Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

incerc sa incarc si eu cateva fotografii cu Giuliano
Va invit sa-mi vedeti flacaul

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

Am lipsit si noi ieri de pe forum. Motivat. A fost vremea atat de frumoasa incat am fost la plimbare in doua ture; plus ceva mancare si curatenie.

Azi in schimb, stam numai in casa.

Vad ca ati tot scris asa ca am ceva de recuperat.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Anne, frumos flacau. piciorusul... Cum se simte? Nu pare sa-l deranjeze gipsul...

paula, da, se poate face gris cu LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anne45

incerc sa incarc si eu cateva fotografii cu Giuliano
Va invit sa-mi vedeti flacaul

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

E foarte scump!!! pare a baietel mai mare! si cuminte! Pupam piciorul sa treaca repede!

Bambi, multu de urari. Intre timp a venit apa, am apucat sa spal vasele si a venit soacra acasa!!! i-am dat copilul sa faca ce vrea cu el pana la 4, mi-am dat drumul la apa in vana si merg la balaceala!

Vad ca se planifica o iesire in vara, pe FB. Propun sa facem public si pe Dc ce si cum, daca vreti prin Pm detaliile de cazare (odata ce se stabilesc), dar sa se discute si aici cine vrea si in ce perioada poate o intalnire. Poate si mamicile care nu au cont pe Fb doresc .

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am primit de la o prietena o poezie, si acum am pielea de gaina... Cat adevar...

La noi e urat, picura, e frig si ceata, mancare am, de curatenie... nu am chef, mica e la nani asa ca eu bantui pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anne, Giuliano e un scump!

Crisu', relaxare placuta!

Victo!!

Azi, la plimbare, in parculet, vad un copil de 3 anisori singurel. Fiind urat afara si frig, parcul aproape gol, l-am reperat destul de usor. SINGUR la 3 ani!! M-am bagat in discutie cu el, m-am mirat ca e imbracat corect, maica-sa cica la munca, nu stia cum o cheama, nici pe tac'su. Cica ar fi venit singur de acasa, eii, cum sa las acum copilul acum singur? Eu sa merg cu el ma cam strangea in spate, pt ca sincer imi era chiar teama sa intru in contact cu neamurile lui (de etnie...) si nici nu aveam baza ca stie unde sa se intoarca. Am sunat la politie, au venit 2 tipi, au incercat si ei sa scoata cate ceva de la el... dar mare lucru nu au reusit. Se apucase mititelul de plans... Vai fetelor, asa ma durea sufletul pt el... un puiut mic, neingrijit si uitat, care vroia la maica-sa... aia nici macar nu stia ca e plecat de acasa .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Crispro mi sa ridicat paru in cap numa din ce ai povestit apoi sa fi fost in pielea ta .

eu imi pregatesc lista cu intrebari pentru pediatru ca avem azi control, si cum vb in engleza cu el ma pregatesc ca sigur voi mai uita cate ceva de nu ma pregatesc.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Intreaba te rog si de crema protectie solara!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Edit - am vazut dupa ca te rugase si Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Anne, Giuliano e un scump!

Crisu', relaxare placuta!

Victo!!

Azi, la plimbare, in parculet, vad un copil de 3 anisori singurel. Fiind urat afara si frig, parcul aproape gol, l-am reperat destul de usor. SINGUR la 3 ani!! M-am bagat in discutie cu el, m-am mirat ca e imbracat corect, maica-sa cica la munca, nu stia cum o cheama, nici pe tac'su. Cica ar fi venit singur de acasa, eii, cum sa las acum copilul acum singur? Eu sa merg cu el ma cam strangea in spate, pt ca sincer imi era chiar teama sa intru in contact cu neamurile lui (de etnie...) si nici nu aveam baza ca stie unde sa se intoarca. Am sunat la politie, au venit 2 tipi, au incercat si ei sa scoata cate ceva de la el... dar mare lucru nu au reusit. Se apucase mititelul de plans... Vai fetelor, asa ma durea sufletul pt el... un puiut mic, neingrijit si uitat, care vroia la maica-sa... aia nici macar nu stia ca e plecat de acasa .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Incredibil! Cum sa lasi copil de 3 ani singur acasa?
Sunt mandra de tine ai facut ce trebuia!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

of, draga de tine . fii tu sigura ca mama copilului, chiar daca stia ca iese singur copilul in parc, nu cred ca si-a facut atatea griji ca tine . nu ca am ceva cu cei de alta etnie, ca si de-ai nostri sunt destui care-si lasa asa "libere" odraslele. acuma, cine stie, poate alta solutie nu aveau . cred ca s-a speriat copilul cand a vazut politia luandu-l la intrebari. dar macar daca l-ar fi invatat ai lui adresa, numele parintilor... nu mai stiu cum e acum in Ro, dar cu ani inainte parintii mergeau la 3 schimburi si lasau copiii incuiati in casa (si eu si sora mea ramaneam singure, eu aveam 9 ani, ea 5; ieseam afara, pe la alti copii, veneau altii la noi, parintii nostri habar nu aveau; au aflat abia acum cativa ani cand radeam cu sora-mea cum ne jucam noi cu toti copiii din bloc de-a restaurantul amenajat in sufragerie si cum goleam borcanele de dulceata ca sa servim "clientii" ). poate in Ro mai e si acum la fel, aici se zice ca e civilizatie, siguranta dar eu nu am curaj s-o las pe Maria nici dupa paine sa mearga singura. daca nu mai vine acasa, unde sa stiu s-o caut?! cui ii pasa de copilul meu?! abia in fata casei daca mai iese cu vecinele (sub balcon, s-o aud eu!) sau daca merge la vreuna din ele trebuie s-o cunosc si sa stiu si eu unde locuieste. of, e asa de greu cateodata...

ia uite unde am ajuns eu de la subiectul tau . pana la urma ce s-a intamplat cu copilul? l-au dus acasa? presupun ca stia sa mearga acasa, nu?

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of tu fetelor, nu mai am timp de nimic. sry dc m-ati intrebat ceva si nu raspund, dc e important, dati-mi pm.

am o intrebare ca am o mie si o suta de draci, cum faceti laptele humana? ma dispera la maxim! se face numa cocoloase. unde gresesc? branza nu se poate face din el..nici cu cereale nu pto sa i-l dau. am dat 60 lei pe cutie si imi vine sa imi dau cu ea de cap. nu era bun nanu sau ce?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput