Gravidutze si mamici de Cluj-171-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI ms,o sa i spun prietenei mele si multzumim pt initziativa ,tare as veni si eu dar daca i vreme frumoasa cred ca vom merge la gratar ,de abea astept sa terminam casa sa vedetzi voi atunci ce petreceri mai tragem no sa mai scapati de mine cu invitatiile
scuze dar cat i ai dat instalatorului pt ce ti a facut ?
MIHA ai o blondina superba
SEIDANA imi pare tare rau dar nu stiu care dintre cei doi medici, pe care tu i ai scris, sunt mai ok...eu merg la Dr Oancea si e super ok

VICTO habar n am ,poate te pot ajuta fetele

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

ANDREEA draga mai dat gata cu poza asta :
https://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Martie2011#5585370623657337506

Maine zugravesc sufrageria ,asa ca vreo doua zile o sa am ce curatza

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

BUNA fetelor...se pare ca eu nimeresc tot ore din astea.mi-au adormit copii traziu azi,la 10 alees,10 jum sara...pana am facut dus,intins haine,impaturat altele,adunat jucarii,din bucatarie...s-a facut tarziu.dar nu ma abtin sa intru si putin pe net,sa fac si eu cate putin ceea ce-mi place,ce ma relaxeaza.azi dim sara a mai avut un episod de tuse de la 5 la 6.am crezut ca numai termina.bine ca nu s-a trezit si alees.si mie mi-e f greu,dar n-as schimba asta pt nimic in lume.imi iubesc copii extrem de mult.sara e putin mai rece,dar alees e f afectuos,iubaret...imi umple inima de bucurie.eu ma noroc cu facutul mancarii,cred ca v-am mai spus...dar oricum mai fac si eu cate ceva..un pireu,un spanac,o supa..un vargas belles,spaghette..dar de cele mai multe ori imi trimite bunica-mea sau vine maica-mea o data pe sapt si facem impreuna.dar oriucm e un haos total cateodata,mai ales acuma cu ei bolnavi si amandoi acasa.si mai am noroc ca o mai i-a taica-meo asta cam in fiec zi,sau la doua zile ..si o mai plimba cu el vreo 2-3 ore dupa masa,timpin care eu adun cam atreia oara pe ziua respectiva,il culc pe alees a doua oara..cumva e,,,fiecarea zi e plina de bucurii,rasete de copil..si incerc sa fiu cat mai organizata,sa le fac toate in timp util,sa le fac si bine,sa nu uit nimic...etc.stiti si voi cume...

hai ca m-am lungit iar..

MELI sa te faci bine,sa vi cu vesti bune

ALEX unde te coafezi?unde as putea s-o gasesc pe alexandra?nu ma mai suport asa cu parul...unde va faceti casa?sau oare ne-ai spus?

si eu as vrea o intalnire...dar nu stiu daca sambata.

GABY..ok...sa mi-o scriu odata cand ai timp...

nopate buna tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29
SEIDANA imi pare tare rau dar nu stiu care dintre cei doi medici, pe care tu i ai scris, sunt mai ok...eu merg la Dr Oancea si e super ok

Alex29 ... multumesc mult... mai continui sa caut, nu tin neaparat sa fiu la unul dintre cei doi, caut un dr bun care sa stie sa comunice si sa fie profesionist...

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

eu merg la de Ciortea Razvan, intr-adevar e fff plin insa e super ok, acum cat am vazut pe parcusul sarcinii.
il gasesti la stanca in fiecare zi pana la ora 3 iar joia e de garda, iar atunci poti merge si la ora 22 la un eco la clinica.
sarcina usoara si un pui sanatos

de dr de la gine nu am auzit, cred ac e tanar si nu stiu ce sa spun despre el.

Alex29 ... multumesc mult... mai continui sa caut, nu tin neaparat sa fiu la unul dintre cei doi, caut un dr bun care sa stie sa comunice si sa fie profesionist...

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

nico
pt tot ceia ce faci , esti o persoana speciala

alexspor la treaba,si noi mai avem de zugravit in living pana la Paste , insa mi-e o groaza

gabysaracutul mustacios, a intrat pe mana noastra, ce rele suntem , o fi avut si el ceva probleme.
imi spui de unde ai comandat caietelele pt sara, ma intereseaza pt Dragos

diana,andreea aveti niste copilasi superbi si care seamana tare bine impreuna

ioana sara sanatate multa

anca b mai faceti cateo pauza cu colega ta si mai ziceti si voi cate ceva

azi am o zi mai usoara, mi-am facut ieri papika pt 2 zile , supica a la grec si spanac ,poate mai fac un chec dupamasa
gaby vreau si eu retelete atle de chec, praji cu mere, cornulete

o zi frumoasa tuturor

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma bag la pancakes..am si sirop :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-vezi ca Oancea naste in august si intra in maternitate.discuta cu ea!

Miha-nu aveam scarlatina, doar alergie la antibiotic.suntem mai bine acum, acum incepe piciul...

Ioana,mami de Sara-nu ti-e usor nici tie mami draga

Meli

Mergi la inceput

SAL
IOANA intradevar ai mare noroc cu familia ta
casa o vom face langa Domeniul Regilor (Ciurila)
VICTO spor la treaba

o zi frumoasa si usoara ca a mea e tare grea cu zugravitul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nu am vreme acum, dar le scriu aici retetele mai tarziu, ok?

Elena, de pe net am comandat, librarie.net, sunt tot felul de caiete de activitati, e mai simplu asa, ca mereu cautam fise pe net si listam. Sara vrea mai mult decat colorat, asa ca astea ne ajuta de minune.http://www.librarie.net/categorie/263/carti/gradinita

Alex, 250 ron ne-a cerut doar manopera, au fost 2 zile de lucru, ma rog nu intregi. Plus materiale de vreo 300 RonDar o sa fie economie la gaz iarna viitoare, la noi era dezechilibru, in dormitor nu era suficient de mare caloriferul si acolo e termostatul. In restul casei, mult prea cald. Acum am compensat.

Ioana, sa fiti sanatosi si voi!

Fug, o sa revin mai incolo cu retetele

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput