MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0
Raspunsuri - Pagina 18
child spune:
Salutare fetelor...eu stagnez, dar nu ma mir, ca am com sarit calul zilele astea...oricum, nu ma plang, sunt pe drumul cel bun (asta asa...ca o autoincurajare)
PUISORUL nici eu nu pot vedea pozele ...am vazut la un moment dat numele, poate te gasesc asa si iti trimit cerere de prietenie ...prenumele meu il stii, numele e scurt
E mortala domnisoara ta, are niste replici ...deabia astept sa cresca si Albert si sa discutam asa...
Eu pentru maine am luat medalion de somon, inca nu stiu cum o sa-l fac, nu am facut niciodata..poate la cuptor, ca-i mai usor...am vazut si o reteta cu somon la tigaie...sa vad ce dispozitie am maine
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
Acum am vazut pozele, foarte frumoase
Cererea tot am trimis-o, daca ai chef sa-i dai accept
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
ninha spune:
In sfarsit, acum am vazut si eu pozele! superb Parisul asta! dar ati avut timp sa faceti multe lucruri in doua zile? m-a fost cam pe fuga?
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
Somleac spune:
Buna seara fetelor. Mi-e dor de voi , dar nu mai e mult si ma intorc la voi si la monti .Mai lasati-va cateva kg de dat jos si impreuna cu mine.
In ultima vreme mi-a fost tare greu, ca urmare am mancat pe apucate, m-am bucurat cand s-a mai indurat cineva de mine si familionul meu si mi-a mai facut ceva de mancare, asa ca n-am mai avut pretentii de monti.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
brindusik spune:
somleac ...ce face bebeluuuuuu???
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Buna seara fetelor. Mi-e dor de voi , dar nu mai e mult si ma intorc la voi si la monti .Mai lasati-va cateva kg de dat jos si impreuna cu mine. |
Stai linistita, ca eu o sa fiu alaturi de tine!
Ai nascut deja? wow, ai scapat!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
puisorul spune:
Buna dragelor
Somleac, ma bucur ca ai intrat sa ne saluti . Te asteptam dupa ce se naste bebelina. Cat mai ai?
Ninha, au fost aproape 3 zile. Si da, a fost totul pe fuga, dar a fost superb. Data viitoare ne-am propus sa stam o saptamana.
Diana, cum a fost somonul? Trebuie multa lamaie pe el ca e gras.
Eu azi am salau la cuptor cu garnitura de legume. De dimineata am mancat omleta cu salata de gulie, delicioasa
Restul fetelor, nici un raport nimic?
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
io nici ca nu raportez azi..abea am ajuns la mama acasa dupa o zi in bucuresti...
azi am inceput un masaj de drenaj limfatic ii spune - personal cred ca femeile alea nu au habar ce e aia sau se asteapta ca cele care vin acolo sa nu stie ..anyways dupa masaj m-am bagat si la o chestie cu impachetari cu paprica (infoliata si bagata la caldura) -n-am transpirat deloc...deci sa vedem pe vineri cand va fi ultima sedinta ce va fi si cum..ideea e ca nu ma astept la rezultate spectaculoase...insa ma astept sa ma relaxeze acu is adormita rau duma masaju ala
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cge spune:
'neata la pranz sau seara la voi.
Eu am vazut ieri cu vreo 400g mai putin, adica 57,1kg.
E bine si asa, la ce sapt. grea am avut sapt. trecuta.
Azi si eu am avut la pranz peste cu legume la gratar.
Puisor, vazut pozele de la Paris, frumoase si peisajele si protagonistii.
Mie mi se pare ca esti tare ok asa, nu vad de ce ai mai slabi.
Brandusik, vacanta placuta la mama acasa.
Si eu am facut impachetari in Ro, s-au vazut rezultatele la modelat corpul, nu la kilograme.
Somleac, nastere usoara ! Se aproprie momentul ?
Ninha, ce face burtik ?
Eu va propun "defis-ul" (scopul) sapt urmatoare: stagnare de Pasti.
Intrebare intrebatoare: ce gatiti de Pasti, care sa fie Monti sau cat mai aproape de Monti ?
Incep cu propunerile mele:
oua rosii + alte culori, salata boeuf(abatere mare), ciorba de perisoare, gratar cu salata verde, cozonac (alta abatere mare), pasca fara aluat, prajitura cu cioco plus frigarui de fructe.
Pe curand,
brindusik spune:
cristina cum faci frigaruile de fructe??
Mama spunea ca face cozonac...io deci vopsesc ouale, poate fac si ceva jeleu de fructe de padure cu zeama de compot indulcit cu must,
mancare: ciorba de burta( de vreo luna ma tot gandesc la ea), si rasol de inaripata cu hrean, si crap la gratar probabil cu mamaliguta(abatere) si ceva usturoi
eu nush daca vreau sa ma cantaresc ca bag de seama ca o s-o tin din abatere in abatere cat stau acasa