FIV Dr. ALBU DRAGOS 25

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor
hai ca 2 ani n-am zis nimic si in ultimul timp am libarita...e, eu lucrez de acasa si sotul e plecat si mai "vorbesc" si eu cu cineva

mersi artistica, ma gandeam eu ca 300+ estardiol (in ziua 6 de stimulare) nu e asa mult si ca o sa mai creasca; eu/de fapt si maruscha e la fel, facem 1/2 dipereline si 225 menopur si mai avem pana vineri; eventual vineri ne zice daca mai trebuie, dar nu cred ca mai lungim ca stam bine din care am vazut; eu am cam 12-13 ovocite si maruscha mai bine cam 16 zicea

@speranta2 si honeys, eu am facut la analize de mi s-a luat, numai pe cele genetice cu mutatii nu le-am facut, si sotul zicea sa le fi facut si pe alea, ca mai conta 20 mil in plus la cat am dat; si mie mi se pare aiurea sa ti le dea numai dupa fiv-uri nereusite sau sarcini interrupte; daca nu-mi iese prima data ma duc si le fac fara recomandarea lui

acum tot citind pe aici eu cred ca am endometrul cam mic, si zic asta din 2 motive: cand am facut cele 2 IA era cam mic si am si am menstruatie cam putina 2-3 zile maxim; dar marti a zis ca era bum cam 7mm parca; in fine vedem

ma cam inteapa ovarele si mai am de bagat menopur pana vineri :(
cum m-am apucat eu de FIV in loc sa ma duc in concediu; macar de mi-ar iesi; daca nu mai incercam, de as avea cam 9 embrioni ca sa fac de 3 ori; sper sa iasa; mi-e cam teama ca spermograma e cam proasta; dar i-am zis sa faca cu icsi

ei mai avem un pic pana scapam de injectat si apoi ne punem pe clocit si asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Scumpa, nu te mai ruga sa ai embrioni multi si aici conteaza calitatea si nu cantitatea. Poate la mine s-a oprit sarcina din cauza calitatii embrionului, n-o sa stim niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

honeys,
eu am avut doar embrioni cal. I si tot n-au prins!... chiar mi-ar fi placut sa "produc" mai multi, ca sa pot congela si acum sa nu ma mai pregatesc pentru inca "o tura" de la a la z...

si tin pumnii fetelor in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Neata fetelo,
Aristica si Cami, va multumesc mult pentu informatii...Azi ajung la Albu si maine la un alt Dr la spital de stat si sa vedem ce o sa rezolv, momentan am luat de la dr de fam 3 zile de medical...Insa sangerez dar nu mai e rosu...sa speram ca va fi bine pana la urma, dar imi e clar ca tb sa stau acasa in pat...
Si eu am mutatii si mthfr 677 hetero si pai 844 homozigot si iau clexane de 0,4...
O sa va anunt ce am rezolvat...
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

flo, nu mi-a venit sa cred ieri cand am aflat de la mikaia. In tine erau cele mai mari sperante cu embrioni de cal.I. N-am fost aici cand ai avut nevoie, dar au fost fete cu experienta care au stiut foarte bine cum sa te incurajeze.
Dupa esecul tau si al lui alilumi, incerc sa ma consolez si sa nu cad foarte de sus in cazul esecului. Incerc chiar ca-l pregatesc si pe sot, pentru ca, asa cum ai zi si tu cred ca ei sufera mai mult decat noi, chiar daca nu fac ei injectii, monitorizari, anestezie, transfer cu vezica plina.

Eu nu am avut nici macar ce congela. Ovocitele nu au fost foarte mature chiar daca am facut in plus 2 zile de stimulare, iar embrionii nu au fost de cea mai buna categorie.

Fetele cu experienta imi puteti spune ce inseamna minime fragmentatii? Au sanse sa se dezvolte ?

am scris mesajul de 3 oriasa ca-l trimit repede

pe toate

Sa se faca voia TA Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Tinuta. Multumesc!

Sa te ajute Dumnezeu sa fie bine.

Si pana la urma cati embrionasi ai transferat?
Te-ai intors la servici?

Sa stii ca si eu am zis ca ma pregatesc sa nu cad prea de sus in cazul unui esec - mai ales ca in sufletul meu, cumva, simteam ca nu s-au prins. Nu stiu, intotdeauna am cate un feeling d'asta. Si totusi, nimic nu m-a pregatit pentru suferinta ce avea sa vina. Ziua cand am aflat ca este beta negativ, a fost cea mai neagra din viata mea - imi venea sa urlu de durere ... . Sper nimeni sa nu mai treaca vreodata prin asa ceva

Iti doresc din tot sufletul sa vii saptamana viitoare cu un beta mare, mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, sunt curioasa cum vor iesi scorurile maine

la ultima eco aveam 15 foliculi, de diverse marimi, sa vedem maine ce va fi. Mi s-a acrit de injectii, parca nici nu vor sa mai intre, bine ca mai am 2 pana la ultima monitorizare. imi doresc foarte mult sa fie ok sa nu mai trebuiasca prelungit tratamentul...

incerc sa-mi tin mintea ocupata cu alte lucruri, fiindca fiv-ul asta devine usor obsesie.

te simti mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cel mai bine este sa citesti singura despre gradele embrionilor si ce inseamna embrionii cu fragmentatii
http://www.advancedfertility.com/embryoquality.htm

eu tin pumnii stransi

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

maruscha, anna, linistitiva cu scorurile si cu planurile. Incercati sa luati totul asa cum vine de la Dumnezeu. Probabil el are un deznodamant pentru fiecare.
Nu conteaza cati foliculi ai, a mai spus cineva, unul sau doi , dar sa fie buni.
Nu ca sa va descurajez, eu am avut 12 foliculi si 12 ovocite, dar n-am avut pentru transfer decat 4 embrioni si doar unul de calitatea 1. Nimic de congelat din 12!!!. Exact ca si voi imi faceam deja planuri de cati transfer si cati congelez..., dar daca voia celui de Sus a fost sa nu am ce congela, asa s-a intamplat.
Bafta multa si incercati sa nu va stresati de acum, mai aveti timp

ce frumos ar fi daca inna si simonia care au reusit, ne-ar impartasi si noua bucuria lor. Sa prindem si noi sperante

Mergi la inceput

aristica

Mergi la inceput