Gravidutze si mamici de Cluj-171-
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
si noi am fost la concurs..da nu avem diploma ![]()
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Gabi, felicitari! Unde a fost consursul asta? Ce a facut Sara?
LA intilnirea de azi, pe care eu o banuiam un focus grup sau vreun brainstorming ceva... a fost o intineala de 300 de oameni, unde s-au prezentat echipele care au elaborat regulamentele prin care se intentioneaza a se aplica legea invatamintului. Un fel de campanie elctorala![]()
Eu ma intreb de unde vor avea atitia bani sa puna in aplicare!
Spuneau ca va fi 6% din PIB pt invatamint (Azi sunt sub 3 %)... no, asta sunt fff curioasa.
Eu ma bazez ca nu sunt bani... sa nu ii treaca asa repede la scoli pe copii, ma gindesc ca la 6 ani mai dorm de amiaz, ar mai minca o micare buna...
Noapte buna!!!
sara2007 spune:
GABY mersi mult de retete...sper sa am timp cat de repede sa le prestez..
si SARA era inscrisa la concurs,dar daca trebe sa stea acasa..mi-a parut rau ca n-a participat,eram curioasa...ea a luat locul 1 la VOINICEL,cel de semestrul 1.FELICITARI MICUTEI TALE...
noi mia bine cu raceala....mergem inainte.sper sa vina odata primavara de-adevarat si sa stam cu orele afara ca atunci sigur trec toate bolile..
IOANA13 si eu spun la fel,la 6 ani mai bine la grdai cu masa si somn,decxat cu ghiozdanul in spate.la gradinite se tin concursurile astea..tu intrebai?sau ma zapacesc de tot?
NOAPTE BUNA TUTUROR
ELENA tare harnicuta ai fost..dar de obicei gatesti zilnic?![]()
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Gabi, felicitari! Unde a fost consursul asta? Ce a facut Sara? LA intilnirea de azi, pe care eu o banuiam un focus grup sau vreun brainstorming ceva... a fost o intineala de 300 de oameni, unde s-au prezentat echipele care au elaborat regulamentele prin care se intentioneaza a se aplica legea invatamintului. Un fel de campanie elctorala Eu ma intreb de unde vor avea atitia bani sa puna in aplicare! Spuneau ca va fi 6% din PIB pt invatamint (Azi sunt sub 3 %)... no, asta sunt fff curioasa. Eu ma bazez ca nu sunt bani... sa nu ii treaca asa repede la scoli pe copii, ma gindesc ca la 6 ani mai dorm de amiaz, ar mai minca o micare buna... Noapte buna!!! Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Eu zic ca se mai schimba lucrurile, odata cu schimbarea politica
Astia au o obsesie cu legea invatamantului. Oricum, cea de acum are mari lacune. Deci, asta a fost...
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Bravo, Paula, Ioana pt reusitele copiilor!
Ioana, la gradinita a avut loc concursul, si a constat in niste fise cu diverse cerinte. Conform baremului, Sara si inca 2 copii au obtinut locul 1. M-am distrat ca atunci cand mi-a spus educatoarea de concurs si rezultate, Sara s-a apucat sa se lamenteze ca ea nu vrea la concurs
. Abia pe drum a inteles ce este un concurs, faptul s-a consumat si ce bine s-a descurcat. Ea credea ca face o fisa obisnuita. ![]()
Fetele-bancherele voi vad ca la unison scrieti![]()
Mie nu imi surade sambata pt intalnire, de obicei in weekend avem program cu tati sau in afara Clujului. Deci, zic eu, mai bine in timpul saptamanii, mai spre seara. 18.00 mi s-a parut o ora buna. ce ziceti?
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni neata! ce ziceti de joia viitoare daca ne vedem?sunteti de acord?Gaby? |
I'm in! Mai ales ca joia am bona
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
anamica spune:
Salutare,
Gabi multumim de retete! Felicitari Sarei pt premiu!
Felicitari tuturor gradinarilor, ce frumosi sunt ei, deja cu spirit competitiv!!!
Vai , Ioana, ce aiureala e in tot sistemul, si eu ma intreb cum vor muta grupa O la scoala???!!!!Eu daca as fi putut alege clar doar de la 7 ani, i-as fi dat la scoala!(cu atat mai mult cu cat ai mei vor avea fix 6 ani in septembrie
)
De luni Tudor are un dintisor si pare ca mai vine unul zilele astea
asa ca ne iepurim ![]()
Va pup,
ps vreau si eu joi, ca si la noi week-endurile sunt cu tati....
OanaAlina spune:
felicitari micilor castigatori! va rog sa ne primiti in clubul vostru ca si noi am venit ieri cu locul I! 
Ioana (mami de sara) - va dorim muuuulta sanatate si sa na vedem curand! 

Gabi - eu nu stiu cand ai timp tu sa le faci pe toate! mii de felicitari! 

Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007) 

Patrick Alexandru (01.06.2007)