Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(48)
Raspunsuri - Pagina 18
pop_adelina spune:
buna seara!
Mari, tinem pumnii sa nu mai faca febra!
Lora, , super tareeeee!!!
azi am papat brocoli pt prima data! i l-am dat mai intai simplu, si si-a facut o greataaaaaaaa, ca am crezut ca isi vomita tot stomacu! l-am mai lasat cateva ore si apoi am incercat cu morcov si cartof dulce si parca parca a fost mai bine, dar 80% a fost pe el nu in el!nu ma mai stresez cu murdaritu in timpul mesei, ii pun un prosop pe sub el si il asez pe o perna, ca in scoica nu-i place si il las sa dea din maini in voie, sa-mi prinda lingurita, sa fie si putin fun ora de masa!
as vrea sa-i dau de luni si putina banana, dar mi-e frica sa nu-l constipe!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
cameluska spune:
Buna fetelor,
Iara nu am apucat sa intru vreo 2 zile si am recuperat nu gluma... Scriu si eu cate ceva referitor la ce s-a discutat pe aici.
Ioana se rostogoleste fff bine de pe spate pe burta si invers, din orice parte (la inceput numa pe dreapta putea) din cauza asta stiam ca daca o las in pat nu poate sa-mi pica ca se rostogoleste doar intr-o parte, dar acum....e titirez, prin tot patul misuna. Daaaaar nu ii place in fundulet, o pun intre perne, o tin la mine in poala, nu vrea. Ea o tine una si buna, sa fie tinuta in picioare ca sa sara :D. Din fericire nu s-a invatat sa stea doar in brate, se joaca in centrul de activitate DAAAAR tra sa fie cineva langa ea (dupa vreo 15 in care a tras de toate jucarelele), sa-i vorbeasca, sa se joace cu ea, sa-i cante....iar in patut nici nu se pune problema sa stea, o fi din cauza "cuielor". De dormit doarme pe burtica, spate, laterale, doar ca se dezveleste tot timpul, din cauza ca ori sta perpendicular pe mine, ori e cu piciorele la capul meu :D, ma mai trezesc sa o acopar dar nu reusesc in fiecare noapte :D. Asa ca i-am achizitionat un sac de dormit (ceva subtire) ca tot timpul e rece la picioruse (eu o culcfara sosete) ca ne acoperim cu o patura de lana (stiu ca nu e voie dar nu o infofolesc decat pana la brau).
Eu nu i-am luat niciodata temperatura, pun mana pe frunte, fata, manute, si doar daca mi se pare ca arde, at pun termometrul, dar pana acum nu s-a intamplat. A cumparat sotul niste "termometre" ce se lipesc pe corp, asa ceva i-am pus pe frunte dupa ce i-am facut ultimul vaccin, dar pt ca arata val normala 37, nu m-am stresta, daca ar fi aratat38 as fi recurs la cel normal pe care i l-as fi pus la axila ca nu cred ca as fi reusit in fundulet. Din fericire
pana acum nu a facut febra nicioadata :).
Si eu incerc sa-i dau apa ca ma gandesc ca i-o fi sete (de la san mai bea o masa la 2 zile) dar bea fff putina apa si aia cu lingurita :D (nu ii place din biberon).
Cu diversificarea am avut maaare noroc ca ne-a dat pediatra schema, eu am tot citit muuulte scheme, dar vorba vostra is tare plictisitoare dar si fffff complicate, am zis ca nu ma voi descurca sa dau ceva de mancare copilului in afara de lapte, si uite ca se poate. Si acum dupa o luna de la inceperea diversificarii, am mari emotii cand ii dau supica cu legume rase (mi-e frica sa nu se inece).
DE cand am inceput diversificarea s-a tot rarit productia de laptic, nici eu nu am mai muls, iar acum mai trage ea nopatea, sau ziua cate putin, iar de muls, o data la 2 zile si iasa un amart de 140ml. Masa de la pranz e inlocuita, mai papa laptic doar dimineata si 2 spre seara.
Branzica ii dau cu mar sau gutuie coapta sau dovlecel fiert sau cartof fiert. Branzica o fac din 250 ml lapte vaca 3.5% grasime + 2,3 linguri iaurt activia. Iasa un pumn de branzica, pe care i-l dau la o masa (nu i-am dat tot din prima).
Am vazut ca multor bb-i le-a iesit macar un dintisor, Ioanei inca nu i-a iesit :( cand e cazul sa ne ingrijoram? e cumva cu "termen limita" ?
Mari, bine ca nu este nici o problema cu bb, dar chiar sa fie de la sete? Are fontanela lasata?
Noi azi am fost la party de 1 anisor, am pus cateva poze.
Vai de mine cat am scris, pop_adelian te-am intrecut (nu asta era intentia).
