Gravidutze si mamici de Cluj-171-
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana13 spune:
GAbi, esti in forma azi cu mistourile! Mare magar mustaciosul, mare domn sotul!
Oana, dupa ce l-am avut pe P am fost trimisa.. cind m-am reintors la servici, de la medicina muncii. Intreba pe cineva mai avizat, totusi.
Miercuri este intinire cu educatoare si parinti, undeva in Gheroghieni, referitor la noua lege a invatamintului. O sa merg eu din partea grupei lui P... asa ca daca aveti ceva idei despre asta si nu va e lene, sa imi spuneti si mie. Gabi, nu s-a apelat si la tine?
Sau Co, Oana?
Diana, ptiu pe ei! Tare frumosi! Si seamanaaaa unul cu altul .. si cu tati! Si la finete cu mami!
ALEX29 spune:
Fetelor voi ce analize le mai faceti copiilor?
o data pe an ii fac analizele sangelui ,control la ochisori (chiar joi avem programare )....cred ca i voi face programare si la un control la picioruse ...si cam atat ...
IOANA13 bafta la sedinta
GABI la ce gradi e Sara ?am o prietena ce vrea sa si inscrie fetitza la gradinita si nu stie unde ,sta prin zona ta :)
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
mihalav spune:
Da, mai Gabi, sunt Sagetator, dar mai rateaza si astia cateodata... evident, nu din vina lor, dar primesc sageti proaste de la productie :)
ma duc la spalat pe jos, si apoi dus, si apoi lectura
aaaaaaaa, am uitat sa va spun: foaaaaaaaaarte important in parcursul meu relaxantos, o carte noua, intr-un spirit complet nou: POTI SA NU FII O MAMA PERFECTA, Libby Purve, este complet altfel decat tot ce am citit. Este exact asa cum spune si titlul. Ajuta la relaxare!
Noapte buna, mamici!
sara2007 spune:
ELENA frumos nume pt pitica...deja ma gandeam cum o veti striga..ADE.minunati copilasii tai,ce mare s-a facut iulia de la ziua ei,de cand n-am mai vazut-o..
ALEX numa bunatati faci tu acolo,se vede ca ai mai mult timp.dar scrie si niste retete...pt incepatorieu una nu le fac analize asa de multe.numa cand a trebuit la sange sau la picioruse.
GABY am ras si eu cu instalatorul...ce bine ca ai asa un sot bland.ai o reteta buna de praji cu mere sau cornulete cu nuca?ca am citit ca asta faci mai des.
ANAMICA seamana bine copilasii,dar se diferenteaza la TUDOR trasaturile de barbatel.au niste ochisori superbi.mia mergeti la balet?s-au facut 2 grupe?sau tot una a ramas?ai si tu o reteta buna de praji cu mere?sau aia de tort?
MIHA bine ca nu e scarlatina
MELI f bine suna relaxarile tale.unde-i salonul asta?sanatate copilasilor
IOANA 13 bine ca s-a rezolvat/si ca P numai are varicela.i-au ramas urme?stiu ca asta era cand eram eu mica si plina de bube...eram la tara si bunica-mea nu ma lasa sa ma sacrpin.si fugeam afara la wc sa ma pot scarpina linistita.nasol a fost oricum.
si noi cam bolnaviori.SARA luat de la gradi streptococ C.dar f interesant ca numia ea e cu asta,si mai sunt alti 3 cu A,care am inteles ca e cel mai urat,cel care da de fapt scarlatina.dar e un purtator sanatos..n-a facut febra.atat ca a acapart si o noua raceala,tuseste si ii curge nasul.la gradi pana nu ii iese analiza pozitiv nu avem voie.si o tratez doar cu pioctanina si planta gingival.a spus dc ca n-are sens s-o infund de antibiotice.acuma sunt f curioasa cum ii iese analiza pe sapt viit.sper sa fie bine ca se apropie ziua ei.alees a luat raceala de la noi.dar daca i-a singular vad ca a facut doar o forma usoara.il ajuta mult trata,mentul dat din spiata.sper doar sa nu se agraveze.
va pup.noapte buna
antoni spune:
Alex-in piata cipariu, gasesti pe net site-ul lor.
Ioana-ati facut ceva analize sa vezi daca nu e ceva problema?
Diana-ai doi copii superbi!
Gaby-vai tu draga, cum a putut sa te lase balta omul ala? nu stie ce pierde
o zi faina sa aveti!
eu maine ma duc iar la gine ca acum si sangerez ca un porcusor
Meli
ALEX29 spune:
Neatza
MELI foarte bine faci ca te duci la control ,sa ne spui cum esti :((
IOANA pulpele se condimenteaza si se pun intr o tava si la cupor cu ele ,astazi fac chiftele cu piure pt Tiadris si mazare pt C
sanatate multa Sarei
MIHA felicitari pt citit
Astazi am zi de birou si coafor
va pup
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Victo spune:
uf..iar is zombie, am dormit de la 4 la 6 jumate..
Stefan a inceput cu de-ale lui..ca nu vrea sa se imbrace, ca nu vrea olita..citez.." nu fac ce vrei tu, fac ce vreau eu!"- adica sa se joace cu masinile.
no...am zis- gata cu desenele in tp saptamanaii- numai in wk, sa aiba timp de joaca cu masinile, right?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
antoni spune:
Victo-offf, ce rau imi pare, dar de ce nu a dormit? asa e si David, cu Timea nu stiam ce inseamna nopti nedormite....interesant ca David in alta parte doarme tare bine, deci...vreau sa-l pun in pat mare cu aparator ca acolo asa doarme...poate cum se loveste de gratii il deranjeaza, nu mai stiu....
Alex-ce bine-ti merge, hihi.bravo!pai, sper sa am vesti bune ca deja m-am saturat:((
Meli
eladea2005 spune:
Neataaaaaaa!
n-am mai intrat de cateva zile, ma bag la citit... dar am vazut copilasi dulci ai Dianei...
va las cateva pozici noi cu ai mei printisori...si revin...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
repede, repede...pana nu se trezeste Filip...
Miha, mi-a placut la nebunie postarea ta...ai mare dreptate in tot ceea ce-ai scris... bine ar fi ca macar din cand in cand sa si respectam indicatiile tale...
paula, imi pare tare rau ca te chinuie asa asta micu...te cred ca esti rupta...si eu sunt, ca doar papam in fiecare noapte de cateva ori(nu mai stiu de cate...)...bine, eu am si ajutoare si asta conteaza iar f mult...si eu astept sa scapam de mesele de noapte, sa ii mut pe amandoi in aceeasi camera, sa doarma amandoi toata noaptea, sa imi fie si mie casa luna, sa pot sa dorm mai mult dimineata, sa pot sa lenevesc dupa bunul plac asa cum vreau si cand vreau...heheeeeeee, cine stie cand va veni si vremea asta, dar eu una o astept cu nerabdare... mai nou si Filip e marait de la dinti, ma musca de sani de imi vine sa urlu, chiar ma gadnesc serios cat voi mai rezista...oricum el nu stie sa bea cu biberonul, dar daca-i musai facem si asta...
in concluzie, nu e usor deloc...n-am zis asta...doar ca eu una , in momentul asta si de cand a venit pe lume Filip, nu ma mai pot vedea mama de 1 copil si nici nu mi-as dori asta...nu-mi pot imagina viata fara ei, asa grea cum e si fara repaus si cu oboseala si cu nervi si frustrari...doar suntem mame, femei, si e normal sa trecem prin diverse stari, mai ales cand simti ca nu-ti mai apartii si timpul zboara atat de repede...ei alsa, vine caldurica, si ne-om intalni la plimbarica prin parc, la o poveste, o cafeluta bauta pe-o banca...
meli, uff mami, imi pare rau de voi...sanatate multa... cum mai sunteti? si ai grija si de tine...e important pt copii sa fii sanatoasa...
revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...