MONTIGNAC (156)...AFIS CU NEPERMISE SI VOINTA 0
Raspunsuri - Pagina 17
brindusik spune:
julie gata rezolvat problema
si te inteleg...la mine e la fel cand slabesc se duce sunculita..da pana la fund...si acolo se opreste brusc in asa fel incat slabesc la fata si fundu ramane la fel(cred ca trebe sa-mi educ corpu sa nu mai confunde falcutele de la fata, cu falcutele de la fund)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
Julie bravoooo , felicitari, ma bucur ca e mai bine fetita :) te asteptam zilnic
julie ce inalta esti ??? pai normal la
180cm la 72.5 esti deja bine de tot :)
cge atat ???? pup
brandusik si eu am aceeasi problema, la fata m-am subtiat dar burta, pulpele si popoul nik
puisorule ce mai faci ??? te-ai cantarit ???? cat ai ???? ce face blondina frumoasa
ninha burtikul creste ??? nu vedem si noi poza cu burtik ???
Vali ma bucur ca te-ai mobilizat calumea
andanii
brindusik spune:
andani nu exagera...ai slabit ceva cm si la toate cele enumarate de tine si asta dand numai 10 kg jos..
puisorul spune:
Va invit la cafea
Vali, bravo ca te tii de treaba .Pozele sper sa le puteti vedea aici http://www.facebook.com/album.php?fbid=202832709748534&id=100000654205506&aid=49601&l=de79fb9b24.Inca nu le-am incarcat decat pe facebook ca sunt tare multe.
Julie, nu ca as vrea sa te dezamagesc dar prin aceleasi imbolnaviri va trece pitica si la 3 ani sau mai tarziu cand va intra in colectivitate. Si Stefi in prima iarna la gradinita a stat mai mult acasa. Si era si o gradinita privata la care trebuia sa platesc si daca mergea si daca nu. Anul asta a fost mult mai bine...s-a mai racit dar usor. Iar mucii si tusea fac parte din peisajul cotidian .
Andanii, la kg sunt in jur de 53.5. Nu ma plang la cate prostii am mancat in ultimul timp. Stefi scoate perlele un adupa alta. sa va reproduc o conversatie in timp ce veneam cu masina de la gradinita:
- Stefi, de ce ai plans azidimineata la gradi? Stii ca mama trebuie sa mearga la servici si tu la gradi
- Dar eu vreau sa merg la servici si mama sa stea la gradi
- Pai mama a fost deja la gradi cand era mica
- Si atunci cine conducea masina?
Sau azidimineata in timp ce se chinuia sa taie un morcov cu un cutit de-al ei si eu tot bodoganeam sa aiba grija sa nu se zgarie sau ceva, imi zice " mami o sa te doara gatul daca imi zici de atatea ori"
Si acum ca v-am descretit fruntile sa va zic ce am in planul de gateala.
Azi fac supa de gulii si zarzavat cu taitei de orez si gratar de piept de curcan cu garnitura de pastarnac. Pe maine fac salau la cuptor cu broccoli si poate ceva dulce daca am chef.
Mancati calamar? Cum ii preparati? Am cumparat o punga mare de inele de calamar dar majoritatea retetelor care le-am gasit pe net sunt ca si snitelele cu ou si faina. O parte le-am facut prajite dupa ce le-am dat printr-un amestec de faina integrala, parmezan,boia si condimente. Au fost bune dar sunt prajite totusi :(. Mai am o jumatate de punga so please help me.
Sa aveti un weekend frumos desi la Cluj e innorat si sta sa ploua
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Puisorule, ce totala a fost a mica!
Calamarul mai poti sa-l faci inabusit cu legume. mie imi place cu telina si/sau cu fenicul
Pozele nu pot sa le vad, nu stiu de ce...
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
puisoaro chiar ca mi-o descretit creata ta fruntea
de ce nu prepari calamarul pur si simplu in tigai cu putin ulei si ceva condimente?eu am luat o data cocktail de fructe de mare... am spus sa vad macar ce imi place si asa am putut gusta din toate...calamaru, crevetii, si caracatitele mi-au ramas la inima celelalte nici sa nu le vad
uite aci..cred ca ai dat si tu de site-ul asta http://www.cuisine.com.au/recipe-finder/search.html?terms=ingredient:calamari
puisorul spune:
Gata, Ninha,acum ar trebui sa le poti vedea. Era setat albumul doar pt prieteni.
Brandu, multumesc de retete . Nu le-am vazut, ma bag sa citesc.
brindusik spune:
sa ne spui si noua [ed]puisoarp[/red] ce reteta ai facut si cum o iesit...ca poate fac si eu. Imi plac fructele de mare dar sincera sa fiu inafara de creveti nu prea am facut altceva( scoicile mi se par probile la gust si au si gust de balta)
PLEEEEECA ACASAAAAAA...AZI ADIK
puisorul spune:
Drum bun, Brandu !
Cred ca o sa fac o reteta la gratar. Eu le voi face in tigaie, dupa ce stau 10 minute la marinat cu usturoi,ulei,zeama de lamaie, chilli. Asta mi s-a parut cea ma dietetica si usor de facut.
Eu sunt innebunita dupa scoici, dar nu imi place sa spal midiile :(. Asa ca mananc doar la restaurant.