Gravidutze si mamici de Cluj-171-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Elenutza 23 .. multumesc din suflet.. mi-am facut programare si la ciortea la radusan .. dar numai in 2 mai, si totusi nu pot aparea ca vreau sa fiu pacienta lui la 22s, si la cel de la gine joia viitoare..
Insa ce imi zici tu cu stanca e super ok.. poate o sa trag chiar joi o fuga pana la el.. se intra prin fata ( din 21 dec) si intrebi acolo asistentele de el.. sau intri dinspre paris?

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Elenutza 23 .. multumesc din suflet.. mi-am facut programare si la ciortea la radusan .. dar numai in 2 mai, si totusi nu pot aparea ca vreau sa fiu pacienta lui la 22s, si la cel de la gine joia viitoare..
Insa ce imi zici tu cu stanca e super ok.. poate o sa trag chiar joi o fuga pana la el.. se intra prin fata ( din 21 dec) si intrebi acolo asistentele de el.. sau intri dinspre paris?

intri de pe 21 dec. si astepti la rand ,la camera de garda, vor fi destule gravidute, sa te inarmezi cu multa rabdare, dureaza 2-3 ore, depinde de noroc. Eu doar odata am fost si am renuntat dupa 3 ore a intrat in sala de ansteri
am o vecina care mergea doar acolo, pe la 10-11 si statea cel mult 2 ore, asa ca....bafta multa.

gaby
deja am comandat, tocmai de pe acest site
asteptam retetele

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

Citat:
citat din mesajul lui seidana

intri de pe 21 dec. si astepti la rand ,la camera de garda, vor fi destule gravidute, sa te inarmezi cu multa rabdare, dureaza 2-3 ore, depinde de noroc. Eu doar odata am fost si am renuntat dupa 3 ore a intrat in sala de ansteri
am o vecina care mergea doar acolo, pe la 10-11 si statea cel mult 2 ore, asa ca....bafta multa.

gaby
deja am comandat, tocmai de pe acest site
asteptam retetele

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Multumesc mult.. si la sbarciu asteptam cam 1 h jumatate la cabinetul particular...
Multumesc inca o data...

Mergi la inceput

Elenutza ai Pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, caietele acelea cu niculita le-ai comandat?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ce e cu timpul asta

gata pe ziua de azi, deja copii sut la somnik iar eu fug langa ei si apoi om vedea ce mai facem dupamasa

somnic usor pt cine poate
ce zi ejera am avut, nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

AM ZIS SA VA SPUN SI VOUA, POATE SUNTETI IN VREO PANA D EIDEI :) eu mereu am trebuinta de idei noi in bucatarie...

COTTAGE PIE
[copiata de pe undeva]

INGREDIENTE

500 g carne tocata de vita/porc (eu am folosit de curcan)
2-3 morcovi (dupa gust) - o telina mica (eu am inlocuit-o cu fasole pastai)
una-doua cepe
pasta de tomate
3 cartofi mari
50 ml lapte
150 g cascaval
o lingurita de unt
condimente dupa gust
Portii: 4 Timp de preparare: sub 90 minute
Cantboilanegg

BUCATARAS INCEPATOR

Reteta pe placul a
21 bucatarasi
Citeste si:
Placinta taraneasca cu cartofi
Cottage pie (Musaca de cartofi englezeasca)
Apple pie englezeasca
Placinta foietaj cu branza de vaci
Blackberry Pie
Taguri:
cottage pie
COMENTEAZA
MOD DE PREPARARE

Tin sa precizez ca este relativa cantitatea de legume folosita, daca va place mult ceapa calita adaugati mai multa, daca va plac morcovii, la fel! Totul se face dupa gustul fiecaruia!
Buuun, trecem la preparare! Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei incins! Cand ceapa devine sticloasa adaugam carnea tocata si amestecam pana cand aceasta capata o culoare maronie! Taiem morcovii si fasolea pastai si le adaugam in cratita peste carnea deja maronie!
Adaugam si pasta de tomate, amestecam bine, dupa care turnam suficienta apa cat sa acopere carnea si legumele! Tot acum este momentul sa adaugam condimentele! Eu am preferat sa adaug doar sare, piper si putin rozmarin! Lasam totul sa fiarba la foc mediu pentru 15-20 minute! Apa trebuie sa scada considerabil!
Intre timp, curatam cartofii de coaja,ii taiem bucati mici si ii fierbem cu putina sare. Dupa fierbere ii pasam cu laptele si untul si apoi adaugam cascavalul ras. Obtinem un piure putin mai dens decat cel obisnuit! Intr-o tava turnam amestecul de carne si legume si apoi asezam piureul! M-am jucat putin cu varful lingurii si am obtinut niste mici "valuri"!
Dam tava la cuptorul incins la 180*C pentru 25-30 minute sau pana cand piureul capata o culoare usor aurie! Este delicioasa, va doresc pofta buna!

Salve!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cornulete cu nuca
1 pachet margarina Rama sau unt
4 galbenusuri
250 g faina

Toate se framanta putin si se obtine un aluat care se pune la rece 3-4 ore.

Umplutura: albusurile batute spuma cu 200 g zahar si 200 g nuca macinata. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.Se pudreaza.

Prajitura cu mar

350 g faina
250 g unt sau Rama
1 galbenus
2 linguri untura
2 linguri zahar
2 linguri smantana

SE face o coca si se lasa 1 ora la rece. In timpul asta se calesc merele, cam 1 kg, cu zahar si scortisoara. Aluatul se imparte in doua, se intind 2 foi, se pune umplutura, se inteapa cu furculita deasupra. Se coace la foc potrivit. Se pudreaza.

Chec

6 oua
300 g zahar
300 g faina
100 ml ulei
1 praf copt stins cu zeama de lamaie
2-3 linguri cacao sau nuci, stafide, dupa preferinta

Se bat albusurile, se adauga 6 linguri apa rece, apoi treptat zaharul, galbenusurile, uleiul, faina, praful de copt. Se da la cuptor la foc potrivit!

Pofta buna!

Si acum, sa ma laud, azi Sara a luat premiul 1 la Concursul Europrescolarul! Ptiu, ptiu! Cum o sa-i pastreze mami toate diplomele

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ma omoriti cu retetele voastre!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

ma omoriti cu retetele voastre!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)