Gravidutze si mamici de Cluj-171-
Raspunsuri - Pagina 10
mihalav spune:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2068589&id=1561286173&l=e968160ed7
Alex, aici o vezi pe mara!
o zi frumoasa tuturor!
azi sunt a-sociala, am o durere de cap teribila!
aveti un medic endocrinolog de recomandat? pt mine...
Gabriela77 spune:
Nu ma compatimiti ca a venit! Gata! Sunt rezolvata!Calorifer mutat, cada retusata. Deci mustaciosul meu si-a luat revansa.
Eu am rezolvat o gramada de treburi azi, toate cu succes, desigur! fetele dorm, eu am casa curata si sunt cam rupta. Sara a avut nu stiu ce concurs si a primit diploma si premiu, mereu vrea sa facem fise, lectii, ceea ce ma bucura, macar facem lucruri constructive.
Ioana, n-am fost solicitata in niciun fel la gradi, dar ma bazez pe tine ca sustii punctul de vedere al tuturor
Alex, Sara merge la Buburuza, e pe Cioplea. In jurul nostru mai sunt cateva daca o intereseaza
Miha, ce dulce e Mara, are o veselie contagioasa, asa-i?
Andreea, chiar doi printisori ai, si ce-a mai crescut Filip
Ioana, dragii de voi, sanatate puilor, daca vrei o a iti scriu pe mess retetele, simple si delicioase
Nico, ce mai faci?
Fug, poate apuc sa trag un pui de somn. Ce-mi place ca s-a mai animat atmosfera. Asa da! Hai sa stabilim si urmatoarea intalnire. Eu zic Valahia, sa mai schimbam. Au si ei spatii mari si terasa. Si papansi
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
seidana spune:
Buna ziua mamicilor experimentate si gravidutelor de Cluj
Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta...
Sunt si eu graviduta de Cluj, si acum m-am hotarat sa imi schimb medicul ginecolog, din cauza unei proaste comunicari, imi puteti face niste recomandari..?
As oscila intre Ciortea Razvan .. insa cea mai apropiata programare ar fi in 2 Mai .. ceea ce e cam departe, eventual sa il caut in prealabil la spital
Si Surcel Mihai.. insa sincera sa fiu am auzit lucruri dubioase despre Gine 1, si as prefera Stanca..
Va multumesc mult
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
OanaAlina spune:
MIHA - Mara este superba! Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!
GABI - felicitari mamicutza-harnicutza! ma bucur ca a aparut si mustaciosul intre timp!
de acord cu intalnirea ca mi-e tare dor de voi!
Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)
Victo spune:
tu fetelor, incerc sa caut o tanti /doamna care sa stea cu Mihai 3 zile pe sapt, cate 5 ore, din care vreo 2 ore sa faca curat, sa calce, mancare. cam cat ziceti sa ii ofer? sa nu fiu nici prea prea nici foarte foarte.
maine-poimanie ma intalnesc cu ea. bine, sa vad intai dc imi place de ea.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
anca.b spune:
hop si eu!
am citit tot, da n-am vreme sa raspund...
faina ideea cu valahia...chiar ca au papanasi super buni :))))))
credeti ca am putea sa ne intilnim simbata dupa amiaza? poate ca asa am putea sta mai mult la o poveste? ce ziceti?
mai intru pe aici sa vad ce ati stabilit. pupici tuturor
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
mihalav spune:
Halo,
Eu nu cred ca ma bag la papanasi, daca totul e oki cu bubele/petele noastre, mergem la bunici, la Baia Mare, ne asteapta....... si eu astept sa mai debarc copila in poala lor.
Nu am fost eu pe faza sau... Meli, nu e scarlatina, nu?
La noi pare sa fie ceva care se cheama "exantem subit" sau roseola infantila, facand parte dintre bolile copilariei, cele cu eruptie [de care eu nu am auzit vreodata]. daca este doar atat, e usor, trec petele, fara tramanet, si gata...!
Pupici
mihalav spune:
Merci Gabi, , Merci Oana, da e vesela,intr-adevar...
acum, de-o vreme, cum ziceam, este o maraita si jumatate, nu-mi vine a crede, dar pun totul pe seama "dinti, febre, euptii, personalitate, etc etc". e contagioasa si-n veselie, si-n maraiala, caci uneori imi vine si mie sa marai la ea, zau asa!