Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Despre olita, eu mi-as dori sa faca V kk la olita, ca sa nu se mai chinuie. Azi de ex a facut pt prima data, usor, rapid, eii, dupa o ora iar a facut, dar in scutec, ioiii, cat chin! ii ieseau ochii din orbite, ii este cumva greu sa faca in scutec... Doar din motivul asta as vrea sa-l mai fentezz cu olita, eu chiar nu ma astept sa renunte la scutece mai devreme, sau sa-mi ceara olita. Sfincterele, cum ati spus si voi, pana la 18 luni nu si le poate controla.

Asta cu batutul pt a face la olita, mi se pare atat de trist... zau ca nu stiu ce inima poti avea... de minte, inteligenta nici nu incape vorba...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani sarbatoritilor, Vlad, Victor sa cresteti mari.

ooana -sigur ca intreb.

Am observat ca in serile in care face baie in cada mare adoarme imediat. Probabil pentru ca face foarte multa gimnastica , depune mult efort. Cand ii fac in scaunel sau in cadita apai albesc pana adoarme.

Mergi la inceput

Paula, acum vb chiar serios, nu cred ca Raul e gras, eu cred ca e proportional. Asta nu o spun ca sa ma incurajez pe mine, desi Victor are 10,1 kg (gol,nemancat), dar dr a zis ca e proportinal, cu toate. La copii nu exista sa msnance putin, e drept xca nici nu tb sa depaseasca cantitatile recomandate. Poti eventual sa eviti chestiile care pufosesc. Pana la urma cat lapte a baut?

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Acum va oferim si noi www.youtube.com/watch?v=PkysSR19AuM" target="_blank">TORTUL

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Bumblebee noi deja am vorbit cu cineva sa luam o capra si un ied sa/i crestem la soacra la curte...asa ca va dau eu lapte de capra...si vrem sa luam si prepelite...legat de olita sunt de acord cu tine...mie mi se pare ca face mult mai usor la olita si de asta am s/o mai pun si oricum nu ma astept sa renuntam prea usor la pampersi...iar legat de mama care isi bate copilul sa faca la olita no comment...nu am cuvinte

Am mai auzit si eu pe cineva care ii dadea copilului de 2/3 luni lapte de vaca...clar o sa/i dau LP dupa ce nu o sa mai alaptez si apoi lapte de capra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am venit si eu de la masaj-dureros...

Multumim de urari Racusor, Ilinca, Giorgia, Roxana, Aelita, matusa, Catalina.

Am incercat ieri sa ii dau legume pasate cu furculita- proasta idee, si-a facut o greata... bine, trebuia sa incerc fructele sa i le dau asa, ca stiu ca legumele nu prea ii plac oricum. Sa vedem maine, cand va avea bucatele maruntite de avocado.

Giorgia, am incercat si dupa somn, dar nu prea sta nici asa, ca el se trezeste obosit, si cu somnul neimplinit...

Acum am reusit sa il adorm, iar a durat o ora... ca sa nu va zic ca la 4 la amiaza i-am dat Lp, murea de somn, ca era ora de culcare. Eu la 5 trebuia sa fiu la masaj, asa ca direct la leganat, si trec minutele si asta al meu numai nu dormea, se freca la ochi, casca, dar nu dormea... ioi, ce m-am enervat, pana s-a facut 5 fara 10... l-am dus la soacra, atat am fost de nervoasa. M-a intrebat soacra ce sa faca, sa il culce, sa il tina treaz, i-am zis ce vreti, numai sa nu il mai aud pana vin... ce nervi am avut. pana la urma l-a adormit, leganat...

Bumbulino, . Is ca batuta dupa masaj, frisoane, brrrr...

Kata, ce bine arata tortul! si ce mai linge V la cioco!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

aelita, multumesc. sigur si ai tai sunt ca altfel nu faceai 3 :D chiar vroiam sa te intreb cum ai nascut?

katalinaaaa zici ca e hitler :)))) cu freza intr-o parte si isi facuse si mustata din cioco

cu laptele de vaca, nu stiu ce sa va zic...noi cu el am crescut si n-am avut nici pe dracu.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Victo, laptele Humana se prepara la 50 de grade, la noi nu face cocoloase, e drept ca nici nu se compara ca aspect cu LM. LM-ul meu nu ramane pe bibe, se duce tot, eii, la LP-ul asta parca tot raman niste chestii, granule mici mici.

Aelita, culmea e ca mananca pt 5 minute la ambii sani, problema e ca nu ii goleste si uneori nici macar atat nu sta... Nu mai e fan nici bibe.. e mare chin cand vine vorba de lapte, de oricare ar fi el..

Michelle, Baby spunea ca a mers cu ceva LM in papica. Si la Catalina a dat rezultate. Poate va imbunatati si la voi situatia.

Luna 7

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Acum va oferim si noi www.youtube.com/watch?v=PkysSR19AuM" target="_blank">TORTUL

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Ce misto!! Il pup tare tare pe Victoras!

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu azi am bagat smotru in casa, apoi s'a trezit mara a mancat, ne'am jucat. a venit marius cu soacramea si fisu la masa. m'a enervat putin ca ii dadusem Marei o bucata de mar sa molfaie la ea, ca se tot uita in gura noastra si soacramea era disperata ca rupe bucatii din mar si le mesteca. vai vezi ca are in gura, sa nu se inece. pana la urma i'am zis ca tre sa invete si ea sa mestece doar n'o sa manance blenduit toata viata

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput