Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele!!
Mari -acim bine pe Vladut,sa-i treaca febra,speram sa nu fie nik grav.

Lora ff taree.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MARI - Multa sanatate lui Vlad, sa ne tii la curent.
Noroc de Ana, stiam eu ca mai vreau sa zic ceva, da daca mi-e virozat neuronu'

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

LORA, foarteeeeeee tare!!!!
Vladut e bine, nu a mai crescut temperatura. Se comporta ca de obicei.
Doaaaar caaaa (trebuia sa apara un motiv de ingrijorare in plus, altfel ma invatam cu binele) am descoperit un mic-mic ganglion dupa urechea stanga...m-am uitat pe net sa vad ce ar putea fi cu aia si cica nu e de speriat, aia apar dupa o raceala sau cand organismul a dus o lupta cu o infectie. am apasat putin pe el si nu a parut sa-l doara pe Vlad....
Siiii (ca mai e si un ,,si'') iar a facut kk cu mucus de a;a ce m-a speriat saptamanile trecute, doar ca acum erau 2 bucati mici si ceva mai transparente si mai ,,destramate''.
Offff, sper sa imi fac griji degeaba...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Iar e liniste e aici...Vlad doarme iar, eu ma uit la un serial...

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna fetele!

Mari , sper sa fie doar o alarma falsa.
Noi am fost intr-o scurta vizita la maia(mamaia).Acolo am papat 9 lingurite de supa crema( azi parca nu ne-a placut asa de mult).
In curand simt ca voi discuta doar prin semne sau prin scris( ma doare gatul ingrozitor, nici limba nu mi-o pot misca).
O seara linistita!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

LORA, super tare! am lesinat de ras!

EVELINE, bine ca mi-ai amintit, ca nici al meu n-a vazut dezghetare de minim 6 luni. Multa sanatate si mai ales multa rabdare, ca daca ai acelasi gen de viroza ca mine... nu trece in 7 zile

MARI, stii ca si eu ma vaitam ca am tot avut incidente cu mucus in kk (acum cateva saptamani, inainte de internare). In spital i-au analizat si ras-analizat kk si nu avea nimic, asa ca din punctul asta de vedere cred ca nu-i cazul sa te stresezi. Ganglionii limfatici cresc in volum cand e vorba de o infectie, dar ar trebui vazut ce infectie poate fi...

ANCAMAK, asa a debutat si la mine, imi dadeau lacrimile cand inghiteam. Ia-o din pripa cu ceaiuri multe si incearca sa nu mai iesi din casa, poate scapi de restul neplacerilor.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

MARI - Multa sanatate lui Vlad, sa ne tii la curent.
Noroc de Ana, stiam eu ca mai vreau sa zic ceva, da daca mi-e virozat neuronu'

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Ce-am zis??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

SALUTARE

Imi fac si eu aparitia dupa atatea zile absente mai fetele eu simt ca se termina lumea toata ziua tot strang de prin casa aranjez si pe seara parca iar sunt la loc toate imi vine sa morrrr nu mai am timp de mine,nu mai am timp parca de nimic( sau cheful e de vina oare?) offff ce stare naspa

donna da si noua ne p-lace tare mult cremesul ala turnat

lora tare faza cu copii parca tie iti trebuia reteta de cremes? sau gresesc neuronul meu m-a parasit de tot a spus ca nu mai sta la mine in starea asta pe care o am

Cremes turnat

300gr zahar
2 pachete zahar vanilat
4 oua
1 pachet unt sau margarina
12 linguri faina
1 l lapte
Se freaca zaharul cu untul si cu galbenusurile, laptele se pune alternativ cu faina la final se pune albusul batut spuma tare.
Tava se unge cu margarina si se tapeteaza bine cu faina, se tine 10 min. la foc mare dupa care 80 min. la foc mic.
POFTA BUNA

Mari la Vladut

sper sa pot sa mai revin acum plec ca Carina

Mergi la inceput

Offf, iar a crescut temperatura la 38.1 si mi se pare ca e putin ragusit/fornait...pediatra si dr de fafilie nu-s in oras, la spital nu mai vreau sa ajung pentru ca sunt conditiile jalnice la pediatrie...o sa intreb cunostintele daca stiu vreun medic pediatru ce vine la domiciliu, sa am pe cine chema in caz de forta majora...
Va pup si va doresc o noapte linistita.

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Mari, vezi sa nu faca otita, daca spui ca are si un ganglion dupa urechiusa si face febra. Oof, pupam Vladutul sa fie bine

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput