; totul e sa am pofta, pt ca ma plictisesc repede de ceva iar in perioada asta am in cap numai pizza
si sa aveti o zi minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

cge, cum vine aia pasca fara aluat?!

Am facut si eu briosele cu feta si rosii uscate. foarte bune! am pus si niste ceapa verde, care le-a dat un gust foarte bun. ptr barbatu-meu am pus si niste salam uscat in cateva. Dar cu reteta de pe net nu mi-a iesit deloc un aluat moale care sa poata fi turnat in forme. asa ca am tot adaugat iaurt la greu, cel putin dublul cantitatii din reteta. si tot n-a fost destul de moale asa ca le-am pus cu mana. dar important e ca au iesit bune. Brindu, tu zici ca le-ai facut cu rosii proaspete?

Ieri am facut broccoli cu telina si cu nuci la cuptor + niste branzica rasa deasupra. A iesit ... demential!!! si l-am mancat cu salata de macris cu telina rasa. tot
Puishorule, tu intrebai de retete cu calama, nu? am fost ieri la un restaurant si am mancat fructe de mare inabusite intr-un sos de ceapa si praz. m-am gandit la tine.

Si eu sunt curioasa ce vreti sa faceti monti de Pasti. Eu vreau sa fac somon cu crusta de hrean, ca fel principal. neaparat o salata de ruccola cu nuci, iar la desert ceva cu multa ciocolata, inca nu stiu ce...

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha nu le-am facut cu rosii crude...ci rosii uscate dar care erau in borcand in ulei cu ceva busuoic si parca am vazut si un usturoi..ma rog nu m-o deranjat asta avand in vedere ca tot trebuia sa pun ulei si asta era deja condimentat

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ninha, dar reteta de somon cu hrean, cum e ?

Uite reteta de pasca.
http://edithfrincu.blogspot.com/2008/04/pasca-fara-aluat.html

Am facut si anul trecut, si nu am pus praf de budinca. E drept ca nu a crescut asa mult, dar a fost tare buna, cu multa branza.
Iese in genul cheesecake-ului.

Frigaruile de fructe sa le incercati la vara, e un desert aspectuos si sanatos. (si migalos)

Eu am azi o bunatate de mancare de linte rosie.(mi-au murit laudatorii)

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

sa va spun ce mi-o facut mama (care tine post)...COLIVA

A gasit ea o carte cu mancare vegetariana...si asta o gasit-o la deserturi ca nu e coliva normala are ashea: nuca de cocos,nuci, kiwi, mere,porto, banane, si grau fiert (in reteta scria sa nu se puna zahar dar mama o pus fructoza) buna rau

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Cristina, cum faci mancarea de linte rosie? Eu am facut pana acum doar cu linte verde. Eu inlocuiesc budinca cu amidon. Nu e monti dar e o varianta mai sanatoasa.

Brandu, sa iti fie de bine "coliva"

Ninha, ca te-ai gandit la mine. Ce meniu frumos ai planuit. Si eu sunt interesata de reteta de somon.

Julie, ce cuminte esti, bravo.

Eu o sa merg la parintii mei unde nu se prea gateste monti . Ca si praji o sa fac doar un cheescake, vom avea obligatoriu friptura de miel cu garnitura de brocoli si pastarnac, drob si intr-o zi peste.

Cu ce vopsiti ouale? Anul asta vrem sa fim eco si vom incerca sa le facem cu foi de ceapa alba si rosie si cu sfecla rosie.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Iuhuuu, am citit la odisei ca a nascut aseara Somleac. Bine ai venit pe lume bebelina de Somleac . Sa fii cuminte si papacioasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

pfff...sa ne traiasca si sa fie sanatoase si bebelina si Somleac

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput