Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
puiutz_mic spune:
Pupici si de la noi si LML delfinasilor nascuti pe 17!
Fete, eu sunt total pe dinafara, pe FB ce mai arunc cate o vorba din cand in cand...noi suntem foarte ocupati si stresati cu firma, cu ratele la banci...of!
Vb. de o intalnire la vara? Vreau si eu! Spuneti-mi si mie!
Pupici tuturor inca o data!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
paula_m spune:
Victo, nu stiu cum e Humana, dar si eu cu Hipp am mai patit ca s-au facut cocoloase. Si am obs ca daca incalzesc apa mai tare si agit sticluta mai serios nu se fac cocoloase. Incearca si tu cu apa mai calduta, cam 50, 60 de grade.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
racusor2010 spune:
intru si eu repede sa ii zic la multi ani scumpului de Vladut a lui Crispro!!! sa fii sanatos iubitule mic si sa faci si tu rostogoliri, sa fie mamica ta mandra
fug acasa si mai intru eu diseara, mai recuperez usor usor la metrou!!
mai trebuie sa zic si celorlalti delfinasi la multi ani
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Victo, nu stiu cum e Humana, dar si eu cu Hipp am mai patit ca s-au facut cocoloase. Si am obs ca daca incalzesc apa mai tare si agit sticluta mai serios nu se fac cocoloase. Incearca si tu cu apa mai calduta, cam 50, 60 de grade. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 8 |
puneti LP prima data apoi turnati intreaga cantitate de apa fierbinte peste...asa i-am dat eu de cap, ca si eu ma luptam cu cocoloasele
da sunt de acord cu Cris sa pove si aici despre "Proiectul delfinasii"
acum se voteaza perioada - locatia e o pensiune din zona Brasovlui
eu am votat August
restul detaliilor pe PM pentru cine doreste
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
ma bag si io in seama. nu am citit exact exact, da dc e vorba despre intalnirea de 1 an a delfinasilor, eu votez pt sfrasitul lunii iulie.locatia pensiunii mi-e indiferenta, ca oricum e departe de mine.dar sa aiba curte mare si de preferinta sa nu fie la sosea (aici ma gandesc la fratii mai mari, sa nu zboare in sosea).
oana si ai facut lapta humana cu cereale? s-au dizolvat?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
katalina spune:
Of,GIULIANO,scump mic, mi-au dat lacrimile cind ti-am vazut piciorusul in gips,of, o sa te faci tu bine de tot, pt mamica ta sipt tine pui mic si frumos
Victo,Bumblee
am facut urzici,va trimit la toate,supa crema de urzici cu crutoane si pilaf la cuptor
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
racusor2010 spune:
Si sa nu uit de dragalasul de victor a lui Kata, la multe lunite puiule!!
Eu am luat un taxi ca am inghetat, si parca vad ca fac mai mult pana acasa :((((
ilinca79 spune:
Ziua buna si de la noi,
La multe lunite Vladut scump de crispro, acum ai opt luni, trebuie sa dormi mai bine, sa se odihneasca si mami
La multe lunite Priscilla Serayah si Victor
La noi nimic nou, astept sa se trezeasca pruncul sa iesim la aer ca a stat putin ploaia. Venim si noi cu drag la marea intalneala, doar sa nu fie in septembrie ca atunci mergem in concediu.
Victo, cum va mai simtiti? Bravo pentru reusita cu sesizarea
cris, eu zic sa pasezi de-acum fructele cu furculita si nu mai ai accidente cu blenderul
Bumble, bietul copilas , l-au dus politaii acasa?
Rodi, pupici Isei sa nu mai tuseasca!
vazut delfinasi superbi Matei, Natali si Giuliano
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
giorgia23 spune:
Hello mamici dragi
Noi zilele astea mai mult pe afara am stat...ieri am stat 3 ore...iuiii asa bine mi/au prins iesirile astea la psihic
Victo ...Bumblebee la fel
Anne ce delfinas frumos ai tu...sper din suflet sa se faca bine
Crissy ce scumpa e Bea cu miscarea sexy
Cris ai incercat sa/l scoti pe Vladut afara la plimbare dupa ce doarme in casa?...poate asa sta linistit in carut
Cris2010 Natali e o scumpa si frumoasa de numai
Oana ce smecher e Matei cu bascuta
Kata bine ca si/a revenit Victor dupa interventie
Racusor ma bucur ca a fost bine in prima zi la munca ...multi -ici pt tine si Andrei
Referitor la imbracatul afara vreau sa zic ca ieri am vazut si copii cu fular la gura...si erau 20 grade...eu i/am dat totusi caciulita pe cap dar subtire
Azi a facut Antonia primul kk la olita...are mama fata mare
Vladut,Victor si Priscilla