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
donna79 spune:
Buna dimineataaa!
Haideti la cafeluta! Ce planuri aveti pentru astazi?
Noi plecam peste vreo ora, mergem la biserica si apoi la bunici in vizita.
CAMELUSKA, la ce ore mici ne vizitezi ... Eu am inteles ca devine o problema daca nu apare nici un dintisor pana la un an, asa ca n-ai motive de ingrijorare
MARIUK, bine ca nu-i nimic. Oricum, e bine ca l-ai dus la dr, pentru linistea ta
O zi buna!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
pop_adelina spune:
neata neata!
si eu mai nou doar dimi si seara imi fac timp sa mai stau in fata pc-ului!
cameluska, ce bombonica dulce ai! stai fara griji in leg cu dintisorii, vecinutei mele i-a iesit primul la 11 luni si apoi au navalit toti! a scapat repede si usor!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
DONNA, multumim de cafeluta
CAMELUSKA, am vazut o bombonica cu o mami frumoasa si eleganta in poze.
Noi am dormit relativ bine. Vlad a avut chef de joaca pana la 11 noaptea, ca adormise la spital si daca tot s-a odihnit 20 minute, apoi a fost fresh. S-a trezit la 4 pentru papa, temperatura era 37.7 asa ca nu i-am mai pus supozitor. La 6 avea iar chef de joaca, iar acum e foarte marait, nu-i convine decat in brate. Eu cred ca totusi il supara gingia, desi dr a spus ca nu e inca vremea dintisorilor, dar dupa cum isi suge buzita si baloseste...
O duminica frumoasa!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
doina_1984 spune:
Neatza.
Donna, multumim pentru cafeluta eu o savurez pentru ca azi noapte nu prea am dormit: o parte din noapte nu m-am simtit eu bine, sper sa nu-mi vina uratii, iar cealalta parte s-a fatait gogoshica.
Mariuk, -am si sa auzim vesti bune.
Adelina, felicitari pentru masa de brocoli. Eu ma pregatesc sa incep diversificarea si am cumparat o salopeta ca cea pentru ploaie ca sa evit, pe cat posibil, sa se murdareasca...acum sa vedem...
cameluska, nu trebuie sa-ti faci griji pentru dintisori, la fel cum au zis si fetele, pot sa apara si la un an si atunci o sa iasa ca popcornul Fetita ta nu plange dupa san? Eu ii dau doar noaptea ca pe zi nu vrea si ma mulg, dar mi-e frica de momentul in care nu voi mai avea.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
ana_25 spune:
Buna dimineataaaa!!
Donna multumim de cafeluta
Mari poate sa face Vladut iepuras de Paste!!
Doina eu ii pun 3 bavetici,una din aia cu maneci si impermeabila,si tot se murdareste si se uda!! Ca un purcel!!
La multi ani danaisa!!!!Multa sanatate si fericire!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
doina_1984 spune:
Am uitat sa va spun ca ieri am scos indemnizatia...asa ca fac cinste cu niste suculet si un tort musuroi Dupa suma pe care am primit-o sigur este 85% sper sa ramana asa.
Acum am o mare dilema poate ma ajutati: ieri la cumparaturi i-am aratat sotului o vopsea de par, care imi place - dark violet si m-a pus s-o iau si ma bate la cap sa ma vopsesc. Problema e ca de prin clasa a 9a tot blonda am fost, cu diferite nuante, si acum mi-e frica sa ma fac - daca nu-mi va sta bine? Parca as incerca o perioada si cred ca mi-ar prinde bine o schimbare de look.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
Mari-Mariuk spune:
DOINA, incearca! Eu doar verde nu am avut culoarea parului (asta pentru ca nu am gasit in Tulcea vopsea/coafor care sa aiba nuanta asta) Acum sunt pe culoare naturala si asa il las pana vad primul fir alb, si nu ca nu mi-a placut sa-mi schimb look-ul ci pentru ca mi-e dor de culoarea naturala ce nu am mai vazut-o de vreo 13 ani...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
nastasie spune:
adelina, da-i banana cu para(daca ati introdus-o deja).nu se va constipa.
mari, bine ca e vladut ok.si sa stii ca si al meu e marait.ieri a adormit numai in brate cu muzica data tare.i-am disperat pe vecini.
referitor la dormitul pe burta:eu nu am pus nici un copil pe burta de mic,mi-a fost teama.si ala mare nu a vrut deloc insa Calin de vreo luna numia asa doarme.mi-a fost o frica prima seara...dar doarme numai cu capul intr-o parte.si-l intoarce singur cand amorteste, nasul si gura afara.deja m-am obisnuit.si doarmeee asa frumossss.oricat l-as intoarce eu el tot pe burta vrea, si doarme si mai bine noaptea de cand e pe burtica.