Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(48)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_25 spune:
Eeeeee,se vede ca e we!! Ce dulcegarii pregatiti pt maine???
Eu nu mai am timp de nimic,Maia e maraita,vrea tot in picioare si topaie mai ceva ca in jumperoo.Cred ca o doare gingia ca baleste la greu,e nervoasa si ma "musca" si ma molfaie...
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ancamak spune:
Mari , nu stiu daca va veni vreun pediatru acasa, mai ales noaptea. ia-ti inima in dinti si mergi la urgente, daca vrei niste picaturi de ureche tipa ca te aud am si antibiotic(Zinnat).`
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
ancamak spune:
Ajutati-ma si pe mine cu un remediu pentru balonare. De cans am inceput sa papam supita se cam chinuie sa iasa dar este mai inchegat.
Poze Martie
bebecris26 spune:
Anca, da-i ceiut de musetel sau chimen cu anason
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
summertime spune:
Fetele cu 2 copii, spuneti sincer, strict din punctul vostru de vedere, nu al faptului ca e bien sa fie 2 frati, ati sfatui femeile sa faca 2 copii?
doina_1984 spune:
Buna.
Lora, foarte interesant, numai ca eu sunt la primul copil si mi se potriveste ce scrie la al doilea
Evelin, cred ca toate frigidere astea sunt facute sa functioneza putin ca eu din cate stiu in cartea lui de instructiuni nu spune nimic de dezghetat. Bine ca s-a rezolvat.
Mariuk, bine ca ai luat masuri din timp si Vlad se simte mai bine. Esti curajoasa, mie mi-e frica sa-i dau ceva, chiar si dupa ce imi spune doctorul. Cred ca mi se trage de pe cand avea 2 luni si a fost racit si doctorul mi-a spus sa-i dau Amoxacilina si a facut toate reactiile adverse, nu stiam ce sa-i mai fac.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
doina_1984 spune:
Mariuk, pana am postat eu tu ai scris ca iar are febra, imi pare rau si tinem pumnii sa se faca bine
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
Mari-Mariuk spune:
Am fost la spital sa il vada pediatra ce e de garda...si totul este fff bine, nu muci, nu gat iritat/rosu-n gat, plamanii ok, dintii inca nu sunt pentru iesire la rontait .
Mi-a spus sa ii mai pun cate un supozitor cu paracetamol cand mai face febra si sosete ude. Cica mai fac bebelusii febra cand nu au baut destule lichide.
O noapte buna.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
nastasie spune:
mari, sanatate multa lui vladut.sper sa ne aduci vesti bune maine la cafeluta.
bebecris, eu intotdeauna ii dau mesele cand este odihnit.daca e obosit urla,nu papa, nervi.etc.poate o fi asta cauza.sau poate ii era prea foame.incearca cumva inainte cam de ora lui de masa.
lora, marfa.
de carut eu vreau unul sport foarte usor si confortabul.eu cobor de la 4 si cu carut si cu copil.am unul care merge sport dar e mare si mai greut.
in branzica si eu bag mai mult banana.parca merge mai bine.
lora, am bagat oul.mai am ficatelul saptamana asta.as vrea sa incerc dupa aia mai la 8 luni si o mamaliguta asa cu de toate.este foarte pofticios.
succes celor care incep diversificarea.
la multi ani sarbatoritilor.
ancamak spune:
Bine Mari ca este totul in regula.-am ochisorii albastri.
Dupa baita si un pic de supt am adormit instantaneu. Noapte buna si linistita tuturor
Poze Martie