Gravidutze si mamici de Cluj-171-
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana13 spune:
Miha, mare figura esti! Auzi, sa isi vina in fire
si Gabi, la fel! Am ris bine si de sperietura mustaciosului!
Diana, chiar ca suna bine, de ar fi miercurea si vinerea mi s-ar potrvi si mie. Cam cit costa? 1-2 milioane pe luna?
anamica spune:
GAbi se poate merge si cu copilasi(exclus bebelusi) si e fain ca e fff liber.
Ioana e 250 ron/10 sedinte...
antoni spune:
fetelor, se pare ca antibioticul a fost de vina, incet incepem sa ne revenim de cand am trecut pe augmentin
iar legat de miscare, daca va intereseaza, puteti merge la Gimmy, program super flexibil de la 7 pana la 23, si gasesti orice, -aerobic, dance step, step, power step, pilates,iogilates, strech ball, strike, zumba, gipsy dance,balet clasic, dans de societate....si mai sunt multe.la 150 ron nelimitat! sau 120 pana la ora 16 cred.eu am devenit mare fan!si se si vede, spre marea mea bucurie,hihi
Ioana,Miha-legat de bebe 2, never say never...e fain credeti-ma...sau e ceva ce eu nu stiu poate si m-am bagat ca musca-n lapte,hihi
OanaAlina spune:
ELENA - felicitari pentru numele viitoarei printese. Un nume cu o sensibilitate si frumusete deosebita.
GABI - mi-ai "luminat" dimineata cu mustaciosul!
vroiam sa va intreb, nu va agitati ca nu e deocamdata nimic, intrebarea e pur intamplatoare... in urma cu ceva vreme (la sfarsit de 2010) mi-am zapacit un deget cu un blender si ceea ce a urmat... radiografie la deget, anestezie locala, operatie, antibiotice, tot tacamul. intrebarea mea este cat timp sunt sub asa-zisul efect al radiatiilor, anesteziei? cum pot influenta acestea o eventuala sarcina ulterioara...
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
Ioana13 spune:
Oana, daca nu erai gravida in momentul ala( fara sa fac nici o presupunere ), nu e nici un bai.
Nu lauda mustaciosul, sa nu ajunga la tine... si sa nu mai mearga la GAbi!
Ioana13 spune:
Meli, la noi pur si simplu nu vine, nu am alte probleme, nu ai fost musca in lapte, in cazul meu. Privesc f relaxat problema, daca vine vine, daca nu, asta e, vom avea un alintat de baiat!
ALEX29 spune:
sal
idei de papa :piept de pui si cartofi la cuptor cu mujdei si o sa fac clatite mai tarziu iar ciorba nu fac
MELI unde e GIMMY asta ca tare bine suna si pretzul si programul la care ai acces
ma bucur tare mult ca nu e nimic grav cu puiutzu
GABI pot vb cu instalatorul meu ,lucreaza f bine si la pretzuri f bune...am si un electrician (mustacios) super ok
fetelor stiti pe cineva care face scari interioare ?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
ALEX29 spune:
Miha ai cumva rh ul negativ?...sa ne povestesti cand ai timp ...
si apropo de asta cred ca niciuna din cele care sunteti la bb 2 nu aveti rh ul negativ nu?
Sincera sa fiu cam am emotii in privintza asta ....dar o sa fie bine cu siguranta
vb mai tarziu
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
OanaAlina spune:
ioana - tu esti cadru medical sau de ce esti asa de sigura...
alex - eu am rh-negativ dar nu am 2 bb. asa ca nu te pot ajuta... din cate stiu eu diana este cu rh negativ si 2 copilasi...
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
Ioana13 spune:
Oana, nu sunt cadru medical... Am zis ca e ok dintr-o experienta proprie. In urma cu 2 ani m-a trimis o dr sa imi fac raze la plamini, dar i-am spus ca nu mi-as face ca eu vreau sa ramin gravida... Chiar ii spusesem ca sint la ciclu... si a spus sa stau linistita , ca nu patesc nimic. No, acuma nu stiu, intreaba un dr mai seriso, decit asta la care am fost eu.